Binbaşı
01 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 101 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar bir örnek vererek anlatacağım. Diyelim ki kim milyoner olmak ister uygulaması var ve burda çıkan soruların tamamını ben uygulama içinden çıkartarak bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mi ?
Arkadaşlar bir örnek vererek anlatacağım. Diyelim ki kim milyoner olmak ister uygulaması var ve burda çıkan soruların tamamını ben uygulama içinden çıkartarak bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mi ?
Arkadaşlar merhaba,
Yazmış olduğum şarkıcıya ait şarkıyı bir türlü bulamadım. Bana bunu gönderebilecek bir arkadaş var mi ? Çok sevinirim.
Arkadaşlar usta birliği Küçükçekmece Asal olan var mı ?
Arkadaşlar Merhaba,

6 Temmuz tarihinde düğünümüz var ve aşağıda yer alan videodaki müzik üzerinden harmandalı çalıştık. Ancak müziklerde harmandalı yazdığımda hepsi farklı çıktı ve o türlü kafamız karışıyor. Bu konuda aynı müziği bulabilecek olan arkadaşlarımız varsa yardımlarınız bekliyorum.

Saygılarımla,

https://www.youtube.com/watch?v=S7EhyRKpvbI
Arkadaşlar merhaba kafayı yemek üzereyim Mgs 5 Tpp data update hatası almaktayım. Ps store dan belki 20 defa indirme yaptım ancak girişte hala aynı hatayı alıyorum. Bu sorunla karşılaşıp çözen var mı ?
Merhaba Arkadaşlar

Elimde Mac ile yazılmış birkaç pdf var bunları Word e aktarmak istiyorum ancak kullandığım tüm programlarda Türkçe karakter problemi yaşıyorum. Ortalama 1000 sayfa olduğu için tek tek düzeltmek imkansız ve süre kısıtlamam var. Bununla ilgili önerebileceğiniz program var mıdır ?
Arkadaşlar merhaba ben PDF den kopyalamış olduğum yazıları Word'e aktardım. aktarırken yazıların biçimleri bana gereğinden fazla sayfa sayısı ve düzensiz bir görüntü sağladı. Ben bunlarda düzenleme yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzetlmek istediğim nokta örnek olarak aşağıda yazacağım gibi olacaktır.

Uygulama Talimatı;
-yazı burda başlıyor ama iki yana yaslı olmadan
bu şekilde devam ediyor ben bunu,

Düzeltilmiş halde

Uygulama Talimatı;
-yazı burda başlıyor ama iki yana yaslı olmadan bu şekilde devam ediyor şeklinde olmasını istiyorum
.

Ayrıca bu şekilde alta geçmede yazılarım da mevcut.
Örneğin
bir işin yapılabilmesi için
bu şekilde süreçlerden
geçmesi lazım

Ancak istediğim
Örneğin
Bir işin yapılabilmesi için bu şekilde süreçlerden geçmesi lazım şeklinde olmasıdır.

Umarım anlatabilmişimdir.
Arkadaşlar merhaba 9. ayda 2014 opel astra edition 1.6 115 hp lik aldım. Şuanda hava şartlarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Arabayı el frenini çekip bırakmıyorum ama diskler sanırım yapışıyor. arabayı kaldırmaya çalıştığımda sanki el freninde kalkıyor gibi zorlanıyor ve TAK! ederek kalkıyor. Servisi aradım onlarda anlayamadı. Servise götürme imkanım yok çünkü yollar hep kapalı ve ilçede ikamet ediyorum. Lastikler yapışabilir dedi. Diskler yapışsa aracı hareket ettiremem diye düşünüyorum ?
Ayrıca motoru durdurduğumda aracın motorundan 5 6 defa tık tık diye ses geliyor. Bunu sorduğumda ise servis bana aracın elektronik sistemini kapatıyor olduğunu söyledi. Bu ses havalar soğumadan önce de vardı. Bu tarz sorunlarla karşılaşan oldumu hiç ?
Arkadaşlar apple dan samsung s4 miniye geçiş yaptım. Android hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Telefona nerden ücretsiz uygulamalar yükleyebilirim. google play'e baktım ama pek birşey anlamadım. Örneğin navigasyon indirmek istiyorum igo gibi telefonla uyumlu olup olmadığını ya da hangi sitelerden düzgün virüs olmayan uygulamaları bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Hakkında
Forum İmzası:
Psn:Voilette

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
Forum İkinci El İmzası:
İletişim için : 0544 657 06 00 (Vodafone)

Alışveriş yaptıklarım: Umutkocoglu (Ps3+Oyunlar) Herşeyiyle kefil olabileceğim güvenilir bir kardeşimiz.
Umutkocoglu : Ps3 Sony Orijinal Kulaklık
Satış Yaptıklarım: Cihan23 (Diablo 3), Kadircitak (Çay ağacı), Valhallarian (RDR GOTY), Beybifeys(Diablo 3)
fatihcsr(PSP, elektro gitar takası)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
S4 Mini
Operatör
Vodafone
ISS
Smile
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PSP
TV
Samsung
Ses Sistemi
Philips
Ses Sistemi
Edifier
Notebook
Samsung
PSN ID
Voilette
Game Center
Voilette
LOL
Vayne
LOL
Irelia
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.413
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 117.455 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.