Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

Koşmaya devam et. İlerideki hava akımının içine girerek üst tarafa uçacaksın.

Aynı durumun burdada olması gerekmiyormu, öldürdükten sonra o yükseltmesi gereken uca geliyorum ama orda kalıyo yükselmiyo.

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Yukardaki köpruyu uçurduktan sonra ne yapılacak çözemedim gitti.

burası neresı yahu? ben burayı hiç hatırlayamadım...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Koşmaya devam et. İlerideki hava akımının içine girerek üst tarafa uçacaksın.

Aynı durumun burdada olması gerekmiyormu, öldürdükten sonra o yükseltmesi gereken uca geliyorum ama orda kalıyo yükselmiyo.

ordan yükselip hans'a ilk kristali sapladığın yere çıkman gerekiyor-yani hans ile ilk kapıştığın yere-

Citroën Grand C4 Picasso

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Yukardaki köpruyu uçurduktan sonra ne yapılacak çözemedim gitti.

burası neresı yahu? ben burayı hiç hatırlayamadım...

burası 3.cü kristali sapladıktan sonra 4. kristali saplamaya giderken karşına çıkıyor

Citroën Grand C4 Picasso

• Şöyle birşey var orda, ateş edip öldürdüğümde aynı yere gelince yukarı çıkmıyor. Öldürmeyip üzerine gittiğimde kendisi ölüyor yada aşağı düşüyor yine yukarı çıkmıyor orda kalıyor.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • ara videoları nasıl buldunuz
  • beyler son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biri. insana mp40ı sevdiriyo yaBenim hoşuma gitti.Bosslar falan gayet güzel olmuş.Favori silahlarım mp40,mp43,kar98,leich... diye bi silah vardı o.Özellikle hastane bölümünde atmosferi çok iyi vermişler oyun benden grafik olarak 90 , ses olarak 93 , oynanabilirlik olarak 95 aldı.Kendimi Mesut Çevik gibi hissettim
  • yahu arkadşlar,
    geri dönüşü olmayan Hans çatışmasına girdim de birşey ilgimi çekti.
    tüm altınları toplamak için epey özen gösterdim, her tarafı aradım ve yan görevleri yaptım.
    yine de bir sürü upgrade için param yetişmedi, daha en az 30.000$ lık upgrade imkanı var.

tüm upgradeleri yapabilen var mı?

bu eksik miktar sadece altın torbalarla temin edilemez sanki.

benim bilmediğim bir para kazanma yolu mu var acaba?

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...

• Oyun 10 numara olmuş yeni yeni oynama imkanım oluyor , Wolfenstein : RTC'yi en az 118937 kere bitirmişimdir zaten , bu oyunda hava çok değişmiş güzel olmuş. Optimize sorunu da yok.

Ama kulvarları farklı olsada CoD4 veya CoD5'teki vuruş hissini vermedi bana oyun , mesela Kar98 ile sıktığım adamın ölmediğini sanıyorum bazen , bir atış daha yapıyorum.

@sahafiec
    Trainer olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 31 Ağustos 2009; 19:24:49 >
  • @ismailyt
    "2" tuşuna bas sonra en güçlü silahınla 1 el ateş et uçurursun hemen.

@Triple H
    yok hocam ne traineri ya, normal namuslu yoldan bu parayı kazanabilmeli vatandaş.
    ben altınların anca %74 ünü bulabildim yani dörtte biri eksik.
    ikinci oynayışta hepsini buluruz artık..

bu arada oyunu bitirdikten sonra yeni oyunlarda hileli oynama imkanımız var.
    bunu yapmak için yeni oyun menüsünden "Cheats Enable" seçmek lazım.
    sonra da oyun başlayınca seçeneklere girip hangi hilenin aktif olacağını seçebiliriz.
    mesela tüm silahlara ve Veil kuvetlerine baştan sahip olabiliriz...

ve ya bizden başka herkesin kabak kafa olmasını sağlayabiliriz...
    kabaklar da epey büyükmüş haa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 31 Ağustos 2009; 22:04:37 >

• @sahafiec
    kardeşim altın torbalarının haricinde sandıkların içinde değerli eşyalar oluyor. böle biblo gibi. onlarda para ediyor. Gerçi biliyorsundur sende ben yine bi söliyim dedim. Bende daha başka para kazanma yolu bilmiyorum.

zaten tüccar amca Zeppelin'e girişte "son durak, bu son alışveriş imkanı" deyince yıkıldım.
    o ana kadar bir şekilde telafi etmeyi umuyordum ama nafile, elimdekilerle idare ettim artık...

ama o da ne HANS mış yahu, yuh be adama - 9 canlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 31 Ağustos 2009; 22:19:01 >
  • oyun rusça çıktı yaaa

tekrar başladım indirmeye...
    yazdıklarımı aynen yaparsanız düzelir ama halen RUSÇA bunu nasıl ingilizceye çevirebiliriz

XP
    C:\Documents and Settings\Osiris\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base

wolf.cfg dosyasını wordpad ile açıp içerisinden
    seta r_displayRefresh "200"

burada 200 olan değeri 75 yaparsanız açılır

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Oyun iyi has güzelde herşeye arkadaşların da dediği gibi sarsılma efekti veriyor başım döndü midem bulandı ya.

Evet bu beni de rahatsız etmeye başladı siz vurguladıktan sonra , keşke girmeseymişim konuya.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Hocam zaten ben FPS oynayabilen bir insan değilim ve fps oyunlarında genelinde başım döner ama bu çok acaip bir şekilde ağrıttı başımı.

O zaman heralde biz alışmışız , deli gibi FPS oynarım şahsen.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.