Binbaşı
12 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
360997 Gün Cezalı
356852 gün 4 s. 10 dk. kaldı
Gönderileri
Saçlarım ince ve güçsüz sertleştirmek ve canlandırmak için bildiğiniz formul varmı jöle vs.. kozmetikler hariç kökten çözüm arıyorum.
Arkadaşlar geçenlerle bir konuda küfürlü yazılarım oldu konuyla alakalı 4 gün banlandım ardından banım açıldı 4. günden sonra. Fakat 2. kez tekrardan aynı yazıdan 4 gün ceza yedim bu banı atan yönetici kimdir onu merak ediyorum. Ayrıca donanımhaber destek mail adresine tam 3 kez mail attım en sonunda 3. gün mailime cevap geldi ilgili konuyla alakalı. Dedimki bu aynı konu için aldığım 2. ceza bunu düzeltin dedim fakat ilgilenilmedi şimdi soruyorum bazı moderatörler akp ile ilgili yazıları takibe alıp aynı kullanıcıyı zevki olarak cezalandırıyormu. Çünkü bahsi geçen konuda akp e biraz saydırmıştım. Donanımhaberde akp li yöneticiler mimliyormu bizi yoksa. Yöneticiler konuyu silmesin silerse telefonla konu hakkında bilgi vereceğim. Lütfen bu tür adminleri barındırmayın sitede çünkü bu ilk olmuyor yaklaşık 2 aydır durmadan ceza alıyorum burasi akp forumu oldu çıktı donanımhaber modları tekrardan gözden geçirmenizi istiyorum. Saygılar....
İskeletorun kızıymış beyler.

Malum yaz ayındayız havalar sıcak ben kediler için sağa sola geçtikleri yerlere su kapları koyuyorum susuzluk kötü beyler boş birkaç kapa su koyun içsin hayvanlar.
eski bir strateji oyunu var onu widescrren tam ekran nasıl yaparım ati kartlarda bir ayar vardı unuttum :(
Suriye'den ayrılan 1 General, 2 Albay, 2 Binbaşı,1 Üsteğmen ile 33 asker Türkiye'ye sığındı.
Hatay samandağda oturan arkadaşım ile görüştük demin. Burada askeri haraketlilik var dedi inanmadım ama çok sayıda tank ve asker sevkiyatı olmuş bugün sınıra. Uçaklar durmadan uçuş yapıyormuş.
Dünden beri medyaya bakın. O profesör bağlanıyo bu eski vekil şu eski dışişleri eski meclis çaycısı falan filan bağlanıyorda bağlanıyor. Uçak nerde düştü, neden düştü, kim düşürdü, nasıl düştü, çokmu içerde düştü, düştüde düşmedikmi dedi, suriye düşürdüm dedi, kim dedi neden dedi....d wefsdfjsdhf hgf sdhf sdf gsdhfhj
Vah vaaaah la biz sadece konuşuyoz iyiki adamlar sınırdan içeri girmeye başlamadı yoksa halimiz bitik. Tam türkish bürakrasi bu demekki.
Ben özetliyeyim. Suriye uçağımızı sorgusuz sualsiz düşürdü ve ben düşürdüm dedi. İlk etapta düşürmememesi gerekiyordu ip..lik yaptı işte anında düşürdü.
Hani şabana dalıyolar bi yerde hay huy karate yapmaya çalışıyo bizimki o hesap la sen sadece bağırıyon be.
gördüğünüz gibi resim birde binanın çatısına çıktım resim ikide ise uçarken çekilen görüntüm. csb değildir resimli ispatlı. aksini iddia eden yalancıdır.
edit: ip düzenek gibi şeyler yok uzmanları araştırabilir.

konuyu gereken yere açıyorum
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.533
İkinci El Bölümü Mesajları: 87
Konularının görüntülenme sayısı: 7.844 (Bu ay: 399)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.