Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: çaydanlık06

ACİİİİİİİL YARDIM LÜTFEN ÇILDIRCAM YA BU OYUNU OYNAYAMASSAM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KURULURKEN AŞAĞIDAKİ SS DEKİ ŞU HATAYI VERİYOR LÜTFEN YADIM BÜSÜRÜ YNTEM DENEDİM OLMADI HEP AYNI HATA

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Oyun bitmiyor yahu 2 radyo kulesini patlattım %60tayım. Ne kadar kaldı yahu
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Oyun bitmiyor yahu 2 radyo kulesini patlattım %60tayım. Ne kadar kaldı yahu

Alıntıları Göster
    3-4 gün önce indirip birazcık oynadım. Oyun güzel olmuş. Hatta şu an devam etmeyi düşünüyorum.

MW2'nin çıkışına kadar sürükler bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Şu kraliçe böceği 2. defa geldi. Ama yarım saat uğraştım o beni öldürdü gıdısında ve kuyruğunda kırmızılık oluyor 1'e basınca ama onlara da denk getirmek çok zor. Kolay yolu yok mudur ?

4 tane yumurta kesesi var.2 sağda 2 solda.onlara nişan al.

Orijinalden alıntı: Khán

quote:

quote:

Şu kraliçe böceği 2. defa geldi. Ama yarım saat uğraştım o beni öldürdü gıdısında ve kuyruğunda kırmızılık oluyor 1'e basınca ama onlara da denk getirmek çok zor. Kolay yolu yok mudur ?

Orayı geçeli oldu baya. :) Şimdi radyo kulesinin sonundayım. Bindan kaç dedi. kalkana güç kalmadığı için indirdiler hemen. Bugün uğraşırım daha fazla
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

quote:

quote:

Orayı geçeli oldu baya. :) Şimdi radyo kulesinin sonundayım. Bindan kaç dedi. kalkana güç kalmadığı için indirdiler hemen. Bugün uğraşırım daha fazla
    Castle da [kalede] meydandaki yaratığı gecemedim yardım edecek arkadaş varmı yoksa sinirden oyunu silme noktasına geldim....

• quote:

Orijinalden alıntı: GHOST RECON

Castle da [kalede] meydandaki yaratığı gecemedim yardım edecek arkadaş varmı yoksa sinirden oyunu silme noktasına geldim....

dostum hatırlayamadım.ss koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

quote:

dostum hatırlayamadım.ss koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

Alıntıları Göster
    oyun iyiydi güzeldi ama bir süre sonra sıktı.ben en son kaleyi bastığımız bölümün sonlarına geldiğimde yada o bölümü bitirdiğimde bıraktım.daha çok var mıydı acaba?çok şey kaçırdım mı
    düzenleme:şimdi hatırladım bu şehirde kurulan kuleleri patlatıyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 20 Eylül 2009; 17:25:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

oyun iyiydi güzeldi ama bir süre sonra sıktı.ben en son kaleyi bastığımız bölümün sonlarına geldiğimde yada o bölümü bitirdiğimde bıraktım.daha çok var mıydı acaba?çok şey kaçırdım mı
    düzenleme:şimdi hatırladım bu şehirde kurulan kuleleri patlatıyorduk...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu oyun antialasing özelliği varmı nerden açılıyor grafik ayarlarında öle bişi bulamadımda

Orijinalden alıntı: Cannibal_Corpse

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu oyun antialasing özelliği varmı nerden açılıyor grafik ayarlarında öle bişi bulamadımda

Alıntıları Göster
    Oyunu dun gece kurdum bugun bitti !!!

Cok guzel surukleyici oyun ama cok kisa assa yukari 5 saat icinde oyun biiti !!! Bolle baka kaldim

Oynamayan arkadaslara tavsiyem KESIN OYNAYIN !!!

• quote:

O yaratiga gelmeden once buyuk lazer topo tarzi bir silah almis olman lazim, iste o silahi kullanacaksin ondan sonra gidecegin demir surgulu kapiyida o silahla aciyorsun !!!

Hadi kolay gelsin !!

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

O yaratiga gelmeden once buyuk lazer topo tarzi bir silah almis olman lazim, iste o silahi kullanacaksin ondan sonra gidecegin demir surgulu kapiyida o silahla aciyorsun !!!

Hadi kolay gelsin !!

Alıntıları Göster
    dostum screnshot alamadım nedense ama o silahı aldım kapıyıda o silahla açtım kale içindeki yaratığı o silahla vurdum ama kale meydanına gelirken bir merdivenden çıkıp tahta kapıyı açıp o anda bir video giriyo araya ,nazi subayı konuşuyor sonra kendini uçaksavar silahının üstünde buluyosun o anda başka bir yaratık çıkıyor biraz vurduktan sonra gökyüzüne yükselip kayboluyo,ufak yaratıklar havadan ve yerden üstüne geliyor tekrar onlarıda indiriyorsun büyük yaratık tekrar çıkıyor ölmek bilmiyo bi screnshot aklabilseydim böyle uzun uzun hikaye gibi yazmama ve okumanıza sebeb olmazdı gecemediğim kısım burası yardımınızı bekliyorum şimdiden sağolun...

• quote:

Oyunu dun gece kurdum bugun bitti !!!

Cok guzel surukleyici oyun ama cok kisa assa yukari 5 saat icinde oyun biiti !!! Bolle baka kaldim

Oynamayan arkadaslara tavsiyem KESIN OYNAYIN !!!

Ben 5 saatte %70e yen, geldim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oyunu çok beğendim. ilk başta her türden birer tutamla harman yapılmış gibi gelmişti ama ilerledikçe hayran kaldım. kendine has atmosferi ortaya çıkmaya başladı. hastane bölümüne geldim, zorlanmaya başladım, hele bi ayı çıktı onu öldüremedim nasıl öldürürüm a dostlar??

Alıntıları Göster
    arklar bi bakın benim pc kaldırabilirmi bide Far CRY 1 icinde uyumlumu
    Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40Ghz 2.39 Ghz 1.25 GB RAM

Orijinalden alıntı: KaneC@n

arklar bi bakın benim pc kaldırabilirmi bide Far CRY 1 icinde uyumlumu
    Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40Ghz 2.39 Ghz 1.25 GB RAM

ekran kartın ne?

dostum screnshot alamadım nedense ama o silahı aldım kapıyıda o silahla açtım kale içindeki yaratığı o silahla vurdum ama kale meydanına gelirken bir merdivenden çıkıp tahta kapıyı açıp o anda bir video giriyo araya ,nazi subayı konuşuyor sonra kendini uçaksavar silahının üstünde buluyosun o anda başka bir yaratık çıkıyor biraz vurduktan sonra gökyüzüne yükselip kayboluyo,ufak yaratıklar havadan ve yerden üstüne geliyor tekrar onlarıda indiriyorsun büyük yaratık tekrar çıkıyor ölmek bilmiyo bi screnshot aklabilseydim böyle uzun uzun hikaye gibi yazmama ve okumanıza sebeb olmazdı gecemediğim kısım burası yardımınızı bekliyorum şimdiden sağolun...

Kardes orada yaratiga 2(silahin ates gucunu arttiriyor. belki 3noluda olabilir simdi kafam karisti yavf :D) numarali gucunu aktif ederek ates et birde yaratik yere dustugunde yan taraflarinda sanki iki buyuk kese varmis gibi kirmizi yerler var oralara ates et ... sana asldirp makinaliyi kirarsa diger makinaliya kardar kos ama zig zag ciz sanirim sen kosarken oda atessiyor .. bolyle yaparak 3 kere yere devirman lazim ondan sonra mefta !!

• quote:

quote:

Kardes orada yaratiga 2(silahin ates gucunu arttiriyor. belki 3noluda olabilir simdi kafam karisti yavf :D) numarali gucunu aktif ederek ates et birde yaratik yere dustugunde yan taraflarinda sanki iki buyuk kese varmis gibi kirmizi yerler var oralara ates et ... sana asldirp makinaliyi kirarsa diger makinaliya kardar kos ama zig zag ciz sanirim sen kosarken oda atessiyor .. bolyle yaparak 3 kere yere devirman lazim ondan sonra mefta !!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hastanede ki Assasini nasıl geçiyoruz ?Zamanı yavaşlatıp öldürmeye çalışıyorum fakat ölmüyor.Zaten hayvan gibi hızlı tak tak öldürüyor beni.Nerelerine vurmak lazım ölmesi için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar hastanede ki Assasini nasıl geçiyoruz ?Zamanı yavaşlatıp öldürmeye çalışıyorum fakat ölmüyor.Zaten hayvan gibi hızlı tak tak öldürüyor beni.Nerelerine vurmak lazım ölmesi için ?

Alıntıları Göster
    Eric Engleyi bul diyor ama haritada gösterilen yerde bulamıyorum safe house a gidiyorum adam gene yok ya

bu arada o bölümden sonra kaç bölüm kaldı oyunun bitmesine????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 22 Eylül 2009; 17:25:48 >

• quote:

1 e bas.o zaman gözüküyor du yanlış hatırlamıyorsam.

quote:

1 e bas.o zaman gözüküyor du yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    Oyunu dün bitirdim çok güzeldi ya valla tadı damadığımda kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Oyunu dün bitirdim çok güzeldi ya valla tadı damadığımda kaldı...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu resimdeki harifi nasıl öldürebilirim....?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.