< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
* 18 saati devirdim oyun gerçek bir souls-like oldukça keyifli buldum. Özellikle benim gibi ds1 sevenler bu oyuna bayılacaklar. map tasarımı ve keşif olarak onu örnek almışlar başarılıda olmuş. * Keşif çok önemli ve map sandığınızdan daha büyük. Pek çok önemli bölge rahatlıkla gözden kaçabilir. * Bir anda alakasız yerlere gidip, sağlam itemler bulduktan sonra oranın nerelere bağlandığını görmek şaşırtıyor. * Combat tatmin edici ama daha iyi de olabilirmiş. Main bosslar özgün ve zorlu. bazıları için buildi değiştirmek gerekebiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Temmuz 2025; 17:18:36 > |
Oyuna olumsuz yorumları basmış tiplere sakın aldanmayın baktım hepsi 1 saati bile devirmemiş iade yorumlarından oluşuyor. Yapımcılar şöyle bir hatada bulunmuş oyunun açılış kısmı gerçektende zayıf kalmış ama 2-3 saatten sonra dövüş mekaniklerinede alışınca haritanın ne kadar güzel ve düşmanların tadında haritaya dağıtıldığını (black myth de bu ikiside çok kötüydü) tasarlandığını bossların tadında olduğunu gördüğünüzde oyuna hak veriyorsunuz. Oyunda skill tree ve gelişim farklı olarak ele alınmış alışa geldiğimiz birçok şeyi değiştirmişler bunların birçoğu çok yerinde olmuş. Oyuna kesinlikle şans tanımalısınız. Oyunun performans ve hata problemleri olabilir bunlar oyuınun kendisini negatif olarak etkilemez. |
Harita muhteşem olmuş keşif hissiyatı en iyilerden biri. Ayrıca düşmanların hiç şakası yok. Bu arada oyun bir tık geç açılıyor. ilk 3-4 saatten sonra sağlam açılıyor oyun ve show unu yapmaya başlıyor. Hele ki 10 saatten sonra haritanın güzelliğine ve düşmanların çeşitliliğine fazlasıyla şaşıracak herkes. Buyrun oyunumdan aldığım bir ss. burası kocaman ve tesadüf eseri ulaştım kolaylıkla burayı gözden kaçırabilirdim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Temmuz 2025; 17:31:28 > |
Gittiğim yerler hiç ummadığım yerlere bağlandı kaybolduk, olsun ama kızımız güzel Büyü ve enerji sistemi oyuna kendine özgü farklılık getirmiş. tek el kılıç ve büyü gitmek isteyenler için bile skill ağacı mevcut. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Temmuz 2025; 1:14:26 > |
WUCHANG: Fallen Feathers - Konsol ve Windows PC için 1.3 Yaması ŞİMDİ MEVCUT! Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz, bu ekibimiz için her şey demek! Sizi dinliyoruz ve zorlamaya devam edeceğiz. WUCHANG: Fallen Feathers (@playWUCHANG) on X https://x.com/playWUCHANG/status/1948788229978636403 |
|
Biliyorum hocam Twitter'da belli oluyordu. Forum içerisinde kimse paylaşmayınca paylaşayım dedim. :) |
sekiro bunun en az 2 3 katı zordur özellikle boss sekanslarını karşılaştırırsak böyle bir fark var denilebilir. mesela ben ilk boss u tek seferde geçtim. farklı silahları pek denemedim ama en kolay silah katana gibi duruyor çünkü deflect açılıyor ve sadece katanaya özel olarak açılıyor. deflect aralığıda baya geniş nerdeyse 1 saniye gibi bir süre verilmiş belkide biraz daha uzun olabilir ama katanayı alınca hemen bu deflect yani gelen saldırıyı bloklayarak rakibi boşa düşürme özelliği hemen açılmıyor beceri ağacından açmak gerekiyor ve sadece silahlı (klılıç mızrak vs) olan saldırı deflect edebiliyorsunuz bazı düşmanlar tekme falan atıyor onları mecbur dodgelamak gerekiyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
Atmosfer çokomelli ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Temmuz 2025; 16:28:59 > |
|
Tşk ederim hallettim yaşlanınca zorlanıyor insan bu kadar basit birşeydede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|