Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Son zamanların en iyi PPV'si. Cena 2 gün sonra döner hiç sevinmeyelim.

2 gün olsa yine iyi 1 gün

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Son zamanların en iyi PPV'si. Cena 2 gün sonra döner hiç sevinmeyelim.

2 gün olsa yine iyi 1 gün

• Uzun süredir SmackDown izlemiyordum bir ara boks maçlarını sunan bir eleman sunuyordu en son o zaman izlemiştim. Bugün geçerken bir bakayım dedim resmen şok oldum. İki dallamayı spiker diye oturtmuşlar şovdan çok birbirine hakaret ediyor resmen dalga geçiyorlar. İki ilkokul bebesi gibi garip sesler çıkarıyor, anlamsız cümleler kuruyorlar. Fox yönetimi böyle iki dallamaya nasıl göz yumuyor anlamıyorum 10 dakikalık dövüşün 2 dakikasını anlatıyor geri kalanı saçmalama. İşin kötüsü bunu çoluk çocuk izliyor sen hem çocuklara bu hareketleri yapma diyeceksin sonrada önlerinde birbirine önüne geleni söyleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 23 Temmuz 2011; 0:25:08 >

Sahipsiz olan Vatanın batması haktır sen sahip olursan vatan batmayacaktır. M. Akif
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Uzun süredir SmackDown izlemiyordum bir ara boks maçlarını sunan bir eleman sunuyordu en son o zaman izlemiştim. Bugün geçerken bir bakayım dedim resmen şok oldum. İki dallamayı spiker diye oturtmuşlar şovdan çok birbirine hakaret ediyor resmen dalga geçiyorlar. İki ilkokul bebesi gibi garip sesler çıkarıyor, anlamsız cümleler kuruyorlar. Fox yönetimi böyle iki dallamaya nasıl göz yumuyor anlamıyorum 10 dakikalık dövüşün 2 dakikasını anlatıyor geri kalanı saçmalama. İşin kötüsü bunu çoluk çocuk izliyor sen hem çocuklara bu hareketleri yapma diyeceksin sonrada önlerinde birbirine önüne geleni söyleyeceksin.

+1907

Lost - Prison Break - The Walking Dead - CSI:NY - South Park
    Dexter - Merlin - Camelot - Leverage - Weeds - Person Of Interest
  • foxtan izleyen kaldımı ki saçma saçma işler yapıyolar zaten geriden veriyolar yayınları bence hiç bulaşmayın fox yayınına

Orijinalden alıntı: the wow

foxtan izleyen kaldımı ki saçma saçma işler yapıyolar zaten geriden veriyolar yayınları bence hiç bulaşmayın fox yayınına

Aynen katılıyorum saçma sapan işler yapıyorlar alakasız yorumlar saçma sapan birbirlerine bulaşmalar , nerden almışlar anlamadım bunlar yayın hakkını ya batırdılar, küçük çocuklar izliyormuş gibi oldu sadece konusu geçtiginde bahsetmekten utanıyorum ben :( gerçekten süper ötesi iş çıkartıyor adamlar ben torrent sitelerinden buluyorum adamlar etkiliyor gerçekten vurdukları falanda gerçek bazı yerlerden. Neyse bizim türkler zaten çogu yapancı alt yapılı programlarda çuvallıyor :)
    Though down this road we've been so many times
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

quote:

foxtan izleyen kaldımı ki saçma saçma işler yapıyolar zaten geriden veriyolar yayınları bence hiç bulaşmayın fox yayınına

Aynen katılıyorum saçma sapan işler yapıyorlar alakasız yorumlar saçma sapan birbirlerine bulaşmalar , nerden almışlar anlamadım bunlar yayın hakkını ya batırdılar, küçük çocuklar izliyormuş gibi oldu sadece konusu geçtiginde bahsetmekten utanıyorum ben :( gerçekten süper ötesi iş çıkartıyor adamlar ben torrent sitelerinden buluyorum adamlar etkiliyor gerçekten vurdukları falanda gerçek bazı yerlerden. Neyse bizim türkler zaten çogu yapancı alt yapılı programlarda çuvallıyor :)

fox vermeden öncede internetten takip ederdim fox vermeye başladıktan sonrada internetten takip etmeye devam ettim en iyisi onlara hiç bulaşmamak

• Adam CM Punk'ın izinsiz kestiği promodan sonra 'CM Punk yine saçmaladı ' dedi ya gerizekalı adamlar. 2 tane dallama herifi çıkarırsan böyle oluri işte .
    Alex Riley iyi dedim, WWE yönetimi ring performansından memnun kalmamış ve push unu almaya karar vermiş.

Kime övgüde bulunsam birşeyler oluyor. Bundan sonra susucam.

Bu arada Big Show ve Kane 2'şer ay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

quote:

zaten öyle çocuk yayını oldu resmen artık WWE tüm dünyada hemde. Batista en çok buna sinirleniyordu ve istifa etme nedenlerinden biride buydu adamım benim valla.

eski WWE yok diye bas bas söylüyorum hepinizde zaten bunun farkındasınız. WWE TR de resmi olrak gösterilemye başlamadan evvel ve sinek tvde verildiği zamalr en iyi en vahşi en kanlı en aksiyonlu ve en heyecanlı zamanalrıydı... 2005-2006 dan beridir XWT ten indirip izliyorum ama eski tad yok bu saatten sonra olamazda, artık 4er dk izlyip siliyorum zaten kayda değer bişey yok

• punktada kemer var enteresan bi durum

Orijinalden alıntı: Barbar

Mason Ryan'ı beğendik adam sakatlandı Eylül'e kadar yok.
    Alex Riley iyi dedim, WWE yönetimi ring performansından memnun kalmamış ve push unu almaya karar vermiş.

Kime övgüde bulunsam birşeyler oluyor. Bundan sonra susucam.

Bu arada Big Show ve Kane 2'şer ay yok.

Mason Ryan geçen hafta FCW'da maça çıktı gelir bence yakında .
    Alex Riley ama gerçekten birini sakatlayacak birgün kötü güreşiyor. Zack Ryder gibi güreşse yeter ona tarzı var ama anlamıyorum canlı yayında heycan mı yapıyor çok berbat bir güreş sergiliyor...

Dün gece RAW muhteşemdi 2 tane WWE şampiyonu var Summerslam yine bomba gibi geliyor Morrison'da geri döndü. Kesin R-Truth ile maça çıkar Summerslam'de. Triple H Era iyi oldu

• CM Punk'ın yeni girişi de güzel olmuş

Orijinalden alıntı: brnk

Rey' ayıp oldu ama rawda

niye ayıp olsun ilk defe wwec oldu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.