Şimdi Ara

WUCHANG: Fallen Feathers | PS5 | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
12
Favori
7.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende eskisi kadar sabırlı değilim, 5 bin kere ölerek aynı bosu tekrar tekrar kesmeye çalışmak beni cezbetmiyor. oyun seiko gibi daha casual olur mu diye beklemiştim ama baya kazık diyor herkes. sarmazsa oynamam yapacak bir şey yok

wukong tarzı zor değil yani o kadar ki dodge mekaniğini çok basitleştirmişler baya bi invisibility frame veriyormuş

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/wuchang-fallen-feathers/ Experience the official Launch Trailer for WUCHANG: Fallen Feathers and soar into a dynasty torn asunder by the Feathering’s mayhem. Navigate merciless encounters and defy the encroaching shadows threatening Shu. Choose your path and command your own fate in this unforgiving action-RPG. Available now on PlayStation 5. #ps5 #ps5games #WuchangGame #PlayStation Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=Sj9pLPepKoppeh2v&v=UJ0_8W3a_hY&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 2 saattir oynuyorum oyunu. Bi çiğlik var oyunda. :/ bazı özellikler güzel bazıları değil. Örneğin karakter geliştirmesini beğenmedim. Klasik souls tarzı bi geliştirme olsa daha iyi olurdu. Böyle karman çorman şeyleri sevmiyorum. Onun dışında harita sistemini beğendim. Bir tık korka korka dolaştım, her an her yerden bir şey çıkabiliyor. Silahları pek beğenemedim. Blok olmaması saçmalık. Şimdilik beni içine çekemedi oyun ama dediğim gibi sadece 2 saat oynadım.

Ayrıca can sıkıcı teknik anlamda sıkıntılar da var. Az önce bi sandık açtım. Tam itemi alacakken öldüm. Geri geldiğimde item yoktu, alamadım. Oyuna yeniden başlayacağım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 24 Temmuz 2025; 7:30:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The First 33 Minutes of Wuchang: Fallen Feathers - 4K Gameplay

IGNyoutube
    Check out the opening of Wuchang: Fallen Feathers, a soulslike from developer Leenzee Games. This video covers from the opening cutscene all the way up to the first major boss, Man-Eating Dhutanga.
    https://www.youtube.com/watch?v=rN-VGMViIns

Hayır yok.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 20 dakikalık demonun 8 dakikasını izleyebildim daha fazlasına katlanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 24 Temmuz 2025; 11:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Black Myth: Wukong daha iyidi şahis fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 24 Temmuz 2025; 11:23:45 >
    Wukong’un harita sistemi Nioh gibi sıkıcı. Her mission birbirileriyle bağlantısı olmayan ayrı haritalarda devam ediyor yanlış biliyorsam düzeltin. Bu oyunun harita sistemi dark souls ve bloodborne gibi. Vay be nereden nereye bağlandım hissiyatı souls oyunlarının olmazsa olmazıdı bence.

evet doğru harita sistemi önemli souls oyunlarında yorumunuza katılıyorum ; ancak gameplay ve dövüş mekanikleride çok önemli bu oyun gameplay kısmında bir tık geri gibi duruyor hertürlü oynanır ama  

Evet, sabah yazmıştım. Oyunda bir çiğlik, olmamışlık var diye. Maalesef dövüş mekanikleri biraz demode duruyor. Akıcı da değil, üstelik düşman hitboxunda da sıkıntı var gibi. Yapımcı tarafından sunulan gameplay videolarında böyle sorunlar yoktu. Yine de ilerleyen bölümlerde skills vb. şeylerin açılmasıyla bu sorunlar ortadan kalkabilir. Oyundaki keşif hissi, itemler vs. şu an iyi gidiyor esasen. Bir de oyun yayınlanmadan önce Sekiro kıvamında bir şey gelir diye fazla beklentiye sokmuştum ben kendimi, o açıdan da biraz hüsran yaşadım.

• Dengeli ve başarılı bir incelemeye benziyor. Bazı hayati ipuçları vermiş. Oyunda koca bir chapter'ı dahi seçtiğiniz bir güzergah yüzünden atlamak mümkün. Çılgınca ama öyle.

RDR2'deki onur sistemini anımsatan madness seviyesi gibi tek tük özgün mekanikleri haricinde oyun tam bir Souls-like gibi duruyor.

Eleştiri olarak silahların hareket setlerinin biraz fazla basit ve sofistike kombo yoksunu olduğundan ve parry sisteminin sınırlı olup pek işlemediğinden, buna karşın parry sisteminin boşluğunu kaçınmaya veya dokunulmazlığa dair absürt güçte büyülerin doldurduğundan söz ediliyor.

Yetenek ağacı bana karışık görünsel de oyunun yetenek, silah, büyü, oynanış çeşitliği vb kriterler bazında RPG yönünün güçlü olduğu söyleniyor ve gerçekten de videolarından o izlenimi aldım.

İzlediğim kadarıyla oyun bana tuhaf biçimde mekanik olarak biraz sığ ve demode ama bu ilk izlenimdeki kofluğun ardında build'lar, büyüler, özel yetenekler, güçler vb çerçevesinde oynanış ve tarz çeşitliliği bazında derin geldi. Bu da aslında çok tipik bir Souls karakteristiği.

Souls janrasında yeni bir oyuna açım diyenler bence deneyebilir ama souls janrasından bıktım diyenler uzak dursun derim. Dediğim gibi oyun baştan aşağı, sapına kadar bir Souls-like.

Oyunu bitirip videoyu hazırlayan kişi de - ne ara tüm bunları yaptıysa zaten inanılmaz - aynı kanıda: Wuchang Fallen Feathers'i son zamanlarda çıkan Souls-like'lar içerisinde gördüğü "en Souls-like" yapım olarak niteliyor. Gerçekten de oynanış videolarından bu net biçimde anlaşılmaktadır.

Özellikle parry, uzun kombo çıkarma ve aşırı hız odaklı bir yapım bekliyorsanız, böyle Sekiro-vari bir şey bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama beklentiniz kendi özgün unsurlarıyla Dark Souls benzeri bir şeyse ise tatmin edici olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• PC de 250 fps ile oynuyorum. Optimizasyon şuan için iyi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kaynak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Malum şahıs Mustafa’nın paylaşımlarını görmüştür, her çıkan oyuna Tr gelecek calısıyoruz diyor   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 25 Temmuz 2025; 22:30:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.