Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Steamda 125 tl, sonunda pc ye cikarmayi akil ettiler...

Edit : Oyun 22gb

o oyun pc'de oynanmaz,xbox ve ps oynayanlar pc'de aynı tadı alamayacaklardır,ayrıca pc çok büyük bir gelir kaynağı değil,korsan piyasası çok fazla ayrıca bu kadar geç çıkacağına bence hiç çıkmamalıydı,yani çıkaracaksalar 2k16'yı çıkarsalardı pc'ye

Arkadaşım çıkarsın ne kaybederiz Ayrıca PC'ye gamepad takılabiliyor aynı zevkle oynarsın. Adamlar 14 senedir PC'ye tek bir oyun çıkarmamış 14 sene sonra PC müjdesi vermişler sen beğenmiyorsun Allah aşkına bi git ya Kaç senedir bu haberi bekliyorum ben.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Smackdown'a ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık,ne yalan söyliyim izlemek içimden gelmiyor,raw ve ppv'ler dışında pek izleyemiyorum wwe yi,nerde o taker,edge,cena,jericho'lu smackdown nerde şimdiki,smackdown'ın bu hale gelmesi vince'in suçu,raw ile aradaki makası açmamalıydı iki brand de dengeli giderken,bragging rights maçları da güzel oluyodu

Aynen öyle aylardır bu durumdayım.Geçenlerde izleyeyim dedim Daniel Bryan Casket maçında Kane'i yendi yine soğudum.

dostum hadi yensin kane'i ona bişi demiyorum,ama ezerek yeniyor ben buna uyuz oluyorum,kane kim ne derse desin yıllarını verdi bu şirkete,yeniyetme gençlerin kum torbası olmamalı

Yok abi ondan değil tabi yenebilir ancak ustası olduğu bir maç türünde bu denli ezilip yenilmesi gerçekten uyuz ediyor.Tabut maçı lan bu tabut!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Smackdown'a ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık,ne yalan söyliyim izlemek içimden gelmiyor,raw ve ppv'ler dışında pek izleyemiyorum wwe yi,nerde o taker,edge,cena,jericho'lu smackdown nerde şimdiki,smackdown'ın bu hale gelmesi vince'in suçu,raw ile aradaki makası açmamalıydı iki brand de dengeli giderken,bragging rights maçları da güzel oluyodu

Aynen öyle aylardır bu durumdayım.Geçenlerde izleyeyim dedim Daniel Bryan Casket maçında Kane'i yendi yine soğudum.

dostum hadi yensin kane'i ona bişi demiyorum,ama ezerek yeniyor ben buna uyuz oluyorum,kane kim ne derse desin yıllarını verdi bu şirkete,yeniyetme gençlerin kum torbası olmamalı

Yok abi ondan değil tabi yenebilir ancak ustası olduğu bir maç türünde bu denli ezilip yenilmesi gerçekten uyuz ediyor.Tabut maçı lan bu tabut!

aynen dostum,yakında buried alive maç yaparlar orada da bryan kazanır,roman ve bryan'ın aldığı bu push'ı kimse almadı bu şirkette,bari şu push'ı gerçekten hakedenlere verseler ben sesimi çıkarmam ama yok öyle bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc'ye gelmesi iyi olmuş da bayağı da sistem istiyor.

Orijinalden alıntı: Feitan

Pc'ye gelmesi iyi olmuş da bayağı da sistem istiyor.

22 gb olduğuna göre oyun baya kapsamlı gelecek pc'ye,sistem olarak da yüksek istemesine hiç şaşırmadım,şaşırmam da,pc sistemleri çok çabuk gelişiyor,bilmem kaç bin tl ye kuruğun sistem birkaç sene sonra seni tatmin etmeyebiliyor,bu yüzden en iyisi konsol

• Extreme Rules'i yeni izledim.Bana göre şovun en iyi maçı Roman Reigns vs Big Show daha sonra da Luke Harper vs Dean Ambrose gelir.Cesaro'nun tek takılması lazım büyük yetenek umarım harcanmaz.Ben Me yi beğenmedim.Seth'in kemeri çok uzun süre elinde tutabileceğini sanmıyorum.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Cesaro smackdownda baya push almıştı hatta elimination chamber'da whc için mücadele etmişti,wm'da the andre giant battle royal'i de kazanınca iyice push alır dedik,hatta new paul heyman guy olmuştu,artık hepimiz kesin büyük bir star olacak diyoduk ama ne olduysa adamın kariyeri inanılmaz düşüşe geçti

Extreme rules'u da izlememiştim,unuttum dur izliyim

Bugün büyük gün WWE 2K15 saat 21.00'da Steam'de erişime açılacak.Gece torrente düşebilir.

oyun nasıl olacak acaba,xbox 360 daki gibi mi yoksa ps4 deki gibi mi?

Beyler seth rollins'in sızan çıplak fotoğrafını gördüm,görmez olaydım siz siz olun bakmayın :D

Söylemene gerek dahi yoktu burada seth rollinsin çıplak halini merak eden pek insan bulabileceğini sanmıyorum Divalar olsa neyse

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    sado mazo mu takılıylor

extreme rulesda iki olay dikkatimi çekti.birincisi cena ile rusevin maçında birbirlerine asılıp köşeye değmemesini sağlamaya çalıştıklarının oyun olduğu çok belliydi.ikincisi ise romanın big showa sunucu masasında yaptığı spearın ahzırlanışı çooook belliydi.tamam rol yapıyorsunuzda suyunu çıkarmayın.dean ambrosun maçı iyidi.özellikle maçın hiç bitmemesi ve daha sonradan da devam etmesi tat kattı.

Beyler seth rollins'in sızan çıplak fotoğrafını gördüm,görmez olaydım siz siz olun bakmayın :D

Daha yeni mi gördün panpa Bende meraktan baktım orası ayrı.

quote:

Bugün büyük gün WWE 2K15 saat 21.00'da Steam'de erişime açılacak.Gece torrente düşebilir.

oyun nasıl olacak acaba,xbox 360 daki gibi mi yoksa ps4 deki gibi mi?

Her mod açık olacak.DLC'Ler dahil.

quote:

yok kanka zaten var olduğunu biliyodum da hiç bakmamıştım net'te dolaşırken gördüm bi bakıyım dedim rollins'den soğudum niyeyse

@iamburak : divalara zaten çooook önceden bakmıştım

• quote:

quote:

quote:

yok kanka zaten var olduğunu biliyodum da hiç bakmamıştım net'te dolaşırken gördüm bi bakıyım dedim rollins'den soğudum niyeyse

Seth ile birlikte bir NXT divasının da çıplak fotosu çıkmıştı Zahra Shreiber mıydı neydi onun malı da fena değilmiş ha

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seth ile birlikte bir NXT divasının da çıplak fotosu çıkmıştı Zahra Shreiber mıydı neydi onun malı da fena değilmiş ha

kanka bunu baştan söylesene

ben bi bakıp geliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

sado mazo mu takılıylor

extreme rulesda iki olay dikkatimi çekti.birincisi cena ile rusevin maçında birbirlerine asılıp köşeye değmemesini sağlamaya çalıştıklarının oyun olduğu çok belliydi.ikincisi ise romanın big showa sunucu masasında yaptığı spearın ahzırlanışı çooook belliydi.tamam rol yapıyorsunuzda suyunu çıkarmayın.dean ambrosun maçı iyidi.özellikle maçın hiç bitmemesi ve daha sonradan da devam etmesi tat kattı.

katılıyorum gerçekçilik açısından maçlar eskisi gibi değil,hele wrestlemania daki IC maçı wwe tarihinin yüz karasıdır bence,bryan ve ziggler merdivenin tepesinde birbirlerine vuruyolardı ama yani 3 yaşındaki çocuk bile kurmaca olduğunu anlar,biraz rol yapın be,valla ben utandım yav

• google görellerde çıkıyo ikiside.kız bana biraz vahşi geldi.istemem yan cebime koy durumundayım.
  • WWE şimdilik vasat bir sene geciriyor ve Wrestlemania en tepe olacak bu sene icin bence. Extreme Rules geçmiş senelerde çok iyiydi bu sene beklentilerin çok altında kaldı. Huntrer reis bakalım ne tur hamleler yapacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.