Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Siz benim gelmediğim yerlere gelmişsiniz ama kristalleriniz hep 2-3 tane ben daha buralara hiç gelmedim ama 4 kristalde var bende nasıl oluyor ?

O kristalleri sonradan kaybedebilirsin. (daha fazla ipucu verip oyundan aldığın zevki düşürmeyeyim.)

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibo

quote:

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

Ben burda kaldim ne yapaacagim
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

arkadaşım sanırım orda devamlı roket iniyordu tepene o sebepten ölüyorsun,
    hava akımı seni bi üst rampaya çıkarıcak çıkar çıkmaz tepeye bak köprünün altında kırmızı olan bi kısım var, yaratıkta oranın üstünden roket saydırıyor zaten. kırmızı yere saydır biraz parçalanıyor ve köprü çekiyor. öyle geçiceksin.

merhaba cevapladıgınız için tsk ederim yanlız ben o dediginiz yaptım ama yine olmadı

yukarıda roket atanı vurdum sonra kırmızı noktalar rpg attim dustu ama boyle kaldi havada burdandan bir yere gidemiyorum

luften yardım edin

• Arkadaşlar burayı nasıl geçiyoruz?Duvardan geçmem gerekiyor ama şu mavi icat engelliyor oda kalenin içinde ama ulaşamıyorum?
    Edit:tamam arkadaşlar buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 2 Eylül 2009; 17:03:08 >

Orijinalden alıntı: ibraxi

şunu yapalım bi ara !
    1 haftadır bilgisayar yok burnumda tütüyoo daha bitmedi oyun

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Internet üzerinden Multiplayer oynayanınız var mı ?

Peki nasıl? Nasıl online oynayabiliriz? Orjinal oyun olması şart mı ?
  • Arkadaşlar oyunu edindim ve sorunsuz kurdum. Oyunda 1 kaç bölüm oynadım . 2 tane kristal bulup 2 gücüde aktif ettim , güzel güzel oynarken. İlerledikçe bazı yerlerde Aniden ekran kararıyor ve sonrada monitör kapanıyor. Sorun ne olabilir ? Ekran kartım Hd4850

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Arkadaşlar oyunu edindim ve sorunsuz kurdum. Oyunda 1 kaç bölüm oynadım . 2 tane kristal bulup 2 gücüde aktif ettim , güzel güzel oynarken. İlerledikçe bazı yerlerde Aniden ekran kararıyor ve sonrada monitör kapanıyor. Sorun ne olabilir ? Ekran kartım Hd4850

Bende his 4850 ile oynuyorum 9.8 sürücüsü ile bende sorun yok ısınma sorunu olabilirmi kaç derecede çalışıyor kart yada işlemci sıcaklığını kontrol et istersen.

S: Şurda kaldım napacağım ?
    C:"2" tuşuna bas ve en güçlü silahla 1 el ateş et.

S:Su kanını nasıl geçicem

S:Kedim arabada kaldı...

başka çözüm yolu yok mu ?

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Arkadaşlar oyunu edindim ve sorunsuz kurdum. Oyunda 1 kaç bölüm oynadım . 2 tane kristal bulup 2 gücüde aktif ettim , güzel güzel oynarken. İlerledikçe bazı yerlerde Aniden ekran kararıyor ve sonrada monitör kapanıyor. Sorun ne olabilir ? Ekran kartım Hd4850

Bende his 4850 ile oynuyorum 9.8 sürücüsü ile bende sorun yok ısınma sorunu olabilirmi kaç derecede çalışıyor kart yada işlemci sıcaklığını kontrol et istersen.

Hayır ısı problemim yok . 55 derecelerde dolanıo
  • o eskiden bendede oluyordu, ama bende birde ekran kartı sürücüsü kurtuldu tarzı birşey diyordu, ve sağ altta sarı bir üçgen çıkıyordu.. neyse çözümü bulamadım internette.. en sonunda format attım düzeldi, ne alaka demeyin düzeldi vallahi

Orijinalden alıntı: 44Serkan44
    Ben burda kaldim ne yapaacagim
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

merhaba cevapladıgınız için tsk ederim yanlız ben o dediginiz yaptım ama yine olmadı

yukarıda roket atanı vurdum sonra kırmızı noktalar rpg attim dustu ama boyle kaldi havada burdandan bir yere gidemiyorum

luften yardım edin

• Beyler oyunda daireler çizen ekseni patlattıktan sonra alman askerleri geliyor hepsi ölüyor bi tanesi hayatta kalıyor onada yeşil bir güç yükleniyor oyunda left ctrl ile öldür diyor ama adama 10 kere salladım silahla kabzeyle banamısın demiyor nasıl geçicez bu esesi

Orijinalden alıntı: speedy35

Beyler oyunda daireler çizen ekseni patlattıktan sonra alman askerleri geliyor hepsi ölüyor bi tanesi hayatta kalıyor onada yeşil bir güç yükleniyor oyunda left ctrl ile öldür diyor ama adama 10 kere salladım silahla kabzeyle banamısın demiyor nasıl geçicez bu esesi

1. gücü aktif edip ateş edince ölüyor
  • Oyunu en zorda 4-5 gün oynadım ve bitti. Gün içerisinde ortlama 2-3 saat falan oynadım. Oyundan bayada zevk aldım. Oldukça güzel. Birtek şu hans denen zırtoda 2. kristali çakarken zorlandım. Namussuz hans

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Hayır ısı problemim yok . 55 derecelerde dolanıo

Ekran kartı sürücüsünü güncelle ve ATI CCC'den fan hızını maksimuma daya ve öyle dene. Sen her ne kadar sıcaklıktan değil desen de anlık sıcaklık yükselmelerinden olabiliyor. Bunlar çözmez ise 4850 bios'unu update etmeyi dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ya bide şeyi sormayı unuttum sizdede ekranın ortasından geçen bir şerit şeklinde dalgalanma oluyor mu?

Vertical Sync'yi açarsan düzelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Beyler oyunda daireler çizen ekseni patlattıktan sonra alman askerleri geliyor hepsi ölüyor bi tanesi hayatta kalıyor onada yeşil bir güç yükleniyor oyunda left ctrl ile öldür diyor ama adama 10 kere salladım silahla kabzeyle banamısın demiyor nasıl geçicez bu esesi

1. gücü aktif edip ateş edince ölüyor

Eyw bi eses daha öldü şimdi çiftlikteyim

• şu online oynama durumunu anlatabilirmi biri.. ben indirdim razor paketi. online server dosyasınıda indirdim patchide kurdum. ardından serverı kurmaya kalkıştıgım zaman bulunamadı dio.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.