Teğmen
07 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
19 Mayıs üniversitesinde yüksek lisans yapan biri var mı? Bir kaç sorum olacaktı.
Geçen yıl bahar döneminde yüksek lisans kazandım(tezli) ilk dönemi özel bir yurtta geçirmek zorunda kaldım. Yer yoktu. bBu sene başlayan başvurularda da; "yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvuramaz ileri bir tarihte bu başvurular ilan edilecektir" yazıyor. 17 Eylül'de dersler başlıyor. 10 günlük de bayram tatili ilan ettiler. Bizim başvurular ne zaman başlar? Geçen yıl yüksek lisans başvurularını hangi tarihte almışlardı bilen var mı?
Geçen yıl bahar döneminde yüksek lisans kazandım(tezli) ilk dönemi özel bir yurtta geçirmek zorunda kaldım. Yer yoktu. bBu sene başlayan başvurularda da; "yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvuramaz ileri bir tarihte bu başvurular ilan edilecektir" yazıyor. 17 Eylül'de dersler başlıyor. 10 günlük de bayram tatili ilan ettiler. Bizim başvurular ne zaman başlar? Geçen yıl yüksek lisans başvurularını hangi tarihte almışlardı bilen var mı?
Merhaba,

Arkadaşlar Omü'de yüksek lisans kazandım. Lakin maddi nedenlerden ötürü bu dönem başlamam imkansız.
Ancak kayıt hakkımı da kaybetmek istemiyorum. Önümüzde ki güz dönemi başlamak istiyorum en azından.

Şimdi kaydımı yaptırdıktan hemen sonra kayıt dondurma hakkım var mı?
Kaydımı dondurmazsam ve derslere gitmezsem ne gibi problemler yaşarım?

2018'e kadar tecilim var o konuda bir sıkıntım yok, ama şu para sıkıntısı, kalacak yer sıkıntısı felan olmasa bu dönem başlayabilirdim.

Kayıt olduğumuz aynı gün kayıt donrdurabilir miyiz?
Kayıt olup okula devam etmezsem ne olur?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,

Arkadaşlar Omü'de yüksek lisans kazandım. Lakin maddi nedenlerden ötürü bu dönem başlamam imkansız.
Ancak kayıt hakkımı da kaybetmek istemiyorum. Önümüzde ki güz dönemi başlamak istiyorum en azından.

Şimdi kaydımı yaptırdıktan hemen sonra kayıt dondurma hakkım var mı?
Kaydımı dondurmazsam ve derslere gitmezsem ne gibi problemler yaşarım?

2018'e kadar tecilim var o konuda bir sıkıntım yok, ama şu para sıkıntısı, kalacak yer sıkıntısı felan olmasa bu dönem başlayabilirdim.

Kayıt olduğumuz aynı gün kayıt donrdurabilir miyiz?
Kayıt olup okula devam etmezsem ne olur?

Yardımcı olursanız sevinirim.
700 tl'ye kadar önümüzdeki de ki 5 yıl boyunca sorunsuz kullanacağım bir cihaz arıyorum. Ccam, iptv ve günümüz teknolojik gelişmelere cevap verecek bir cihaz kararsız kaldım. Bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var?
Merhabalar. Yıllardır Digitürk kullanıyorum ama 1 ay önce iptal ettim. Şimdi yeni bir cihaz alıp her şeye sıfırdan başlamak istiyorum. CcCam destekli, Ip tv uyumlu bir uydu alıcısı istiyorum bu konularda temel kavramlar harici pek bilgim yok. Hangi cihazı tavsiye edersiniz? Atlan g4 mini? Nasıl bir cihazdır? İşimi görür mü? Ya da alternatifler? 500-700 Tl limitli her ihtiyacımı görecek bir cihaza ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba, Samsung Galaxy Ace telefonum var, telefon yaklaşık 3 haftadır sim kartımı görmüyor..
Önce kartta problem var sandım, başka bir sim kartı taktım ve çalıştı
Bende yeni sim kart aldım bugün, onu taktım yine görmedi.
Telefona format attım fakat düzelmedi.
Acil Yardım
Arkadaşlar son 1 haftadır internet bağlantım sürekli kopuyor. Bazen 5 dakikada bir bazen 15 dakikada bir , hız 300'lere çıkıyor ardından uçurumdan yuvarlanır gibi aniden yavaş yavaş hız düşüyor ve kopuyor. Modemin ışıkları sabit kalıyor. Ttnet'i aradım şebekeye baktılar problem yok dediler sonra BTK'ya şikayet ettim. Evdeki iç hattı kontrol ettiler hatta kabloları yenilediler yok problem yine aynı, gittim yeni modem aldım yine değişen bir şey olmadı. Bilgisayara ne zamandır format atmadım. Virüs programımda güncel değil. Bilgisayardan kaynaklı bir problem olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
AÖF 2 yıllık önlisans bölümündeydim, ordan kaydımı sildirip askerliğimi tecil ettirdim..
Bu yıl tekrar AÖF kazandım..Şimdi kazandı belgemi ya da 10 Eylül'de yapacağım kayıt işlemlerinden ardından alacağım öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gidip tekrar askerliğimi tecil ettirebilir miyim?

Ya da hiç gitmeme gerek kalamdan AÖF bürosundan askerlik şubesine kağıt gönderirmi AÖF?
Hakkında
Meslek: Gazeteci
İlgi Alanları: Futbol,AFN,NFL,EPL
Forum İmzası:
« I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Casper
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Takım
Trabzonspor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 381
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.598 (Bu ay: 343)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.