Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Kardeş ne içiyorsunda acaba mikrofon yeteneğinde Edge, Jericho'dan daha iyi diyebiliyorsun ? WWE bile Edge'i ilk 10'a ilk 20'e mikrofon yeteneği olarak listeye almayıp, Jericho'yu ilk 3'e koyabiliyorsa ayrıca PW izleyenlerin %90'ının Jericho'nun Edge'den daha iyi promo yeteneğine sahip olduğunu bildiği halde nasıl Edge kanısına vardın ? Jericho, ring içi-promo ve karizma konusunda çok daha önde Edge'den ancak Edge her zaman daha önemli bir güreşçi olmuştur, taraftarlar Edge'i daha çok sever daha çok heyecanlandırması nedeniyle. Mikrofonda Paul Heyman, The Rock ve Jericho üçlüsünün üzerine adam yoktur. @Lord Joker

Her şeyi wwe ye göre konusuyorsan edge her zaman daha önemlí bi güresciydi,madem jericho her konuda edge'den üstün ne diye edge hep daha üstteydi?dediklerine bakıyorum da nereden tutsam elimde kalıyor,çok mantıksız bi yorum yapmışsın gerçi belli ki büyük bi jericho hayranısın,senle tartışmama gerek yok ne desem jericho daha iyi diyeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bu sefer gerçekten fanboyluk vurmuş.Roman edge'den çok daha iyi spear çekiyor.

Bi kere edge roman farklı spear yapıyorlar,yani aynı spear olsaydı bu konuyu tartışırdım ama aynı hareketler değil,roman batista ve goldberg gibi bodoslama hayvani şekilde spear yapıyor.edge ise tauntu ve finisher bir bütün olusturuyor,roman superman punchı cok iyi yapıyor ancak bodoslama spear bana cok estetik gelmiyor,batista ya hic yakıstırmazdım spearı mesela

1-John Cena
    2-Randy Orton
    3-Brock Lesnar
    4-Chris Jericho
    5-Shawn Michaels
    5-Triple H
    6-Cm Punk
    6-Undertaker
    7-Daniel Bryan
    8-Edge
    9-Roman Reigns
    10-Dean Ambrose
    11-Seth Rollins
    12-Sheamus
    13-Dolph Ziggler
    14-Batista
    15-Bray Wyatt

Roman'da spear'a geçmeden önce taunt yapıyor.

Dostum bak beni anlamıyorsun,ben roman ve edge i spear konusunda karşılaştırmadım ikisi farklı tür de spear yapıyor dedim,şimdi de beni yanlış anlamışsın,ben roman taunt yapmıyor edge yapıyor demedim,anlatmak istediğim şu edge in tauntu ve speari adeta bir resital ve çok iyi ahenk içinde,roman da bi kopukluk hissediyorum,belki de roman beni edge kadar heyecanlanmadırmadığından böyle hissediyorumdur

Size son 10 yılın en iyi 20 ismini yazayım,çıkıpta fanboyluk yapmayın.Çoğu kişiye göre böyledir.

1-John Cena
    2-Randy Orton
    3-Brock Lesnar
    4-Chris Jericho
    5-Shawn Michaels
    5-Triple H
    6-Cm Punk
    6-Undertaker
    7-Daniel Bryan
    8-Edge
    9-Roman Reigns
    10-Dean Ambrose
    11-Seth Rollins
    12-Sheamus
    13-Dolph Ziggler
    14-Batista
    15-Bray Wyatt

Listedeki sıra rastgele mi yoksa iyilere göre mi sıralama yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste sazan.avi gibi geldi bana ama yine de cevaplamadan duramayacağım brock lesnar daniel bryan ve cm punk edge'den başarılı öyle mi? dostum fanboy'luk yapmışsın kusura bakma,şu liste rezalet bi kere roman dean seth bray wyatt dolph ziggler şu ana kadar ne yaptılar da listedeler?evet gelecek vaad ediyorlar ileride çok iyi olacaklar ama liste son 10 senenin en başarılı 20 ismi,farkettin mi bilmiyorum ama roman dean seth bray wyatt daha dünkü çocuklar,önce bişeyler kazansınlar uzun süre zirvede kalsınlar öyle bu listeye girebilirler,liste şöyle olmalıydı
    1.Undertaker
    2.John cena
    3.Edge
    4.randy orton
    5.hbk
    6.jericho
    7.triple h
    8.cm punk
    9.batista
    10.brock lesnar
    11.jeff hardy
    12.daniel bryan
    13.sheamus
    14.alberto del rio
    15.the miz
    16.kane
    17.christian
    18.dolph ziggler daha da pek yok

• Listeye jeff hardy koyan biri Amerikan güreşinden anlamıyordur.Edge 3.koymuşsun güldüm.undaertaker 1. Olamaz,son10 yılda ne yaptı,1 wwe kemeri bile yok,sadece yıldan yıla wmde güreşti . 1-2 kez whcvoldu onuda 3 ayda kaybeetti.undertakerbeski gurescıdır.Gecmiş kariyeri başarılıdır.Ayrıca Full time guresmeyenvyılda 1-2 gözüken brock lesnara kaybetti.Bırakın bu işleri,AYRICA UNDERİN BADDASS GIMMICKI DAHA İYİ VE BASARILIDIR.JOHN CENA COK RAHST O LİSTEDE 1.OLUR.HEEL JERİCO 3. FACE JERİCHO 4.OLUR.ASIL SENİN LİSTEN FANBOY.

Listeye jeff hardy koyan biri Amerikan güreşinden anlamıyordur.Edge 3.koymuşsun güldüm.undaertaker 1. Olamaz,son10 yılda ne yaptı,1 wwe kemeri bile yok,sadece yıldan yıla wmde güreşti . 1-2 kez whcvoldu onuda 3 ayda kaybeetti.undertakerbeski gurescıdır.Gecmiş kariyeri başarılıdır.Ayrıca Full time guresmeyenvyılda 1-2 gözüken brock lesnara kaybetti.Bırakın bu işleri,AYRICA UNDERİN BADDASS GIMMICKI DAHA İYİ VE BASARILIDIR.JOHN CENA COK RAHST O LİSTEDE 1.OLUR.HEEL JERİCO 3. FACE JERİCHO 4.OLUR.ASIL SENİN LİSTEN FANBOY.

jeff hardy wwe tarihinin en çok desteklenen güreşçilerinden biri,yetenekliydi de,ayrıca edge o 10 senede neler kazanmış ne olaylara imza atmış,nasıl wwe tarihine girmiş araştır ondan sonra bi daha gül ne yani jeff hardy i koymayıp daha ana kemeri dahi olmayan romanı falan mı koysaydım senin gibi?shield üyeleri ve bray wyatt şu ana kadar ne kazanmış da listeye giriyor?sen hala ana kemerin wwe kemeri olduğunu düşünüyorsun yanılıyorsun yanlış biliyorsun whc ve wwe kemerleri arasında fark yoktu,iki kemer de brandlere ayrılmış biri smackdown ın diğeri de raw ın en yüksek kemerleri,wm lara çıkmış diyorsun da zaten wwe seyircilerinin %80 i wrestlemania yı undertakerın serisi ne olacak diye merak ettiği için izliyor,wwe tarihinin en büyük olaylarındandır taker ın serisi,sadece kemer kazanmasına gerek yok taker her zaman zirvedeydi ve rringe her geldiğinde seyirciler heyecanlanırdı,wrestlemania taker ile güzeldi,lesnara kaybetmiş diyorsun da bu adam çok yaşlandı ayakta duracak hali yoktu,seri buraya kadar devam etti yapacak bişey yok ama bir daha ki wrestlemani da buraya yazıyorum taker intikamını çok acı alacak,heel jericho 3. ya da face jericho 4.falan olmaz edge daha önemli bi güreşçiydi bunu sen de biliyorsun eğer edge i izlemediysen neler kazanmış diye eski maçlarına falan bak da bi daha wwe ye böyle bi adam gelmeyeceğini kendi gözlerinle gör

• aslında bu da bi ilerleme ben senin edge'i ilk 100 e bile almayacağını düşünüyordum nasıl oldu da ilk 15'e aldın

JERICHO >EDGE

ROMAN COKTAN EDGENIN HATTA JOHN CENANIN YERINI ALDI.

ROMAN>>>>>>>>>>>>~~~~~~EDGE
    SUAN CENA>ROMAN,3 YIL SONRA ROMAN > CENA

Edgeyi kendinden daha cok seviyor Adams bak.wwe be whc kemerl edit degil,by bariz belli o zaman John cena safece whc olsyn Kabul eder mi? WWE >WHC

JERICHO >EDGE

jericho yu kendinden daha çok seviyorsun sen cidden bak,fanboyluk gözünü kör etmiş dostum,son 2 yıldır brand diye bi kavram kalmadı o yüzden kemerler birleşti yani wwe kemeri eşitti dünya ağır siklet şampiyonluğuna, edge jericho dan daha iyi,roman ne yapmış da cena nın yerini almış 8 yaşındaki troll çocuklar gibi konuşşuyorsun,edge ve cena o konumlara dişleri tırnaklarıyla geldi senelerce zirvede kaldılar roman ne yapmış da bu ikisinin yerini almış?bari fanboy sun bu kadar belli etme,hadi jericho yu savun anlarım da roman gibi dünkü çocuğu nasıl efsanelerle kıyaslıyorsun?bırak kıyaslamayı aynı cümlede geçmemeleri lazım,roman şu an sokakta edge'i görse imzalı fotoğraf ister

• jericho edge tartışması yeniden başladı

Edgeyi kendinden daha cok seviyor Adams bak.wwe be whc kemerl edit degil,by bariz belli o zaman John cena safece whc olsyn Kabul eder mi? WWE >WHC

JERICHO >EDGE

şuanlık roman edgeden daha iyi değil edge kariyerini bitirmiş romanda daha yeni yeni tanınmış biri roman edge karşılastırılması 3-4 yıl sonra yapılması gereken bir tartışma

• Ne 3-4 yılı? Roman 10 sene zirvede kalmadan edge ile karşılaştırmayın,edge in güreştiği yıllar bütün efsaneler vardı rock austin hbk undertaker cena jericho orton vs vs,roman ise artık seyirci orton cena gibi adamlardan bıkınca elde kalan şampiyonluk için tek aday,yani wwe nin başka çaresi yok orton lardan cena lardan bıktı herkes,ona bakarsak çok değil biraz eskiye dönersen daniel bryanın jobber olduğunu görürsünüz,şimdi ise en zirvede yapacak bişey yok çünkü kemeri alacak düzgün isim yok,edge hiç sıkmazdı heel de face de hep kemere oynardı insanlar nefret ederdi ondan,face iken de inanılmaz severdi,roman'ı göreceğiz bakalım daniel bryanın en zirvede olduğu yıllarda bile kemerlere ambargo koyabilecek mi

Bakın tekrar tekrar söylüyorum shield eğer 6-7 sene önce wwe de olsaydı,bu şirketten giderlerdi çünkü alacakları en büyük kemer tag team kemeri olurdu,wwe zamanında mason ryan morrison miz evan bourne gibi adamları boşa harcamadı,kemer için cm punk triple h cena hbk taker batista edge jeff orton sheamus gibi adamlar vardı,bu gençlere şans gelmedi,mecburen ayrıldılar wwe den,hiç bana roman dean bunlardan daha yetenekliydi demeyin zaten fırsat gelmeyeceği için roman dean seth kendilerini gösteremezlerdi,tıpkı bray wyatt ın önceden kendini gösteremeyip sonradan kendini gösterebilmesi gibi,umarım derdimi anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

bu arada bugün SD de dean vs kane and seth maçı olcakmış spoileri bilmiyorum ama bilmemede gerek yok dean maalesef yine bu şov dayak yiyecek

dostum klasik wwe ne beklersin ki?face karakterler hep dayak yer ama maçı kazanan da hep face'ler olur

• Miz,mason ryan zaten yetenekli değil ,onları indi federasyonlar bile almaz.Bence Dean önceden olsaydı şuan undidputed olabilirdi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.