Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar şu balon içindeki kadının olduğu bölümü nasıl geçeceğiz? Yaratıklar sürekli üstüme geliyor birini vursam diğeri gelip beni vuruyor.
    bunu yaparken de o balona enerji veren 4 jeneratör var, onları da "2" tuşuna basıp güçlü silahla imha et.

sonra tekrar kadın saldırıyor 1-2 yaratıkla birlikte ama bu strateji ile onları da haklarsın.
    önemli olan "2" tuşuna basıp güçlü silah kullanman yoksa mermi ile başa çıkamazsın.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Ben burda kaldim ne yapaacagim
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]
  • Beyler sanırım ilk bos bi eleman yeşil ışıklı çetrefilli yuvarlak kapı gibi zımbırtıda konuşurken içinden hafif siklet bir dev çıkıyor galiba kör ses e geliyor neyse elektirik veren silahı aldıktan sonra bu elemena ne var ne yok saydırdım ama yemedi sanırım başka bir şey yapıcaz nasıl geçtiniz o elemanı? (Kolonlardan uyuzum onlarımı yıktırcaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 1 Eylül 2009; 23:12:40 >

Orijinalden alıntı: Voilet

Hocam zaten ben FPS oynayabilen bir insan değilim ve fps oyunlarında genelinde başım döner ama bu çok acaip bir şekilde ağrıttı başımı.

evet bu oyunda bişe var ben oynamaya başladığımda mide bulantısı + baş ağırısı hissettim.

neyse ben şu zamanı yavaşlatmayı aldığımızda sütunların arasından geçmeye çalışıyoruz orda takıldım anlamadım 4'e basıp zamanı yavaşlatıyorum ama yinede çok hızlı kapanıyolar nasıl gececez orayı?

yaratığı kolonlara doğu çekip kolonların hepsini yıkıcaksın canavarla işin yok orda xD

doğru düşünmüşün aslında kolonların arkasında dur yaratık gelsin kolon yıkılsın olay bu :D

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

Ben burda kaldim ne yapaacagim
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

arkadaşım sanırım orda devamlı roket iniyordu tepene o sebepten ölüyorsun,
    hava akımı seni bi üst rampaya çıkarıcak çıkar çıkmaz tepeye bak köprünün altında kırmızı olan bi kısım var, yaratıkta oranın üstünden roket saydırıyor zaten. kırmızı yere saydır biraz parçalanıyor ve köprü çekiyor. öyle geçiceksin.

• bende başladım bugün hadi hayırlısı

Yavaş ilerliyorum. Sindire sindire

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

@isk0rpit;

yaratığı kolonlara doğu çekip kolonların hepsini yıkıcaksın canavarla işin yok orda xD

doğru düşünmüşün aslında kolonların arkasında dur yaratık gelsin kolon yıkılsın olay bu :D

Saol arkadaşım aynen öyleymiş akşam denedim kolonlar yıkıldı geçtim orayı .
  • Oyunu bitirdim. Son bölümdeki 2. kristal zorladı biraz. Fantastik ögeler fazla kaçmasaydı olun daha güzel olabilirdi. 10 üzerinden 8,7 veriyorum Elektrik kesilince kayıtlı oyunlarımın silinmesinin etkisi büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 2 Eylül 2009; 11:44:31 >

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Internet üzerinden Multiplayer oynayanınız var mı ?

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Ya arkadaşlar indirdiğim sürüm Rusça çıktı , İngilizce dil paketi falan yok mu oyunun ?

Maalesef Razor versiyonunu indirmek zorundasın

Bende de Rusça çıktı, 6 GBlik versiyonu indirdim onda sorun yok. Muhtemelen 3 GB liği çekmişsin sen.

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Ya arkadaşlar indirdiğim sürüm Rusça çıktı , İngilizce dil paketi falan yok mu oyunun ?

Maalesef Razor versiyonunu indirmek zorundasın

Bende de Rusça çıktı, 6 GBlik versiyonu indirdim onda sorun yok. Muhtemelen 3 GB liği çekmişsin sen.

Aynen öyle yaptım , off ne yapalım indiricez artık ..

• quote:

şunu yapalım bi ara !
    1 haftadır bilgisayar yok burnumda tütüyoo daha bitmedi oyun

mp yaması için 1.1 mi gerekiyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.