Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Ben de izlerim büyük ihtimal ya da sabah hd mi indirip izlesem karar veremedim.

Orijinalden alıntı: brnk

Ben de izlerim büyük ihtimal ya da sabah hd mi indirip izlesem karar veremedim.

canlı izlemek zevkli oluyor arenadaki seyircilerle aynı duyguları yaşıyorsun falan
    http://www.vipbox.tv/sports/wwe.html

burdan gir vardır
  • Harika bir PPV oldu bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum.Orton Christian'a ne yaptı öyle Punk-Cena maçı Wrestlemania ayarında bir maçtı izlerken büyük keyif aldım.
  • Bunca zaman sonra (hatta yıllar sonra) adam gibi bir maç izledim sırf cena-punk maçı sayesinde arşivime girmeye hak kazandı bu ppv, maç öncesi salonda cm punk sesleri ve cena çıkınca o yuhalama yok muydu içimin yağları eridi resmen bayıldım muhteşem bir maç oldu

Maçı kazanan spoiler içinde

maçı cm punk kazandı wwe ile olan kontratı aynı gece bittiği için kemeri alıp gitti cena da maçı kaybederse kovulacaktı bakalım neler olacak

• Punk vs Cena Hayatımda izlediğim EN GÜZEL maçtı. Cena yine adamlığını gösterim screwjob olmasını engelledi ama Punk acımadı 2-3 FU'ya ve 2 STF'e dayandı.Ayrıca Daniel ve DelRio mitb kazananları oldular . Mark henry Show'u yendi.Ama Punk vs Cena'nın atmosferi herşeye bedeldi.

• Arkadaşlar Cine 5 de tna başladı ayrıca Turkish Power Wrestling 'de gösterilcekmiş.Yıllar önceki flashtaki amerikan güreşi tadını çok azda olsa alabiliyorsunuz.Özlediğiniz bazı eski isimler burda.Takip edicem bakalım.

Amerikada wwe'den sonra en büyük güreş fedarasyonu jeff hardy'li TNA ve Türkiyedeki ilk ve tek amerikan güreş fedarasyonu Turkish power artık cine 5'te.
    AYRINTILI BİLGİ AŞAĞIDAKİ YAZIDA
    KAYNAK;
    http://www.bilgehandemir.com/tr/

---------------------------------------------------------
    Amerikan Güreşi'nin Türk versiyonu ve herkesin büyük bir merakla beklediği Turkish Power Wrestling CINE5 ekranlarında yayınlanacak.

Bitmedi...

Yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran, özellikle Amerika ve İngiltere'yi sallayan TNA Impact Wrestling artık Türkiye'de... Ülkemizde fırtına gibi esecek Impact Wrestling de CINE5 ekranlarında olacak bir diğer dev yapım...

Ayrıntılar haberin devamında...

HERKES İZLESİN DİYE KARARIMIZ ŞİFRESİZ KANAL CINE5
    TNA Impact Wrestling ve Turkish Power Wrestling 25 Haziran 2011 tarihinden itibaren Türkiye'nin en geniş yayın ağına sahip CINE5 televizyonunda sizlerle birlikte olacak... Maçların yayını saat cumartesi saat 23.00'de olacak... Şifre yayını asla yok...

MÜJDE ! MAÇLARI BİLGEHAN DEMİR ANLATACAK
    Bilgehan Demir'in heyecan dolu anlatımları ile Amerikan Güreşi Wrestling yayınları CINE5'te tam gaz devam edecek.

CINE5'İ NASIL İZLEYEBİLİRSİNİZ ?
    (Kablolu TV, Digitürk 65. Kanal, D-Smart 92. Kanal, Türksat Uydusu Frekans: 12593 Polarizasyon: Horizantal Kapsama: Batı Symbol Rate: 8888 Fec: 3/4, Tüm Avrupa'da Gurbetçilerimizin evinde Avrupa Yayını, İnternet Yayını ve herşeyden önemlisi karasal yayını bulunuyor...)

AYNI HAFTA EKRANDA
    Haftalar sonra değil aynı hafta ekrana gelecek olan TNA Impact Wrestling'de dünyanın gerçek yıldızlarını izleyeceksiniz...

HANGİ YILDIZLAR VAR?

Dünyanın en gözde Amerikan Güreşi Ligi TNA Impact Wrestling'de başta Hulk Hogan olmak üzere Ric Flair efsanesini de yönetim kadrosunda bulunduruyor.

Jeff Hardy'nin çıktığı son maçlar ise reyting rekorlarına imza attı. Matt Hardy, Rob Van Dam, Kurt Angle, Scot Steiner, Matt Abyss, Morgan, Somaa Joe, Mr. Anderson, Jeff Jarret, Sting, Beer Money, The Motor City Machine Gus, AJ Styles, Mickie James, TAZZ, Alex Shelley, Frankie Kazarian, James Storm, Chris Sabin ve diğer süper yıldızlar... Knockoutlar da sizlerle birlikte olacak. Her hafta bayanların kapışması nefes kesecek.

• Cena ya bu kadar yuhalama en son RVD nin MİTB cash yaptığı one night stand de görmüştüm ilginç oldu gerçekten.
  • Money ın the bank'i Del Rio Kazandı, Ben Alex Rilley diye bekliyodum olmadı
    « I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• Arkadaşlar ah, büyük bir dikkatle izlediğim Smackdown ve Raw'ı YGS-LYS senem olması nedeniyle izleyemedim... Neler kaçırdım neler... Fox'dan izliyodum, yetersiz ingilizcem nedeniyle, malum alt yazı koymuyolar bizimkilere... Bakalım bir 3-4 ay sonra tüm seneyi izleyeyim diyorum, zevk verir mi sizce dizi gibi izlemek :D Verir bence ya... Ah ÖSS vah öss...

Orijinalden alıntı: F1SECO

Arkadaşlar ah, büyük bir dikkatle izlediğim Smackdown ve Raw'ı YGS-LYS senem olması nedeniyle izleyemedim... Neler kaçırdım neler... Fox'dan izliyodum, yetersiz ingilizcem nedeniyle, malum alt yazı koymuyolar bizimkilere... Bakalım bir 3-4 ay sonra tüm seneyi izleyeyim diyorum, zevk verir mi sizce dizi gibi izlemek :D Verir bence ya... Ah ÖSS vah öss...

dostum son bir iki ayı izle yeter wwe tekrar yükselişe geçiyo

Orijinalden alıntı: the wow

cena zaten kovulmadı ki the game hhh vince mcmahonu kovduyeni wwe patronu oldu

Spoiler'a alsaydın keşke. RAW'ı izlemeyenler olabilir.

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: the wow

cena zaten kovulmadı ki the game hhh vince mcmahonu kovduyeni wwe patronu oldu

Spoiler'a alsaydın keşke. RAW'ı izlemeyenler olabilir.

dikkate alırım uyarı için sağol
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.