Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FG-42 Paratroop Rifle İle Her Canavarı Rahatlıkla Öldürebilirim

Orjinalden alıntı: * Deniz *

FG-42 Paratroop Rifle İle Her Canavarı Rahatlıkla Öldürebilirim

O silahı ben verimli kullanamadım. Seri atan sniper modunda ama hem sniper kadar zoom yapmıyor hem de kolay kolay tek kurşunda kimseyi indirmiyor. Ben de sniper rifle bitmesin diye o silahı fazla kullanmadım. Hatta o bölümdeki paraşütçüleri bile şu ısınan sessiz makinalıyla öldürdüm.. benim favorim oydu... Zor ölen yaratıklar için şu 500 kurşun alan ağır makinalı-Roketatar ikilisi :)
    Bu arada beni aranıza aldığınız için teşekkürler. Bu oyunu nasıl multiplayer oynuyoruz? Ben bi türlü beceremedim ev arkadaşımla. server merver bişiler diyor olmadı.

• Multiplayer ı Tavsiye Etmem Hiç İyi Değil

Multiplayer ı Tavsiye Etmem Hiç İyi Değil

Ya ben de çok hevesli değilim de bizim eleman 2 tane bölüm geçti ayağı yere değmiyor Havasını almam lazım. Zaten sadece underground ve cossaks oynuyoruz multi. Neyse sağlık olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

quote:

Multiplayer ı Tavsiye Etmem Hiç İyi Değil

Ya ben de çok hevesli değilim de bizim eleman 2 tane bölüm geçti ayağı yere değmiyor Havasını almam lazım. Zaten sadece underground ve cossaks oynuyoruz multi. Neyse sağlık olsun.

Yolla Bana FG-42 İle Havasını Alayım

• Beni ençok etkileyen sahne.Böyle bi alana çıktım.Arkamda kocaman kıllı bi yaratık görmemle yerimden fırlamam bir oldu. ^^ O boss u hepiniz hatırlarsınız.Birde en son boss vardı.Gerçekten çok heyecanlanmıştım.Adamda silah yoktu hafife almışım.ama kılıcını yere vurmasıyla onun üzerine çekildiğimi görmek yüzümdeki sevinç kıvrımlarını hüzne hatta sitrese bırakmıştı ^^.Ha bide hala herhngi bir oyunda hiçbir zırhı parçaladığımı hatırlamıyorum.yaratıkların zırhlarını parçalamak gerçekten çok zevkliydi.Etrafa zırh parçaları düşerdi ^^.İnşallah 2 si çıkar ve yine zevkle oynarız.Ha giriş demosundan bahsetmeme gerek yok sanırım.Öyle bir demo yok ya ^^

Orjinalden alıntı: tahir40

quote:

FG-42 Paratroop Rifle İle Her Canavarı Rahatlıkla Öldürebilirim

O silahı ben verimli kullanamadım. Seri atan sniper modunda ama hem sniper kadar zoom yapmıyor hem de kolay kolay tek kurşunda kimseyi indirmiyor. Ben de sniper rifle bitmesin diye o silahı fazla kullanmadım. Hatta o bölümdeki paraşütçüleri bile şu ısınan sessiz makinalıyla öldürdüm.. benim favorim oydu... Zor ölen yaratıklar için şu 500 kurşun alan ağır makinalı-Roketatar ikilisi :)
    Bu arada beni aranıza aldığınız için teşekkürler. Bu oyunu nasıl multiplayer oynuyoruz? Ben bi türlü beceremedim ev arkadaşımla. server merver bişiler diyor olmadı.

multiplayer kurarken ne gibi bi sorun yaşadınız?
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Beni ençok etkileyen sahne.Böyle bi alana çıktım.Arkamda kocaman kıllı bi yaratık görmemle yerimden fırlamam bir oldu. ^^ O boss u hepiniz hatırlarsınız.Birde en son boss vardı.Gerçekten çok heyecanlanmıştım.Adamda silah yoktu hafife almışım.ama kılıcını yere vurmasıyla onun üzerine çekildiğimi görmek yüzümdeki sevinç kıvrımlarını hüzne hatta sitrese bırakmıştı ^^.Ha bide hala herhngi bir oyunda hiçbir zırhı parçaladığımı hatırlamıyorum.yaratıkların zırhlarını parçalamak gerçekten çok zevkliydi.Etrafa zırh parçaları düşerdi ^^.İnşallah 2 si çıkar ve yine zevkle oynarız.Ha giriş demosundan bahsetmeme gerek yok sanırım.Öyle bir demo yoo k ya ^^

bosslar en guzel venom ve "FG-42" ile indirilio walla.tak tak...
    bu arada * Deniz * bak, bu sefer silahın adını dogru yazdım
    ...

• @SVGA
    Gördüm Doğru Yazmışsın ....Multiplayerda Adamlar Hile Falan Kullanıyor Herhalde Sürekli Vuruluyorsun.Ayrıca Adamlar Havada Uçuyor.Call Of Duty2 Gibi Pratik Değil ....Zar Zor 5 10 Adam Temizlersin
    "Yedi kapılı Teb şehrini kuran kim?
    Kitaplar yalnız kralların adını yazar.
    Yoksa kayaları taşıyan krallar mı?"
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

ya zaten dedidigim gibi return to castle wolfenstein tam bir solo oyundur.
    yani solo dan aldıgın keyfi multiplayer dan olmak imkansız bana gore.

Katılıyorum
    Tekrar Çıksın Orjinal Almazsam
    ...
  • Arkadaşlar Bu oyunun multiplayer ı çok güzel.Sizin ping iniz yüksekse ondan zevk almamışınızdır.Çünkü pingi düşük olan adamı siz gördüğünüz o orada olmuyo size görüntü geç geliyo o yüzden girerken ping 300 400 olanlara girin.

Birde hangi taraftan oluyosunuz.Ben solosunu oynarken kendimi hep karşı taraftan hissettim.Özellikle barajda tahta merdivenlerden yukarı çıkınca orada işçiler radyodan hitlerin konuşmasını dinliyo baya bi durup dinlemiştim.Cobra uçağı,sessiz olmanız gereken bölüm o bölümde kutulardan çite oradan çatıya oradaki elektrik kablosundan karşıya geçince gizli bölüme giriyosunuz.

Oyunun başındaki teleferik sahnesi de mükemmel teleferikten aşağı atlayın insanın içi acayip oluyo.
    Takıldığınız server varsa girelim
    Ben şu an oynuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Arkadaşlar Bu oyunun multiplayer ı çok güzel.Sizin ping iniz yüksekse ondan zevk almamışınızdır.Çünkü pingi düşük olan adamı siz gördüğünüz o orada olmuyo size görüntü geç geliyo o yüzden girerken ping 300 400 olanlara girin.

Birde hangi taraftan oluyosunuz.Ben solosunu oynarken kendimi hep karşı taraftan hissettim.Özellikle barajda tahta merdivenlerden yukarı çıkınca orada işçiler radyodan hitlerin konuşmasını dinliyo baya bi durup dinlemiştim.Cobra uçağı,sessiz olmanız gereken bölüm o bölümde kutulardan çite oradan çatıya oradaki elektrik kablosundan karşıya geçince gizli bölüme giriyosunuz.

Oyunun başındaki teleferik sahnesi de mükemmel teleferikten aşağı atlayın insanın içi acayip oluyo.
    Takıldığınız server varsa girelim
    Ben şu an oynuyorum.

evet online olanı çok uzun süre oynadım, cof2 çıktıktan sonra çok az oynar oldum ama rcw onlinenin tadı zevki başkadır.

düşman askerini öldürüp üstündekileri giyip düşmanın arasına sızmak hang oyunda var? :)
    halen çok dolu serverlarda oynanıyor, halen çok hayranı var, işin güzel yanı hem online oyun hem de free...

oyundaki sanal zeka halen aşılamamıştır bence. mesela bir bölümü oynayın, oyuna hiç ses yapmadan başlarsanız kimse kıllanmıyor. ama ses yaparsanız askerler daha farklı davranıyor.
    radyo dinleyen askerler, sigara içenler, muhabbet edenler filan çok hoştur.

bazen 3 lü kumpas filan kurarlar. yandığınız zaman kaldığınız yerden devam ederken askerler aynı yerde durmaz kesinlikle.

içerde yanan soba olan bölümlerde yatıp uyuyasım gelir bazen:)

dam bölümünü düşman askeri hiç mermi sıkmadan bitirebişmiştim, tamamen sessiz olursan susturuculu silahlar kullanırsan oluyor. ama malkoçoğlu gibi ortama dalsan da oluyor.

çok komik bir şey var, merlinikazanı bu oyuna kötü not vermişti çıktığında, küfür filan yazmıştım o zaman ediyöre, banlamıştılar beni

• Alın beni de içeri! Hastasıyım bu oyunun.. Beş kere oynadım.. Her zaman alarmlı arazide çok zorlandım..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.