Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar fan clup uyelik listesini guncelledim.Aramıza katılanlar=
    Styric
    nodar
    gadgetfurky
    alfa-x

Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diorum.Fan ımızda hosca vakit gecirmeniz dilegiyle...
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)
  • ilk oyunu oynadım diğerlerinden hiç haberim yoktu yav

Orjinalden alıntı: SVGA

Arkadaslar fan clup uyelik listesini guncelledim.Aramıza katılanlar=
    Styric
    nodar
    gadgetfurky
    alfa-x

Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diorum.Fan ımızda hosca vakit gecirmeniz dilegiyle...

sağolasın
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_18280804/mpage_1/key_/tm.htm]
  • SVGA / yeni üyelikler için sağolasın... Havaalanında geçen bölüm parşütlerle atlayanlar 'Black Guard' vede sarışın bayan Nazi askerleri acayip karizmaydı sanırım isimleri 'Elite Guard' diye geçiyor... RtCW için yayınlanmış en sevdiğim incelemesinden birkaç satırı size sunuyorum (kendimce bazı düzeltmeler yaptım);
    "...Kahramanımız Army Ranger - William "B.J." Blazkowicz, bir "Gizli Operasyonlar Bürosu" (OSA - CIA'nın atası) personeli olarak görev başına dönüyor. Oyun başlarken konu, tıpkı Starcraft, Diablo vb. ayarında şaheser bir introyla özetleniyor: 10'ncu yüzyılın karanlık savaş alanlarında terör yaratan "Kara Prens" Henry The Fowler (kısaca Heimlich) bir büyücü tarafından ebediyen çıkmamak üzere yerin dibine hapsediliyor. Ancak tıpkı Indiana Jones serilerinde olduğu gibi 1943 yılında Hitler'in sağkolu olan SS Komutanı Heinrich Himmler, bu karanlık savaşçının karanlık güçlerini ele geçirmek için Heimlich'in mezarını aramaya koyuluyor. Amerikan İstihbarat Servisi durumu farkediyor böylece BJ Blaskowitz ve bir ajanı daha bölgeye gönderiyor.. Ama BJ ve arkadaşı esir düşüyor, sadist Nazi işkencecileri tarafından bir güzel parlatılıyor. Oyun zaten BJ'in, Wolfenstein Kalesinden (Castle Wolfenstein) kaçışıyla başlıyor.."... BURAYA DİKKAT ! ; "...Çok önemli bir detay daha: BJ Blaskowitz, gerçekten bir O.S.A üyesiydi ve Himmler'in bu karıştığı varsayılan deneylerini araştırmak için ciddi anlamda gerçekten Almanya'ya gönderildi. Operasyonlara katıldı. Bu operasyonlar-araştırmalar hakkındaki bilgiler şu an Amerikan hükümeti tarafından aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen Amerikan Arşiv kayıtlarında gizli tutuluyor ve açıklanmıyor.."... Yaa işte böyle, görün nasıl bir oyun olduğunu ve sıradan oyunlardan olmadığını...

• Ravenholm gerçekten de çok guzel bilgiler vermissin.Saol.Oyunun konusunu biliyordum lakin B.J. Blazkowicz'in gercekten de II.Dunya Savası yıllarında Himmler'in bu gibi deneylerini arastırmak icin Almanya'ya gonderildigini bilmiyordum.Acıkcası cok sasırdım.Demek Wolfenstein'in konusu da gercekti.İste oyun dedigin boyle olur.
    ...
  • benide yazınnnnnnn...................
    hala favorimdir..tek sorunu multiplayer haritalar biraz keyifsiz..bence cod2 bile bunun yanında hafif kalır..(fanlar duymasın)
    bu arada ganeja, soylediklerinde tamamen haklısın.cod2 den bile daha eglenceli ve heyecanlı bi oyundur return to castle:wolfenstein...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 22 Ekim 2007; 10:02:10 >
    ...
  • ilk bitirdiğim fps heygidi günler hey kral oyundu vesselam xbox 360 a yeni oyun çıkacak diye duymuştum bi haber varmı?
    Kitaplar yalnız kralların adını yazar.
    Yoksa kayaları taşıyan krallar mı?"
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Arkadaşlar Bu oyunun multiplayer ı çok güzel.Sizin ping iniz yüksekse ondan zevk almamışınızdır.Çünkü pingi düşük olan adamı siz gördüğünüz o orada olmuyo size görüntü geç geliyo o yüzden girerken ping 300 400 olanlara girin.

Birde hangi taraftan oluyosunuz.Ben solosunu oynarken kendimi hep karşı taraftan hissettim.Özellikle barajda tahta merdivenlerden yukarı çıkınca orada işçiler radyodan in konuşmasını dinliyo baya bi durup dinlemiştim.Cobra uçağı,sessiz olmanız gereken bölüm o bölümde kutulardan çite oradan çatıya oradaki elektrik kablosundan karşıya geçince gizli bölüme giriyosunuz.

Oyunun başındaki teleferik sahnesi de mükemmel teleferikten aşağı atlayın insanın içi acayip oluyo.
    Takıldığınız server varsa girelim
    Ben şu an oynuyorum.

evet online olanı çok uzun süre oynadım, cof2 çıktıktan sonra çok az oynar oldum ama rcw onlinenin tadı zevki başkadır.

düşman askerini öldürüp üstündekileri giyip düşmanın arasına sızmak hang oyunda var? :)
    halen çok dolu serverlarda oynanıyor, halen çok hayranı var, işin güzel yanı hem online oyun hem de free...

oyundaki sanal zeka halen aşılamamıştır bence. mesela bir bölümü oynayın, oyuna hiç ses yapmadan başlarsanız kimse kıllanmıyor. ama ses yaparsanız askerler daha farklı davranıyor.
    radyo dinleyen askerler, sigara içenler, muhabbet edenler filan çok hoştur.

bazen 3 lü kumpas filan kurarlar. yandığınız zaman kaldığınız yerden devam ederken askerler aynı yerde durmaz kesinlikle.

içerde yanan soba olan bölümlerde yatıp uyuyasım gelir bazen:)

dam bölümünü düşman askeri hiç mermi sıkmadan bitirebişmiştim, tamamen sessiz olursan susturuculu silahlar kullanırsan oluyor. ama malkoçoğlu gibi ortama dalsan da oluyor.

çok komik bir şey var, merlinikazanı bu oyuna kötü not vermişti çıktığında, küfür filan yazmıştım o zaman ediyöre, banlamıştılar beni

ewt verdigin bilgiler cok dogru buffalo.hatta oyle bi yapay zeka varki, mesela zombiler fln meydana indiklerinde alman askerleri onlara hemen ateş açıyor ve geldiginizi farketmiyorlar bile.oyundaki yapay zekayı belirtmeye hic gerek yok.cunku oyle bolumler warki oyunun yapay zekası cok bâriz görünüyor.mesela; generallerini indirdigimiz bolum tamamen yapay zeka uzerine kurulu.bi cıt cıkarsan anında saldırıyorlar ve duyacagın bi mauser sesi butun ussun ayaga kalkmasına yetiyor.zaten bu oyun yapay zeka, grafik ve heyecan uzerine kurulu.yani tam bi oynanabilirlik şaheseri.merlininkazanı sitesini pek bilmem, yani hangi kriterlere gore oyun inceliyorlar bilmiyorum.ama sanırım oyunun sadece 2-3 bolumunu oynayıp (ustune ustluk geçemeyip) bu yorumları yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 22 Ekim 2007; 21:26:48 >
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

ewt return to castle:wolfenstein 2 yakında cıkacak.ama cıkacagı platform xbox'mı olur yoksa pc'mi orası tam net degil.

Yakında degil hocam 2008 3.çeyreginde

Locker:
    Yakında degil hocam 2008 3.çeyreginde

ya milleti umutlandıralım die yazıorus.sen nie milletin umutlarını kırıp moralini bozuosun ki simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 23 Ekim 2007; 20:54:14 >
    ...

• return to castle wolfenstein

ben bu oyunu çok sevdim müzik atmosfer

eskide oyun yaparken insanlarda ruh varmış yada 2002lerde çocuk ruhumuz vardı oyunlardan zevk alıyorduk

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Bir Ara Wolfenstein Beyaz Perdeye Aktarılacak Deniyordu.Aslında Güzel Bir Film Olabilir.

çekilsede izlesek gerçekten güzel olur hem naziler hem olanağanüstü varlıklar

Orjinalden alıntı: Ravenholm

SVGA / yeni üyelikler için sağolasın... Havaalanında geçen bölüm parşütlerle atlayanlar 'Black Guard' vede sarışın bayan Nazi askerleri acayip karizmaydı sanırım isimleri 'Elite Guard' diye geçiyor... RtCW için yayınlanmış en sevdiğim incelemesinden birkaç satırı size sunuyorum (kendimce bazı düzeltmeler yaptım);
    "...Kahramanımız Army Ranger - William "B.J." Blazkowicz, bir "Gizli Operasyonlar Bürosu" (OSA - CIA'nın atası) personeli olarak görev başına dönüyor. Oyun başlarken konu, tıpkı Starcraft, Diablo vb. ayarında şaheser bir introyla özetleniyor: 10'ncu yüzyılın karanlık savaş alanlarında terör yaratan "Kara Prens" Henry The Fowler (kısaca Heimlich) bir büyücü tarafından ebediyen çıkmamak üzere yerin dibine hapsediliyor. Ancak tıpkı Indiana Jones serilerinde olduğu gibi 1943 yılında Hitler'in sağkolu olan SS Komutanı Heinrich Himmler, bu karanlık savaşçının karanlık güçlerini ele geçirmek için Heimlich'in mezarını aramaya koyuluyor. Amerikan İstihbarat Servisi durumu farkediyor böylece BJ Blaskowitz ve bir ajanı daha bölgeye gönderiyor.. Ama BJ ve arkadaşı esir düşüyor, sadist Nazi işkencecileri tarafından bir güzel parlatılıyor. Oyun zaten BJ'in, Wolfenstein Kalesinden (Castle Wolfenstein) kaçışıyla başlıyor.."... BURAYA DİKKAT ! ; "...Çok önemli bir detay daha: BJ Blaskowitz, gerçekten bir O.S.A üyesiydi ve Himmler'in bu karıştığı varsayılan deneylerini araştırmak için ciddi anlamda gerçekten Almanya'ya gönderildi. Operasyonlara katıldı. Bu operasyonlar-araştırmalar hakkındaki bilgiler şu an Amerikan hükümeti tarafından aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen Amerikan Arşiv kayıtlarında gizli tutuluyor ve açıklanmıyor.."... Yaa işte böyle, görün nasıl bir oyun olduğunu ve sıradan oyunlardan olmadığını...

hiç bilmiyordum bunları. teşekkürler bilgiler için

• Oyunun Senaryosu Çok İyiydi...Bende Duymuştum Ajanın Gerçek Olduğu Gönderildiği Hatta Oradaki Deneyleri Falan Görüp Bilgiler Aldıktan Sonra Geri Geldiğini Falan...

+ Enemy Territory oynayan var mı?

Orjinalden alıntı: Ravenholm

BURAYA DİKKAT ! ; "...Çok önemli bir detay daha: BJ Blaskowitz, gerçekten bir O.S.A üyesiydi ve Himmler'in bu karıştığı varsayılan deneylerini araştırmak için ciddi anlamda gerçekten Almanya'ya gönderildi. Operasyonlara katıldı. Bu operasyonlar-araştırmalar hakkındaki bilgiler şu an Amerikan hükümeti tarafından aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen Amerikan Arşiv kayıtlarında gizli tutuluyor ve açıklanmıyor.."... Yaa işte böyle, görün nasıl bir oyun olduğunu ve sıradan oyunlardan olmadığını...

almanların bu manyakça huylarına hastayım zaten.. sağol çok güzel bi detay... acaba neler yaptı almanlar o zaman bunu netten bulabilirmiyiz acaba?
  • OYUNUN MÜZİKLERİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIM ARKADAŞLAR BULAN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİNLER NE MÜZİKLERDİ OYUNA MÜKEMMEL UYUM SAĞLAMIŞLARDI SIRF MÜZİKLERİ 3 4KERE KURMUŞTUM OYUN MÜKEMMEL KONU MÜKEMMEL MÜZİKLER OLAĞAN ÜSTÜ ŞİMDİ BİLE BÖYLE OYUN YOK BENCE HERKESE SELAMLAR

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.