Şimdi Ara

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Super dehşet manyak bir oyundu, "Return to Castle Wolfenstein" baya etkili bir yapımdı.. Vay be bölüm tasarımları, o savaş ortamında yaşatılan atmosfer, o dehşet ötesi müzikleri.. Müzikleri çok uymuştu mükemmeldi yaw keşke oyun içi bölümlerde çalan müzikleri alabilseydik bulsaydık aradım ama yok hiçbiryerde.. Neyse Alman kasabalarını köylerini gerçekçiliği, zamanına göre ışıklandırma gölgelendirmeler beni benden aldı. Hele o "Catacombs" bölümü yokmu aman allahım! varmı böylesi demiştim... Tekrar oynanabilirliği düşük bir oyun A.I. de sorunlar var ama yinede o güzelliği görmek için tekrar kurmuşumdur açmışımdır...
    Deniz/ doğru sinemaya gelecek denildi, o haberi (ve tabiki RtCW.II haberini) kaç kere okudum kim bilir. Bakın RtCW konu/senaryo, ortam mekanlar kısaca tüm oyun tam bir sinema filmliktir kim ne derse desin. Zaten "Half-Life" ile "Wolfenstein" film hakları Universal tarafından alınmıştı (her iki oyunda tam filmlik oyunlardır)...
    NOT: Efsanenin ilki 1992-93 de çıkan disketlik oyunumuz "Wolfenstein 3D" burada anmak lazım. Ona lafımız yok tabiki...

• ewt en yakın zamanda rtcw filminin cekilecegi belirtilmisti.yapımcısından yonetmenine kadar herşey ayarlanmış.
    rtcw 2001 yılında piyasa cıktıgında oyun otoriteleri tarafından "yılın en ii oyunu" secilmisti.bakalım sinema filmi
    o muhteşem konusuyla kac ödül alacak...
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)
  • rtcw kaç mb? indirmeyi planlıyorumda.(kota varda.)
  • arkadaşlar selam kulup kurulduğu zaman cezalıydım ama yazılarınızı takip ettim bugunde ilk mesajımı atayım oyunu ben 2 kere bitirdim gercekten cok zorve cok gerilimli oyunyasım 33 ama suanda oynasam tekrar gerileceğimden eminimözellikle 2 eli üzerinde kosan yaratıklar beni cok tırstırmıstızaten en cok onlarda zorlanmıstım bide 2 tane dev robot varya devamlı bazuka ve elektirik veriyor orda zorlandım oyunun sonundaki dev(ismi neyse aklıma gelmedi) onu taktigini ögrenince cok cabuk yeniyordum önce devamlı elektirik verip ardından dönerek ates edensilahla cok rahat ölüyordu neyse benide eklermisiniz kulup listesine
    selamlar

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

• fan kulubumuze hosgeldin...
    tabii ki eklerim arkadasım.
    kulubumuzde eglenceli anlar gecirmen dilegiyle...
    ...
  • Arkadaşlar şu varki "Return To Castle Wolfenstein" denince oyunda en çok hoşuma giden beni etkileyen iki bölüm vardıki hatırlayınca şimdi bile tüylerim diken diken oluyor..; İlki o susuturuculu Sten'le Nazi Genarallerine suikast yaptığımız bir Alman köyünde geçen bölümdü. Burası o kadar hoşuma gittiki anlatamam. Özellikle bölüm ortam mekan kapı duvar ev her ne varsa o zamanın alman kasabalarının böylesine gerçekçi yapılmasına ağzım açık bakakalmıştım bambaşkaydı... Etkilendiğim 2. yerde yer altında eski mezarlarda dehlizlerinde geçen bölümdü "Catacombs" (eski Roma zamanında Keltlerde böyle defin oldaları gibi duvarlardaki oyuklarda v.b hazırlanan yer altı mezarlarına verilen isim) Burasıda hem ses/müzik hemde grafikler, gölgelendirme ışıklandırmalarla acayip gerçekçiydi... Başka mesela; Nazilerin V1 roket rampaları imhası, yine dünyada ilk geliştirilen Jet roketli uçakların olduğu havaalanı pistinde geçen bölüm off ya anlatılmaz yaşanır... Havaalanı kısmında çalan müziği hatılıyormusunuz inanılmaz insanı etkiliyordu keşke bu müzikleri bulsak dinlesek.. Ben baya RtCW oyun içi çalan müziklerini aradım. Hatta oyuna parçaları yapan ünlü bir isim vardı oyun müzikleriyle ünlenen, sitesinede RtCW dan örnekler koymuştu ama onlar dediğim oyun içi müzikler değildi... Umarım RtCW.II yapılırken bu anlattığım etkileyici detaylara olabildiğince gerçekçiliğe yine dikkat ederler. RAVEN Software'ye zaten güvenim tamdır iyi bir iş çıkarmaları dileğiyle...

• vay be süper oyundu atmosfer olsun sesler olsun zombiler olsun dehşetti geçen ay tekrar indirmiştim format attım gitti setubu duruyo kursammı acaba
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Wolfenstein 3D'nin filmi yapılsa nasıl olurdu acaba?

Ben oynayıverirdim. Karşımda da birkaç asker. Zaten dar yollardan oluşan bir kaledeyiz. Ohhh...
    Wolfenstein - Enemy Territory de oyunun içindeyken durduk yere ekran kararıyor. ve normal mause çıkıyor.oyun ekranı öyle kalıyor resim üzerinde mause geziyormuş gibi oluyor.tıklayınca tekrar oyuna dönüp oyunun mause u çalışmaya başlıyor.ne yapabilirim.
    sanırsam sorun oyunda değil mesela buraya yazı yazarkende oluyor bu .arada bir gidiyor tıklamak gerekiyor.yani tarayıcıyı seçmek gerekiyor.
    yardım lütfen

• ekran koruyucu sekmesindeki güc secenegine bi bak.eger orda "monitoru kapat" secenegi "1 dk sonra" gibi ibarelerle işaretlenmişse
    o ibareyi "hiçbir zaman" olarak degistir.ayrıca kesin cozum icin ekran koruyucuyu etkisiz hale getir.yani "yok" olarak isaretle.
    ...
  • Wolfenstein daki Sten Silahlarla Saldıran Kadınlar Süperdi En Zorları Bence Onlardı.Vur Vur Ölmüyorlardı

Wolfenstein FAN Kulübü [Üye listesi ve içerik yenilendi! 04.11.2008]

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Wolfenstein daki Sten Silahlarla Saldıran Kadınlar Süperdi En Zorları Bence Onlardı.Vur Vur Ölmüyorlardı

ewt baya atikler ama kafaya yada boyun tarafına 3-4 mermi sık stenle, hatunlar anında mefta olur
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Arkadaşlar şu varki "Return To Castle Wolfenstein" denince oyunda en çok hoşuma giden beni etkileyen iki bölüm vardıki hatırlayınca şimdi bile tüylerim diken diken oluyor..; İlki o susuturuculu Sten'le Genarallerine suikast yaptığımız bir Alman köyünde geçen bölümdü. Burası o kadar hoşuma gittiki anlatamam. Özellikle bölüm ortam mekan kapı duvar ev her ne varsa o zamanın alman kasabalarının böylesine gerçekçi yapılmasına ağzım açık bakakalmıştım bambaşkaydı... Etkilendiğim 2. yerde yer altında eski mezarlarda dehlizlerinde geçen bölümdü "Catacombs" (eski Roma zamanında Keltlerde böyle defin oldaları gibi duvarlardaki oyuklarda v.b hazırlanan yer altı mezarlarına verilen isim) Burasıda hem ses/müzik hemde grafikler, gölgelendirme ışıklandırmalarla acayip gerçekçiydi... Başka mesela; lerin V1 roket rampaları imhası, yine dünyada ilk geliştirilen Jet roketli uçakların olduğu havaalanı pistinde geçen bölüm off ya anlatılmaz yaşanır... Havaalanı kısmında çalan müziği hatılıyormusunuz inanılmaz insanı etkiliyordu keşke bu müzikleri bulsak dinlesek.. Ben baya RtCW oyun içi çalan müziklerini aradım. Hatta oyuna parçaları yapan ünlü bir isim vardı oyun müzikleriyle ünlenen, sitesinede RtCW dan örnekler koymuştu ama onlar dediğim oyun içi müzikler değildi... Umarım RtCW.II yapılırken bu anlattığım etkileyici detaylara olabildiğince gerçekçiliğe yine dikkat ederler. RAVEN Software'ye zaten güvenim tamdır iyi bir iş çıkarmaları dileğiyle...

ewt ya o suikast bolumu acaip heyecan vericiydi.bi hata yap, bi çıt çıkar direkt cakıodu adamlar ondan sonra o, insanı kıl eden kulak tırmalayıcı alarm sesi.ayrıca bahsettigin gibi oyunun grafikleri baya gercekciydi.ben oyunda susturuculu sniper kullanmanın ne kadar muthis bi duygu oldugunu o bolumde ogrendim.gece goruslu sniperımızla nöbetcisinin kafasına tek tık ve anında goruntu
    catacombs da benim en cok tırstıgım bolumlerdendi.tam yuruyosun, sadece karsından cıkabilecek yaratıklara ve askerlere konsantre olmuşsun, ama birden omzuna dogru uzanan çürümüş bi el sandalyeden fırlamana neden olabilio.ben boyle bi korkuyu daha once hicbir oyunda tatmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 30 Eylül 2007; 17:40:45 >
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: SVGA
    ewt ya o suikast bolumu acaip heyecan vericiydi.bi hata yap, bi çıt çıkar direkt cakıodu adamlar ondan sonra o, insanı kıl eden kulak tırmalayıcı alarm sesi.ayrıca bahsettigin gibi oyunun grafikleri baya gercekciydi.ben oyunda susturuculu sniper kullanmanın ne kadar muthis bi duygu oldugunu o bolumde ogrendim.gece goruslu sniperımızla nöbetcisinin kafasına tek tık ve anında goruntu
    catacombs da benim en cok tırstıgım bolumlerdendi.tam yuruyosun, sadece karsından cıkabilecek yaratıklara ve askerlere konsantre olmuşsun, ama birden omzuna dogru uzanan çürümüş bi el sandalyeden fırlamana neden olabilio.ben boyle bi korkuyu daha once hicbir oyunda tatmadım.

ya svga aklıma getirdin, ürperdim valla. feardan daha da korkutan bir oyundu wolfenstein. ayrıca genelde akşamları oynadığım için gece karanlığında bir anda yaratıklar fırlıyodu. geberiyordum valla.

diğer bölümlerde de; sessiz suikast yaptığımız bölüm ve kobra uçağını fırlattığımız bölüm çok harikaydı.

yenisini bekliyoruz, ama id firması yüzümüzü kara çıkarmaz, harika bir oyunla karşımıza çıkar

• quote:

Orjinalden alıntı: kahve

quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

ya svga aklıma getirdin, ürperdim valla. feardan daha da korkutan bir oyundu wolfenstein. ayrıca genelde akşamları oynadığım için gece karanlığında bir anda yaratıklar fırlıyodu. geberiyordum valla.

diğer bölümlerde de; sessiz suikast yaptığımız bölüm ve kobra uçağını fırlattığımız bölüm çok harikaydı.

yenisini bekliyoruz, ama id firması yüzümüzü kara çıkarmaz, harika bir oyunla karşımıza çıkar

ewt arkadasım bahsettigin kobra bolumu de acaipti.hawacı ler fln iniodu parasutle adamlarda bi tufek war hem sniper hem yarı-otomatik bisey.tak-tak indiriodu saglıgını.ustelik adamlarda celik yelek fln war heralde ki sten le sıkıyorum para etmio.ayrıca yapay zeka super.el ası atıyorum bana geri gonderiolar yada bi yere pusuolar.dedigin gibi fear en korkutucu oyun fln dienler wardı arkadaslarımın arasında.ama oynadıgımda hic te tırsmadım.sadece birden araya giren kısa filmler insanın biras irkilmesine neden oluodu.zaten wolfenstein tam gece yarısı oyunu.yani ışıgı fln kapatıp imkanın warsa sesi de biras acıcaksın.zaten goruntuye kalmadan direk sesten korkuyosun.arkadan gelen inleme sesleri sana kafayı yedirtio.
    du bakalım insallah id, return to castle wolfenstein I'e benzer bi oyun yapmıstır.heyecanla bekliorus...
    ...

• Çok sevidiğim bi oyun. Beni de kaydeder misin?

• @SVGA

Havadan İnen Askerlerde FG-42 Paratroop Rifle Vardı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

@SVGA

Havadan İnen Askerlerde FG-42 Paratroop Rifle Vardı....

ya iste ismini tam yazamadım.ama manyak bi silah oldugunu biliyorum.bu da bana yeter.
    sonucta bu silahı oyunda alabilmem icin adını yazmam gerekmio
    ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.