Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

@FarukÖzdemir
    Hans dediğiniz o tek gözlü nazi mi?

hayır en sondaki iki elinde de ağır makineli olan super soldier

oyunu indirdiğim sitedeki resim bu.altta rus bayrağı var.oyun rusça mı oluyo şimdi?4,33 gb boyutuda...

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Buradaki odaya gidemiyorum ama yönde burayı gösteriyor nasıl devam edecez burda arkadaşlar.

O şeyi patlatman gerekiyor oradan biraz uzaklasıp 2 ye basıp ates et
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • yürürken kosarken ates eder sürekli herşeye sarsılma efekti koymuşlar başıp döndü dayanamadım sildim oyunu

edit:bu da kanıtı bi cümleyi bile kuramaışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 30 Ağustos 2009; 21:21:19 >
  • Ya arkadaslar bende oyun war 1600x1200 de oyunu oynuyorum herşey full hiç kasmıyor ama oyunda nasıl desem vuruş hissini bana veremiyor hareketler biraz saman gibi yani nasıl anlatsam bilemiyorum Cod 5 kadar rahat hissedemiyorum kendimi , grafiklerde iyi ama cok iyi sayılmaz ama beni asıl 1. sorun rahatsız ediyor.

@FarukÖzdemir
    teşekkürler, tanımadık biri yani. ben o şato tepesinde kaçırdığımız adam sanmıştım.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • bu oyunun en tatlı tarafları, anında loading yapması nerdeyse hiç beklemiyoruz.
    ayrıca alt tab a anında cevap veriyor ve oyuna ilk girişte çok hızlı oyuna giriş yapılabiliyor tam çıtır bir oyun yani
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Kristalleri alma sırası nedir?

Ben 1'den sonra 4'ü aldım ama 2-3 yok ortada...atladık mı ne?

Orijinalden alıntı: UNDYING

Kristalleri alma sırası nedir?

Merak etme, sıralı değiller. 2 ve 3'ü sonra alacaksın.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Kristalleri alma sırası nedir?

1-4-3-2. Fazla Star Wars izlemişler herhalde. Bende dün akşam 2. kristali aldım. MP43 le buyu uzaktaki adamlara tek atış çekiyorum neredeyse

Orijinalden alıntı: musAKka

Merak etme, sıralı değiller. 2 ve 3'ü sonra alacaksın.

Teşekkürler...

Altın bulacağım diye her yere bakmaktan nevrim döndüğü için, bir de yukarda bir arkadaşın "2. kristal olmadan oyunu nasıl bitirdin" şeklindeki yazısını okuyunca, bir an atladım sandım kristalleri...

• Oyun gayet güzel.

Arada oynayabiliyorum daha 2. kristale gelemedim.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • bu oyuında bitti oynanıs bakımından gayet de guzel akıcı bir oyundu

Orijinalden alıntı: seF[o]

yürürken kosarken ates eder sürekli herşeye sarsılma efekti koymuşlar başıp döndü dayanamadım sildim oyunu

edit:bu da kanıtı bi cümleyi bile kuramaışım

• Oyunlar gittikce konsol tarzını yansıtıyor son dönemde sanırım. Wolfenstein da bu akımdan etkilenmiş. Önceki oyunun havasını bu oyunda göremedim. Orda daha fazla gizlenme, gizem, planlı hareket etme vs vardı. Bu oyunda makineliyle ortalığa dalıp önüne geleni öldürme türünde bir yapı var, kendimi konsol oyunu oynuyor gibi hissettim. Grafikleri filan fena değil ama atmosfer nedeniyle beni sarmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Ağustos 2009; 14:51:32 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Koşmaya devam et. İlerideki hava akımının içine girerek üst tarafa uçacaksın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.