Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • İzleyebileceğimiz video var mı yada replik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Şu BigShow vs. CM Punk and Luke Gallows maçından sonra resmen eski CM Punk geri geldi.O GTS,mimikler,ringden akrobatik çıkış falan Özlemişim ya

+1

En sevdiğim adam Christian noktayı koydu.Alberto ben seni tanıyorum.Sen bildiğimiz JBL'sin

Edit:Yukarıda sorduğum soruya hala yanıt alamadım.HBK'in en eski ortağı Marty'e ne oldu bilen var mı

quote:

Marty Janetty is currently on tour with Nova Scotia's Ultimate Championship Wrestling for their annual Bushwacked Tour. On tour with him are The Honky Tonk Man, Bushwacker Luke, Doink the Clown and "Highlander" Robbie McAllister.
    On June 25, 2010, Jannetty made an appearance for Revolution Championship Wrestling in South Bend,IN teaming up with Team Large & InCharge (Brutus Dylan and Big Paulie) to take on "The Players Club" ("The International Wrestling Superstar" Erico, "Shady" Chris Xion and Wayne "The Maniac" Mattie) (Stipulation of the match were if Jannetty and Team Large & InCharge won the match Team Large & InCharge would get "The Players Club" members "The International Wrestling Superstar" Erico and "Shady" Chris Xion in a steel cage match the next RCW event and Jannetty would get a Platinum Wrestling Worldwide Heavyweight Title match vs "The International Wrestling Superstar" Erico directly after the match) If "The Players Club"won the match Team Large & InCharge would be ban from all RCW Events. Jannetty and Team Large & InCharge won the match and rolled up Erico to win the Platinum Wrestling Worldwide Title.

On June 26, 2010, Janetty made an appearance for Platinum Wrestling Worldwide in Michigan City,IN as the new Platinum Wrestling Worldwide Heavyweight Champion. Erico invoked his "rematch" clause and beat Jannetty to regain the Platinum Wrestling Worldwide Heavyweight Title.

Wikipedia

Az buçuk anlayabildim teşekkürler

Bize de anlatırsan mutlu oluruz.

Anladığım kadarıyla Ultimate Championship Wrestling adı altında bir tura çıkmış turda ilk paragrafta yazdığı kişiler var.25 Haziranda Jannety Revolution CW'de görülmüş ve Team Large&InCharge ile takım olarak The Players Club'ı yenmişler.Sonraki eventte The Players Club bir şart ön koşmuş ve maç kafes olacakmış.The Players Club maçı alırsa Team Large & InCharge takımı RCW'den uzaklaştırılacakmış.Marty bu maçı roll up ile kazanmış ve Heavyweight kemerini eline geçirmiş.26 Haziranda ise Michigan City'de yeni kemeri ile gözükmüş ardından Erico rövanş istemiş (Çok iyi çeviremedim yanlışlık mutlaka vardır )

@F1SECO

Çooook şeyler kaçırdın çoook

• quote:

İzleyebileceğimiz video var mı yada replik?

Replik:Rey Mysterio J.nun yumurtalıkları omlet oldu

Video:
    (kesinlikle izleyin.MÜTHİŞ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4cz -- 5 Eylül 2010; 15:36:58 >

• bacak omuz üstemi yapcak diyordu birinde

Orijinalden alıntı: __HB__

quote:

İzleyebileceğimiz video var mı yada replik?

Replik:Rey Mysterio J.nun yumurtalıkları omlet oldu

Video:
    (kesinlikle izleyin.MÜTHİŞ )

Kanka youtube'a koyma yahu izleyemiyorum.

• Şu tunnel'li sitelerden biri ile izle bari .Başka yerde bulamadım çünkü

Orijinalden alıntı: YaqaMiLiqhT

Koptum Smack Downumu İzliyorsunuz

Ben de koptum ya Smackdown izliyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: YaqaMiLiqhT

quote:

Komik olabilir ama öyle bir dediniz ki ilk başta resmen aşağıladınız bizi.Neyse

Aşağılamak İçin Söylemedim Çocukların İzledigi Bir Program Olarak Görüyordum Bide Konusunu Dhde Görünce

Lost'u da çocuklar izliyor, Kurtla Vadisi'ni de çocuklar izliyor. Çocuklar izleyemez diye bir kanun mu var.?

• quote:

Şu tunnel'li sitelerden biri ile izle bari .Başka yerde bulamadım çünkü

Tamam.

Kısa bir sürede o videoyu izleyecem.WCW yayınlandığı zaman ben küçükmüşüm.

Ben İzliyordum Flash TV'de. Ama WCW Olduğunu Falan Bilmiyordum Amerikan Güreşi .

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Kısa bir sürede o videoyu izleyecem.WCW yayınlandığı zaman ben küçükmüşüm.

Ben İzliyordum Flash TV'de. Ama WCW Olduğunu Falan Bilmiyordum Amerikan Güreşi .

Kanka belki 5-6 yaşlarındaydım.

• Bende küçükken Flash TV'de izlerdim bazen tekrarlarını verirlerdi sırf onlar için 2ye kadar tv başında beklerdim
    Breaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones
  • quote:

Dün ki bölüm neydi öyle ya Barrett,Young,Edge,Sheamus sadece 30 saniyede 4 tane RKO Haftaya büyük maç var

Orton rüzgarı arkasına aldı
    Face R.K.O ya WWE kemeri yakışır

• Edge ne yaptı yahu Great Khali maçında.Dev dansı .Orton zaten bir maçta birden fazla RKO yapmadan bitirmiyor
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.