Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: MRTFR

Rol icabıydı. WWE tarihinin en iyi konuşmalarından biridir bence. Zaten ayrılmamıştı tam olarak.

Bir ara gerçek sandım. İnandırıcılık diye buna denir helal olsun

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Beyler yeni nesile çıkmış oyun

• iamburak kullanıcısına yanıt
    bend eo konuişmayı gerçek sanmıştım.baya şirketle dalaşıyo sanmıştım.

Orijinalden alıntı: montevo

bend eo konuişmayı gerçek sanmıştım.baya şirketle dalaşıyo sanmıştım.

Bana nedense hala daha CM Punk konuşmasındaki bazı sözleri sınırların dışına çıkarak söyledi gibi geliyor. Çünkü ne zaman WWE'ye dönecek misiniz diye sorulsa "Never, ever" diyor. Konuşmalarında da WWE hakkında çok sert konuşuyor. Bir tartışma olduğu çok belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler CM Punk ayrılmadan önce bu konuşması gerçek miydi yoksa senaryo gereği miydi? Çok ciddi laflar söylemiş sınırı aşmış gibi geldi

Değildi ve bu promo Punk'ın kariyerinde dönüm noktası oldu diyebiliriz.Zaten sonrası malum şirketin yüzü oldu.Senaryo dışı olduğu için bu olaya Punk'ın Pipebomb'ı derler.Reyiz tüm doğruları teker teker yüze vurdu o gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 18 Kasım 2014; 17:52:35 >

• Ulan Cesaro güldürdün şovda Cena'ya çok iyi troll yaptı.Adam troll çıktı Rıza Baba .Öte yandan Rowan şok etti.Gerçekten iyi bir son oldu.Açıkçası Orton'ı bekliyordum.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Beyler CM Punk ayrılmadan önce bu konuşması gerçek miydi yoksa senaryo gereği miydi? Çok ciddi laflar söylemiş sınırı aşmış gibi geldi

Değildi ve bu promo Punk'ın kariyerinde dönüm noktası oldu diyebiliriz.Zaten sonrası malum şirketin yüzü oldu.Senaryo dışı olduğu için bu olaya Punk'ın Pipebomb'ı derler.Reyiz tüm doğruları teker teker yüze vurdu o gün.

Arada kaldım ben de şimdi. Senaryo diyen var demeyen var Cena'nın kıvranmasına rol göndermesi yaptı, ringde o kadar düşman gibi gözükse de aslında onu bir çok kişiden daha çok sevdiğini ancak onun en iyisi olduğunu kabullenmediğini söyledi. John Cena'nın, McMahon'ın yalakası olduğunu argo bir kelimeyle söyledi. Hulk Hogan ve The Rock da öyleydi dedi. Wrestlemania'nın Main Event'inde maçın kendisine değil de haketmeyen The Rock'a verilmesini kabullenemediğini söyledi. Seyircilere hakaret etti. McMahon'ın zenginliğinden bahsetti belki o öldükten sonra WWE daha iyi bir seviyede olur ancak bunun olacağını sanmıyorum çünkü şirketi muhtemelen gerizekalı oğlu veya aptal kızına bırakacaktır falan dedi Mc Mahon ile ilgili konuşmaya devam ederken mikrofonun sesini kestiler. Gerçek ya da değil güreş tarihinde ki en baba konuşmalardan biriydi

• O değil Survivor Series match card çok az ya nasıl acaba sığdırmayı düşünüyorlar? Survival maç heralde 1,5 saat sürer. :)

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Arada kaldım ben de şimdi. Senaryo diyen var demeyen var Cena'nın kıvranmasına rol göndermesi yaptı, ringde o kadar düşman gibi gözükse de aslında onu bir çok kişiden daha çok sevdiğini ancak onun en iyisi olduğunu kabullenmediğini söyledi. John Cena'nın, McMahon'ın yalakası olduğunu argo bir kelimeyle söyledi. Hulk Hogan ve The Rock da öyleydi dedi. Wrestlemania'nın Main Event'inde maçın kendisine değil de haketmeyen The Rock'a verilmesini kabullenemediğini söyledi. Seyircilere hakaret etti. McMahon'ın zenginliğinden bahsetti belki o öldükten sonra WWE daha iyi bir seviyede olur ancak bunun olacağını sanmıyorum çünkü şirketi muhtemelen gerizekalı oğlu veya aptal kızına bırakacaktır falan dedi Mc Mahon ile ilgili konuşmaya devam ederken mikrofonun sesini kestiler. Gerçek ya da değil güreş tarihinde ki en baba konuşmalardan biriydi

Aynen öyle WWE Tarihindeki en büyük pipebomb'larından biriydi.Senaryo dışıydı bu promo çoğu kişi biliyor bunu örnek olarak o anda mikrofon kapatıldı mesela.Hatta daha da önemlisi MITB 2011 PPV'sinde Punk Cena'yı yenip ünvan sahibi olduktan sonra WWE'den gitti.McMahon ve yönetim Punk ile tekrar masaya oturdu anlaştılar ve Summerslam'e yakın bir zamanda ünvan ile birlikte Cult Of Personality şarkısıyla döndü.Punk gittikten sonra ünvanı Cena almıştı.Böylece 2 şampiyon oldu.SummerSlam'de Undisputed maçı yaptılar onu da Punk aldı.Şirketin yüzü olması o Pipebomb sayesindedir.Ayrıca reyiz baya ileri görüşlüymüş malum McMahon geçen sene yönetimden elini çekti.Şirket kızı ve damadına kaldı nasıl yönetiyorlar şirketi görüyoruz

• Bunların hepsi senaryo gereğiydi. Gerçekte öyle bir şey olsa bırak mikrafonu anında yayını keserler. Vince hålâ şirketin sahibi ve CEO'su bu arada. Hikayelere müdahale ediyor. 2011'in en iyi çekişmelerinden biriydi Punk vs Cena.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bunların hepsi senaryo gereğiydi. Gerçekte öyle bir şey olsa bırak mikrafonu anında yayını keserler. Vince hålâ şirketin sahibi ve CEO'su bu arada. Hikayelere müdahale ediyor. 2011'in en iyi çekişmelerinden biriydi Punk vs Cena.

Evet bende yeni öğrendim senaryo olduğunu bunca zaman senaryo dışı diye biliyordum ama düşününce cezası büyük bir tazminat falan olurdu.Vince zaten arka alanda arada senaryoları bookluyor ve hala CEO.Ancak yönetimin büyük bir kısmını Authority'e bıraktı.1 senedir önemli işlere HHH bakıyor.

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Az mac var Survivor series de, bu demek oluyor ki Main Event maci uzun surecek

Sen böyle diyince maç listesine baktım cidden az maç var. Yeni bir PPV ve yine WWE WHC Brock Lesnar şovda yok Bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti. Hadi tek bir kemere sahip olsa onun dışındaki kemer için bir maç görebilirdik ama kaç tane PPV oldu Brock yok ortalıkta, kemer maçı da yok. WWE cidden sağlam hata yaptı bu sefer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Az mac var Survivor series de, bu demek oluyor ki Main Event maci uzun surecek

Sen böyle diyince maç listesine baktım cidden az maç var. Yeni bir PPV ve yine WWE WHC Brock Lesnar şovda yok Bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti. Hadi tek bir kemere sahip olsa onun dışındaki kemer için bir maç görebilirdik ama kaç tane PPV oldu Brock yok ortalıkta, kemer maçı da yok. WWE cidden sağlam hata yaptı bu sefer.

WWE WHC maci olsa guzel olurdu ama az mac olmasi yine kotu degil en azindan uzun sureli ve guzel maclar izleyebiliriz diye dusunuyorum ,cunku oyle eften puften maclar yok, main event ise 30-40 dk surebilir bu fiksturle

• TuRKKuRT T kullanıcısına yanıt
    takım maçı uzun sürecek.hele brock paşa yokki onu kapatmak için olaylar olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  WWE Smack Down - Raw

@X-FI olmuyo böyle
  • triple h smackdownda iyi patladı ama team cenada keşke orton olsaydı daha iyi olurdu tamda zamanında başlamış film çekimleri
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.