Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunun sitede bir fan kulübü olup olmadığını bilmiyorum. Kayda değer bir fan kulübü göremediğim için bu fan kulübü kurmaya karar verdim.
    Evet arkadaşlar, MS-DOS ve 3D versiyonlarını oynadığımız bu oyun bence şuanki piyasa içinde harcanıyor.
    Bu oyunun müptelaları arasında fikir paylaşımı yapabilmek için bu fan kulübü kuruyorum. Oyunu bilmeyenler için de biraz bilgi vereyim:

Oyunun konusu genel olarak II. Dünya Savaşı sırasında, Naziler ile Müttefikler arasındaki çekişmeyi anlatıyor. Oyunun MS-DOS versiyonunda
    Naziler tarafından yakalanmış bir Amerikan askerini canlandırıyorsunuz. MS-DOS versiyonu tamamen bir kale içinde geçiyor. Karşınıza her türlü Nazi askeri, K9 köpekleri ve son olarak Nazi robotu çıkıyor. Oyunda, katları çıkarak ilerliyorsunuz. Kaç kat olduğunu şuan hatırlamıyorum ama baya ilerliyorsunuz. Ayrıca mekan duzenlemesi cok ilginç.
    Ayrıca Wolfenstein 3D, çıktıgı yıla göre baya güzel. Oyunun Spear of Destiny adında bir de modu bulunmakta. Her iki versiyonda da karakterimizin adı B.J. Blazkowicz.
    Oyunun 3D versiyonu Quake III grafik motoruyla hazırlandı. MS-DOS versiyonunun çıkışından 10 sene sonra çıktıgı için tamamen yenilendi. Oyun Return to Castle: Wolfenstein adı altında 2001 yılında piyasaya çıktığında "Yılın En İyi Oyunu" seçildi. Oyun bu sefer kalenin aksine çeşitli Nazi üslerinde geçmekte. Naziler bu sefer paranormal adı verilen yaratıklar üretmeye başlıyorlar. Ayrıca o tarihe kadar üretilmemiş lazerli ve susturuculu sniperlar, füzeler, ağır makineli tüfekler, elektrik veren silahlar bu versiyonda mevcut. Karşınıza envai çeşit yaratık, iskelet, zombi, asker ve robot çıkıyor. Oyunun sonunda da Kral Heinrich'in zombisi çıkıyor. Evet zombi dedim çünkü Naziler çeşitli denemeler sonucu yeraltındaki yaratıklarla bağlantı kurmayı başarıyor ve bu yaratıkları üzerinize gönderiyor. Ayrıca oyunun filmi de yapılacakmış. Bir Hollywood prodüktörü oyunun film haklarını satın almış.

Bu oyunu gece, ışıklar sönükken, biraz yüksek seste oynamanızı tavsiye ederim. Bakalım sabaha kadar dayanabilecek misiniz.
    İşte bahsi gecen oyun ve modlarından birkaç resim:

Wolfenstein'ın MS-DOS versiyonu: Wolfenstein 3D

Oyunun Spear of Destiny modundan birkaç ekran görüntüsü:

Ve Return to Castle: Wolfenstein'den birkaç resim:

İMZAMIZ:
    [center] 
    [image]http://img146.imageshack.us/img146/9679/imagesif7.jpg[/image][/center][center][link=http://resim.donanimhaber.com/tm.asp?m=17635158][color=brown][size=1][b]Wolfenstein FAN Club[/b][/size][/color][/link][/center]

ÜYELERİMİZ:

SVGA
    * Deniz *
    Locker
    silver_clapenteus
    ::AlacaKaranlıkT!M::
    kubillian
    özzer
    Kessler
    ***blood***
    murat aksu
    bbr
    Wepis
    panzer2000
    luciferian
    ahrimar
    mkafkas
    emptyrean
    XbiLinmezY
    disintegration
    çaydanlık06
    buffalo
    Kulak Misafiri
    oguz_cetin
    billiejean
    iremmurat
    scorpıon78
    kahve
    @vonalı
    sameducer
    ısm@ılcngkc
    tahir40
    Ravenholm
    Styric
    nodar
    gadgetfurky
    alfa-x
    genc_1923
    ganeja
    SuRRoUnDeR
    keskinbalta
    emretemelkuran
    Darkchild
    erdisarikaya
    core2ibo
    AsterStyle
    .: mds :.
    Ertie
    aodabas
    eIgHt
    JimBeam
    moravec
    erco35coast
    The Cerberus
    .:ÖzGüN:.
    _LoRDi_
    ragnorok
    Su Borusu
    DeSCeNT
    Wizy
    Commander41©
    trk_omer
    uchihaitachi
    ßa®an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 26 Aralık 2008; 18:17:32 >

...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)

• Hala Pc de Yüklü Duran Tek Oyun Wolfenstein Return the Castle Resimler Koyarım Biraz Sonra Görevlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 15 Eylül 2007; 16:41:56 >
  • Wolfenstein Return the Castle Setup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 15 Eylül 2007; 17:12:45 >
    Tek rakibim kangal.
  • Güzel oyun 2.dünya savaşıyla canavarları iyi birleştirmişler...

FPS oyunlarının atası sonuçta. Doom 95, Doom II ve Duke Nukem 3D'den de hala vazgeçmedim ve asla vazgeçmem. Bugün dershanede Doom RGP oynuyordum cep telefonumda şakır şakır, millet de başıma dikilmiş beni izliyordu. Muhteşem bir oyun ama o ayrı.

Doom RPG = Wolfenstein bir nevi zaten. Wolfenstein gibi 3 boyutlu olmayan tek katlı FPS oyunları çoğaldı sonra (bkz: Dos Games Archive).

Ekle beni de hocam.
  • alllaaaaah.wolfenstein fan club mı??benide yazın abicim..ölürüm bu oyun için beaah.dosu arkadaşlarla oynardım daha küçükkene hayal meyal hatırlıorm way beee.return to castle ayrı bi efsane zaten.hala netten oynarım arada.quake 3 motorunun iyi iş çıkardığı oyunlardan birisidir misal.
  • benide ekleyiiin benideee bende istiyoooom hile yaptım ve yapacam da her oyundahile yaparım hilleee ne gzl olur hileyle bunu 1 günde bitirmiştim 5. bölüme atlayamıodum bi türlü korkudan zombiler fln kasıodu beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessler -- 16 Eylül 2007; 4:53:44 >
  • ya bu oyun çok güzel de en son bir bölümde kaldım bende sıkıldım sildim bir yer var nazi kampı ormanlık yerde yer altı tüneli fln var ordan dağa fln çıkıorusn sonra da kampa giriyorsun herkesi öldürdüm en son araba ve kapının orda klubenn içinde bi asker var bi o kalıo onuda öldürünce game over oluo öldürmedim biaz aşartırdım hiçbişe yok öldürünce de bölüm bitio ne işse...

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

benide ekleyin ama benim oyun opengl hatası veriyor açılmıyor varmı bi çözümü olan?

kullandıgın ekran kartının bagdaştırıcı programını yuklersen sorunun cozulur.
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

ya bu oyun çok güzel de en son bir bölümde kaldım bende sıkıldım sildim bir yer var nazi kampı ormanlık yerde yer altı tüneli fln var ordan dağa fln çıkıorusn sonra da kampa giriyorsun herkesi öldürdüm en son araba ve kapının orda klubenn içinde bi asker var bi o kalıo onuda öldürünce game over oluo öldürmedim biaz aşartırdım hiçbişe yok öldürünce de bölüm bitio ne işse...

onu oldurmeden ve o askere gorunmeden kamyona binmen lazım.ayrıca o bolumde susturuculu bi sniper war.onu da almalısın.
    sniper ı aldıktan sonra o sona kalan askeri oldurmeden ve kendini belli etmeden kamyona binebilirsen bolumu gecersin.bolumde
    alarm calar calmaz oyunu kaybediosun.bu yuzden çok sessiz olman lazım.mesela; egilerek yürürsen pek fazla gorunmezsin.ayrıca
    silah olarak sten kullan.mermisini de cok rahat bulabilirsin.oldurdugun her mp-40 lı askerden mermisi dusuo.zaten sten, mp-40
    mermisi kullanıo.o bolumu gectikten 3-5 bolum sonra yine buna benzer bi bolum cıkıo.o bolumde de nazi generallerini susturuculu
    luger, yada susturuculu sniper la indiriosun.işte asıl olay o bolumden sonra baslıo
    ...

• ss
    ...
  • Wolfenstein Multiplayerdan Pek Zevk Almıyorum Ben....
  • multisi bence o kadar iyi değil ya.yeni bi wolfenstein haberi yokmu hiç??olsa ne oynarız crytek wolfenstein 2 yapsa ne güzel olur ya.adı da CRYSTEİN (illa cry olcak ya onu bi anlamadım ha nedir bu cry davası illa oyunlarında cry oluo genelde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 19 Eylül 2007; 20:20:55 >
    ...

• yeni bi haber olarak sadece filminin yapılacagı bilgisini verebilirim.bunun dısında firma tarafından
    acıklanan bi yeni oyun haberi yok.ama ne olucagı belli olmaz bakarsın baska bi oyun firması
    fln yapmaya kalkar.hiç belli olmas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 19 Eylül 2007; 20:15:47 >
    ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.