Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ertie
    Castle of Wolfenstein'den önceki wolfler 2D olmasına karşın daha kolay oynanıyordu ve daha güzeldi. Ben hala oynuyorum hemen hemen her hafta. Castle of Wolfenstein'ı çok zor bitirdim çünkü parmaklarım ve reflexlerin sizin kadar hızlı değil. Yaşım 64 ve hala bu oyunu çok seviyorum ama hem mouse hem de klavye'yi aynı anda zor kontrol edebiliyorum. Bazen kendi bölümümü yapıp kendi bölümümde bile oynuyorum. İsteyenlere bölüm yapma programını ve diğer wolfleri de gönderebilirim. Bölüm yöneticisi arkadaş lütfen benide ekle. Sevgiler....

öncelikle Ertie sizi takdir etmek kutlamak isterim.. yaşa maşa bakmadan kafaya takmadan oyunlarla ilgilendiğiniz haşır neşir olduğunuz vede oyunlarla iyi vakit geçirdiğiniz için.. Sadece Wolfenstein olmasın diğer oyunlarad bakın bence. Refleks hızlı atak olmak doğru çoğu FPS oyunu için geçerlidir ama yinede yapabilirsiniz çoğu oyunu sevebilirsiniz...

Return To Castle Wolfenstein (RtCW), oynayıp etkilendiğim aklımda çıkmayan oyunların başında gelir. Konusu senaryosu film gibi işlenişi, özellikle o atmosferi yaşatılan gerçekçi ortam mekanlarıyla beni benden almıştır. BioShock içinde aynen geçerli bu düşücem. Dikkatle yapımı açıklanan RtCW.II yi bekler dururum, şöyle bir haber-bilgi kırıntısı dahi olsa ne güzel olurdu yaw.. tabiki RtCW.II nin başında olacağı açıklanan id Software & Raven Software isimlerini görmek beni dahada heycanlandırıyor. Hatta sinema filmi hakları bile Universal Pictures tarafından alınmıştı...

• Şimdiye kadar oynamaktan en çok zevk aldığım ve atmosferinden etkilendiğim FPS dir.3 kere falan bitirmişimdir.2.side böyle kaliteli bi yapım olursa mükemmel olur gerçekten.
  • Ya arkdaşlar zaten 8 yıl öncesinde böyle bi oyun çıktıysa ve insanlar yıllar sonra hala böyle büyük bir beklentiyle oyunun çıkmasını istiyorlarsa O oyun çoktan kült olmuş demektir Ama bildiğim kadarıyla böyle bi çalşma yok... Ben de defalarca oynamaktan yoruldum yani.

• Arkadaşlar bende dün gece oynamaya başladım. 4. bölüm part1 deyim. Bu oyun kaç bölüm acaba ? Ne zaman bitecek yani Oynadığım en iyi oyun bu sanırım.

Orjinalden alıntı: IIvIIagnuIIvII

mükemmel bi oyundur özellikle son sahnesindeki ismini hatırlayamadığım bossla kapışma...

Yanılmıyorsam 4. henrich di Ama o zırhının dağılması ve artistik geberiş sahnesi... Ya kurdurtmayın şimdi bana oyunu yeniden

• bu topici görünce yeniden aynamak geldi içimden

cd elimde olmayınca netten indiriyorum ve daha kuracağım. Wolfenstein adama neler yaptırıyor

ekleyin beni de
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • bence herkes en sevdiği bölümü ve silahı yazsın bakalım nedir ne değildir öğrenelim
  • Arkadaşlar, ilk çıkan Wolfenstein 3D'nin episode 4'ün 8. bölümünü %100 geçen oldumu?. Ben tüm uğraşılarıma rağmen %99 geçtim. Çözenler lütfen yazsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: polanski

oh be sonunda wolf a hayran bir grup insana rastladım.beni de ekleyin.pc de oynadığım ilk oyundu.hiç unutmam bitirene kadar rüyalarıma girmişti.sonra yıllar sonra Wolfenstein Return the Castle'ı oynadım ve diğer oynadığım oyunların hiçbiri bana wolftan aldığım tadı vermedi.mekanlar gerçekten muhteşemdi.bunun dışında köpeklerin aniden saldırması ve öldürünce çıkan sesler hala kulağımdadır.bu yaz yenisinin çıkacağını söylemişsiniz.çok sevindim bu habere.İnşallah çıkar hakkaten de doya doya oynarız:)

hehe yerim seni ben.. baştan söylesene yükleseydim benim pc ye...
    Oyunu aldığımda anlamı ne diye sormuştum.Cdci Kurt Aynştayn demişti.

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bensiz Wolfenstein Club mu olur?
    Ekle.
    Oyunu aldığımda anlamı ne diye sormuştum.Cdci Kurt Aynştayn demişti.

hakkaten öylemi?
  • oynu 5dk önce bitirdimm :D tekrar tekrar oynuorum bu tahminen 7. oynayışım :D herseyın yerını bılıorumm ama yinede korkutuyo o zombilerr.. :D:D:D gercekten mukemmel bı oyun bıkere adamlar cok akıllılar gorevlerı cok guzll ama herseyı gecmek ıcınde bı taktık varr mesela kafasına sıkılarak :D uber soldıer lar alev sılahı ıle 1 fıs atıp kacarak son bolumdekıı delıkanlıda etraında donulerekk rahat bı sekılde olduruluo bu arda alarmm oten bolumde usse gıdene kadar hıc kımseyı vurmayınn egılerek gıttınız zaman arkalarından rahatlıkla gecersınız o ılk evdekı ıkı adamıda vurmayın buyuk ıhtımalle kule sızı gorur genelde oole oluo :Dbolum sonunda da takılıosanız ussun dısnda sıze parasutle bırakılmıs bır sılah var onu alınn yoksa bolum bıtmezz kule ve kapıdakı askerıde vurmıcaksınızz :D:D:D

hocam benıdee eklee...

Borumu bu ? Borumu bu ? Adıyla sanıyla Su Borusu..

Bu işte bizim borumuz öter..

• _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

Wolfenstein 2 için 2008 yazını bekliycez

Dört gözle bekliyoruz ama doğruluk payı varmı ?

Oyun gerçekten çok eski ama zamane oyunlarına bile fark atar.
    Benim en sevdiğim oyundur.
    Win98 işletim sisteminde internet cafelerde oynuyorduk.
    Oyun xp işletim sisteminde sorunsuz çalıştığını görnüce çok sevinmiştim.
    Aynısı vista için de geçerlimi arkadaşlar. Vista da sorunsuz çalışıyormu şimdi xp kullanıyorum ama bir kaç yıl sonra vista ya geçeceğimi varsayarsam ve bu oyunu bir 10 yıl daha oynarım diye düşünüyorum şimdiden cevabı alıyım hazırlıklı olalım. Her zaman pc de yüklü bulunması lazım.
    Oyunu ilk oynamaya başladığımız zamanlarda o herkesin takıldığı bölümde kamp alanındaki herşeyi yerle bir ediyorduk ama bölümü bitiremiyorduk. Hatta alarm düğmelerini ve hoparlörlerin hepsini silahla ateşleyerek imha ediyorduk, rastgele atışlar yapıyorduk birtürlü geçemiyor resmen sinir krizleri geçiriyorduk makinanın başında.
    Ama herşey o sniper silahını bulana kadar. Görüyorum ki sadece biz değişmişisiz o bölümde takılan.
    Oyun başlı başına mükemmel bir oyun. Grafikler, senaryo, müzikler ve sesler gerçekten anlatılmaz yaşanır.

Eğer bu oyunu bu güne kadar oynamamış veya tanışmamış forum şiddetle kendilerine tavsiye ederim.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

benide eklerseniz sevinirim
    Enemy territory yi oynuyorum

BEni neden eklemedin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.