Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • beyler bu arada daniel bryan ne zaman return yapıyordu bilen varmı

Orijinalden alıntı: X-FI

WWE Smack Down - Raw

paylaşma bunları kardeşim zaten daha yeni gusül aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

WWE Smack Down - Raw

Alcan vurucan kirbacisiz insan misiniz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WWE Büyük Bir Senaryo Mu Planlıyor (Gürestürkiyeden alıntıdır)

Yabancı bir forumda gördüm.Bir yabancı fanın fikri.Royal Rumble olayı,Bryan'a yapılanlar,Ziggler'in ayrılık haberleri,Punk'ın ayrılması,efsanelerin tepkisi hepsi ilerideki büyük bir senaryonun habercisi olabilir...

Birkaç ay içinde şirketteki tüm kemerleri best For Business Guy yani HHH'in dostu veya iş için en iyisi dedikleri toplayacak.NAO,Cena,Batista,Alberto gibi.Arka planda kalmış adamlar ya şovlarda istediklerini alamayıp undercard pozisyonuna çekilecek ya da Punk gibi WWE'den ayrılacaklar.Tam o zamanlarda ekranda gizemli mesajlar görmeye başlayacağız.Birileri veya birşey yakında geliyor diye.''Someone or Something arrived soon'' tarzı bir mesaj...

Summerslam 2014'e kadar bu böyle sürecek.Authority Summerslam 2014'te ringte herhangi bir büyük şeyi yada Best For Business Guyların başarısını kutlarken ekranda yine o gizemli mesaj gözükecek ve ışıklar kararacak.Işıklar açıldığında değişik bir müzikle şirketin arka planına atılan Cody Rhodes,Dolph Ziggler,Cm Punk,Daniel Bryan gibi adamlar gelecek ve başında Shane Mcmahon olacak.Bu Summerslam WM 31' e kadar sürecek Shane Mcmahon Guys vs HHH w/Stephanie feudunun (Best For Business Guys) feudunun başlangıcı olacak.WM 31'de bu iki takım Winner Takes All maçta ve şirketin kontrolü için maç yapacak.Mesela şu şekilde:

Bryan/Punk/Ziggler/Rhodes/Shane(veya Vince) vs Cena/Orton/Batista/Del Rio/HHH

Taraftarların şirketin durumundan isyanı ve kötü giden gidişat bu feud için ortam hazırlıyor.Ben bu teoriyi çok beğendim ve olacağına inanıyorum.Herşeyin büyük ve epik bir senaryonun gerektirdiği gibi işlediğini düşünüyorum.WWE belki de Rumble'ın tepkiyle karşılanacağını da biliyordu belki de bu da planlar içindeydi.Bryan'ın Rumble'a dahil olmaması dahi her şey ince ince düşünüldü.

Bu arada WWE Shopta Cm Punk ürünleri yeniden eklenmiş...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• beyler niki mi bella mı tma ş aj lee onlar gibi giyindiği maç başlmadan bella twinlerdne biri diğerine tam güldüğü esnada eliyle kafasını itiyor hiç bu kadar gülmemiştim wwe izlerken sonrada yine gülmeye başlıyor birşey olmamış gibi AHHAHAHAHA ya beyler izleyin şunu komple maç başlamadan önce ki herşeyi izleyin orada

• Beyler 2 şey hakkında sorum var.

1. John Morrison şu an nerede ne yapıyor? Adam çok yetenekliydi neden WWE'den ayrıldığını bilen var mı?
    2. Güreşçilerin senaryo dışına çıkmayı olayı hangi kelime ile ifade ediliyor. O terim nedir bilen var mı?

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açar ya da link gönderir misin?
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    iamburak kullanıcısına yanıt
    Dediğin kadar varmış. Sen ne guluyorsun kızım seklinde. Gulumsetti :)

Kavramın ismi shoot imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 23 Kasım 2014; 12:46:07 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Randy ss de dönebilir...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    birisi gif yapsa ben mi yapsam acaba ama en son batistanın yapmıştım baya sıkıntı oluyor... uzun iş
  • Bence main event de son 2 ye Seth ile Cena kalacak. Seth , Cenaya tam Curb Stomp yapacakken Orton gelip Seth'e RKO yapacak boylece Cena tus edip kazanacak. Ayrica bu aksam Sting debut yapabilirmis haberlere gore.

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler 2 şey hakkında sorum var.

1. John Morrison şu an nerede ne yapıyor? Adam çok yetenekliydi neden WWE'den ayrıldığını bilen var mı?
    2. Güreşçilerin senaryo dışına çıkmayı olayı hangi kelime ile ifade ediliyor. O terim nedir bilen var mı?

Hocam Morrison şuan Lucha Underground adlı şirkette Johnny Mundo adı altında güreşiyor. Haftalık düzenli şovlara başlayan yeni bir şov. İzlemeni tavsiye ederim.

Ben SS için herhangi bir Team Cena üyesinden ağır bir ihanet bekliyorum. Son andada Randy gelip Cena'yı kurtarır. Böylece Randy büyük bir face reaksiyonu alarak return gerçekleştirir ve Seth Rollins ile iyi bir feuda girer. Umarım ihanet olmaz ama. Ziggler ve Ryback face olarak çok daha iyiler. Rowan ise bu haliyle çok dikkatimi çekti benim. Show ise bildiğimiz gibi. Farketmez. Diğer ilgimi çeken şey ise Rusevi kimin tuş edeceği. İlk kez tuş olacak bu akşam eğer şanslıysak.

En çok üzüldüğüm olay ise Dean ve Wyatt maçı. İki isimde muhteşem yükselişteler ve biri büyük ihtimalle kaybedecek. Dean Ambrose şuan şirketin en parlak ismi bence. Kaybederse şuanki yükselişi sekteye uğrar diye düşünüyorum ve korkuyorum. Wyattında kaybetmesini istemiyorum ama. Şirketteki en orjinal adamlardan sonuçta. Umarım maç DQ falan biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Bence main event de son 2 ye Seth ile Cena kalacak. Seth , Cenaya tam Curb Stomp yapacakken Orton gelip Seth'e RKO yapacak boylece Cena tus edip kazanacak. Ayrica bu aksam Sting debut yapabilirmis haberlere gore.

bencede cena wins lol olacak

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler 2 şey hakkında sorum var.

Hocam Morrison şuan Lucha Underground adlı şirkette Johnny Mundo adı altında güreşiyor. Haftalık düzenli şovlara başlayan yeni bir şov. İzlemeni tavsiye ederim.

Ben SS için herhangi bir Team Cena üyesinden ağır bir ihanet bekliyorum. Son andada Randy gelip Cena'yı kurtarır. Böylece Randy büyük bir face reaksiyonu alarak return gerçekleştirir ve Seth Rollins ile iyi bir feuda girer. Umarım ihanet olmaz ama. Ziggler ve Ryback face olarak çok daha iyiler. Rowan ise bu haliyle çok dikkatimi çekti benim. Show ise bildiğimiz gibi. Farketmez. Diğer ilgimi çeken şey ise Rusevi kimin tuş edeceği. İlk kez tuş olacak bu akşam eğer şanslıysak.

En çok üzüldüğüm olay ise Dean ve Wyatt maçı. İki isimde muhteşem yükselişteler ve biri büyük ihtimalle kaybedecek. Dean Ambrose şuan şirketin en parlak ismi bence. Kaybederse şuanki yükselişi sekteye uğrar diye düşünüyorum ve korkuyorum. Wyattında kaybetmesini istemiyorum ama. Şirketteki en orjinal adamlardan sonuçta. Umarım maç DQ falan biter.

bence eric rowan ve dolph ziggler ikilisinden biri ihanet eder yerinede orton gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Bence main event de son 2 ye Seth ile Cena kalacak. Seth , Cenaya tam Curb Stomp yapacakken Orton gelip Seth'e RKO yapacak boylece Cena tus edip kazanacak. Ayrica bu aksam Sting debut yapabilirmis haberlere gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 24 Kasım 2014; 0:33:07 >

• Adamlar maçın içerisine o kadar çok hile hurda karıştırdılar ki yanlışlıkla Sting'i summon ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 24 Kasım 2014; 6:02:40 >

• Muazzam bir maç oldu. İhanet teorim doğru çıktı maalesef. Show bunu hep yapıyor :D. Zigglerin tek başına survivor olması, Stingin debutu, Authority'nin kovuluşu falan muhteşemdi. Ve ayrıca Rusev tuş olmadı. Tek üzüntüm bu herhalde :D. Sting'i hiç beklemiyordum ben. Randy gelir sanmıştım. Reyise böyle debut çok güzel oldu. HHH'e tam anlamıyla gününü gösterdi. Ziggler içinde ayrı mutluyum. Heel turn falan geçirir diye çok korktum ama en delikanlı o çıktı. 3 kişiyi eledi üstüne Rusevinde elenmesine sebep oldu. Çok ezilmişti geçen haftalarda. WWE sonunda ondaki potansiyeli fark ettiki böyle bir maçın yıldızı yaptı onu. Authority'i bitiren adam olarak anılacak artık .

Dean vs Wyatt maçınıda istediğim gibi DQ bitirdiler. Çok iyi bir sonuç oldu buda. Wyatt bilerek vur bana falan dedi sanırım. Bu sayede iki isminde karizma bozulmadı.

TTC sonucu ise herkesin çok hoşuna gitmiştir herhalde. Ben Miz için değilde Mizdow için çok sevindim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.