Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • con sina kovuldu mu? Maçları falan izlemiyorum böyle saçma bir şey varmış WHJC sayfasında mı ne görmüştüm..
  • con sina kovulabilir mi hiç.o kadar para yapıyo ürünleri

• John cena heel turn yapıp authority'i geri getircek diyolar bende onlarin yalancisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Renee Young gittikçe güzelleşiyor mu bana mı öyle geliyor?

Orijinalden alıntı: Synyster®

John cena heel turn yapıp authority'i geri getircek diyolar bende onlarin yalancisiyim

Yok deve nerede okudun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda birçok kişi yazdı bunu ama yazanlar da tabi insan

Olur olmaz diyemem ama wwe'de her sey olabilir

Orijinalden alıntı: montevo

WWE Smack Down - Raw

Renee Young gittikçe güzelleşiyor mu bana mı öyle geliyor?

Dean'in sevgilisi aman diyim

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Bir efsane vardır:WWE'de daha hiç güreşmemesine,daha hiç adı geçmemesine rağmen debutuyla insanı oturduğu yerden coşturan,heyecandan öldüren ve de şovda bir diğer efsaneyi alt ederek son sözü söyleyen..Onun adı The Icon Sting!!.İşte efsane buna denir. (Güreşmedi derken WCW'da güreşti WWE haliyle değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 25 Kasım 2014; 15:27:02 >

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Bir efsane vardır:WWE'de daha hiç güreşmemesine,daha hiç adı geçmemesine rağmen debutuyla insanı oturduğu yerden coşturan,heyecandan öldüren ve de şovda bir diğer efsaneyi alt ederek son sözü söyleyen..Onun adı The Icon Sting!!.İşte efsane buna denir. (Güreşmedi derken WCW'da güreşti WWE haliyle değil.)

Aynen öyle. WWE'de hiç güreşmemesine rağmen adı efsane olarak anılan bir tek güreşçi vardı oda Sting'di. WWE ne kadar güçlü bir şirketse TNA'in en üst düzey yüzünü alıp kendi şovlarına getirdiler valla helal olsun. Debut videosunu izlediğimde eski müziğini çalmadıkları için çok sinirlenmiştim ama tekrar tekrar dinledikçe müziğin hastası oldum. Bu titantronu da mistik ve karanlık bir karakter gibi olmuş. Eğer Raw GM olmaya talip olursa muhteşem bir feud izleriz. WWE'nin ezeli düşmanı TNA'den gelip WWE'yi yönetmeye talip olan birini canlandırır ve Triple H ile çekişirse harika olur.

Edit : Yeni sayfaya geçmişiz. Titantronu buraya koyalım da millet aramasın. Müziği dinledikçe nedense WWE karanlık döneme girecekmiş gibi hissediyorum 0:17'den sonra müziğin başlangıcı Undertaker ile Big Show'un Ministry of Darkness dönemindeki Unholy Allience müziğinin aynısı. 1:15'ten sonra giren müzik hepten hallediyor işi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 25 Kasım 2014; 15:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Bir efsane vardır:WWE'de daha hiç güreşmemesine,daha hiç adı geçmemesine rağmen debutuyla insanı oturduğu yerden coşturan,heyecandan öldüren ve de şovda bir diğer efsaneyi alt ederek son sözü söyleyen..Onun adı The Icon Sting!!.İşte efsane buna denir. (Güreşmedi derken WCW'da güreşti WWE haliyle değil.)

Aynen öyle. WWE'de hiç güreşmemesine rağmen adı efsane olarak anılan bir tek güreşçi vardı oda Sting'di. WWE ne kadar güçlü bir şirketse TNA'in en üst düzey yüzünü alıp kendi şovlarına getirdiler valla helal olsun. Debut videosunu izlediğimde eski müziğini çalmadıkları için çok sinirlenmiştim ama tekrar tekrar dinledikçe müziğin hastası oldum. Bu titantronu da mistik ve karanlık bir karakter gibi olmuş. Eğer Raw GM olmaya talip olursa muhteşem bir feud izleriz. WWE'nin ezeli düşmanı TNA'den gelip WWE'yi yönetmeye talip olan birini canlandırır ve Triple H ile çekişirse harika olur.

Edit : Yeni sayfaya geçmişiz. Titantronu buraya koyalım da millet aramasın. Müziği dinledikçe nedense WWE karanlık döneme girecekmiş gibi hissediyorum 0:17'den sonra müziğin başlangıcı Undertaker ile Big Show'un Ministry of Darkness dönemindeki Unholy Allience müziğinin aynısı. 1:15'ten sonra giren müzik hepten hallediyor işi zaten

Müzik bir yana titantronu da çok gerilimli ve gizemli yapmışlar hocam insanı bağlıyor yani bakalım efsane bir daha ne zaman gözükecek?
    Bu arada insan Crow'u da aramıyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 25 Kasım 2014; 16:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Muazzam bir maç oldu. İhanet teorim doğru çıktı maalesef. Show bunu hep yapıyor :D. Zigglerin tek başına survivor olması, Stingin debutu, Authority'nin kovuluşu falan muhteşemdi. Ve ayrıca Rusev tuş olmadı. Tek üzüntüm bu herhalde :D. Sting'i hiç beklemiyordum ben. Randy gelir sanmıştım. Reyise böyle debut çok güzel oldu. HHH'e tam anlamıyla gününü gösterdi. Ziggler içinde ayrı mutluyum. Heel turn falan geçirir diye çok korktum ama en delikanlı o çıktı. 3 kişiyi eledi üstüne Rusevinde elenmesine sebep oldu. Çok ezilmişti geçen haftalarda. WWE sonunda ondaki potansiyeli fark ettiki böyle bir maçın yıldızı yaptı onu. Authority'i bitiren adam olarak anılacak artık .

Dean vs Wyatt maçınıda istediğim gibi DQ bitirdiler. Çok iyi bir sonuç oldu buda. Wyatt bilerek vur bana falan dedi sanırım. Bu sayede iki isminde karizma bozulmadı.

TTC sonucu ise herkesin çok hoşuna gitmiştir herhalde. Ben Miz için değilde Mizdow için çok sevindim.

aynen süper bir şovdu big show'un kaçıncı heel turnu :D bende senin gibi sting yerine ortonu bekliyordum, gayet güzel bir süpriz oldu. Dolph Zigglerde harikaydı mark henry dışındaki hepsini tuş etti bütün hilelere rağmen. Umarım WWE Zigglere push vermeye devam eder . bakalım rawda neler olacak

Dostum hangi şovdu izlemem gerekte

Survivor Series

Cok saol lord jokerin selami var hepinize

aleyküm selam bizde çok özledik lord jokeri

• Beyler WWE sizcede muhteşem ilerlemiyormu şuan ? Güreş tarihinin en büyük isimlerinden olan Stingin debut yapması, NXT'deki Tyler Breeze, Sami Zayn, Adrian Neville, Finn Balor, Hideo İtami, Baron Corbin, Kalisto, Ascension, Big Cass, Enzo Amore, Corey Graves, Aiden English gibi isimler ve bunlara Kevin Steen gibi bir efsanenin eklenecek olması, saçma sapan isimler yerine Dean Ambrose, Seth Rollins, Dolph Ziggler, Bray Wyatt ve Ryback gibi isimlerin yükseltilmesi, düzgün bir USC, TTC ve İC reignleri görme şansımızın olması gibi beni çok heyecanlandıran olaylar oluyor. Tek üzüntüm Brock Lesnar. Ana kemeri unutturdu bize resmen. Cena umarım alır bundan kemeri. WM dönemine kadar çekilmez çünkü. WWE böyle harika ilerlerken umarım bunada bir çözüm yolu bulur. Bunların dışında diğer mutluluğumda Damien Mizdow. Adam o eziklik döneminden sonra resmen rosterin en eğlendiren ismi oldu. Orjinal kemerleri taşımasada TTC kemeri kazandı. Onun dışında Erick Rowan ve Luke Harperde Wyatt Familyden sonra muhteşem ilerliyorlar. Tyson Kidd eskisinden daha ön planda. Oda NXT'deki gibi yükselirse çok iyi olur. WWE cidden çok iyi durumda. Tek sorun dediğim gibi Lesnar. O sorunda ortadan kalkarsa şirket resmen uçar.

• JackyJack J kullanıcısına yanıt
    ben showları bi süredir beğenmiyorum çok tek düze ,aynı ve önceden bilineiblir şekilde gidiyor.arada bi atraksyon var ancak beni kesmedi.

Orijinalden alıntı: montevo

ben showları bi süredir beğenmiyorum çok tek düze ,aynı ve önceden bilineiblir şekilde gidiyor.arada bi atraksyon var ancak beni kesmedi.

Survivor Series'de mi kesmedi hocam? Daha ne olsun o şovda Stingin halatla ringe inmediği kaldı resmen.
  • offf çok iyi ulan 2:35 ten izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazzup -- 26 Kasım 2014; 14:38:23 >
  • Temiz video bulabildim Bir video izliyorum ertesi gün silinmiş oluyor uyuz oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Temiz video bulabildim Bir video izliyorum ertesi gün silinmiş oluyor uyuz oldum

tarihi bir andı ... son zamanlarda izlediğim en iyi ppv

• acaba rybacki gündemde tutmaya devam ederler mi;?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.