Şimdi Ara

Windows'un Son Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 (kritik olduğunu söylediği) bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme sonrasında ise mavi ekran alıyorum her açılışta ve otomati olarak geri yüklüyor bilgisayar kendini. Güncellemeyi iptal edemiyorum ve ya iptal etmeyi bilmiyorum. Windows bu güncellemeyi yaparsa ben nasıl açacağım bilgisayarımı?

AMD Phenom II x4 945 3 Ghz/ MSI 785GM-E51/ Sapphire 7870XT/ Kingston 2x2 Gb DDR 3 RAM/ 500 GB WD ve 1 TB SATA 3.0 Segate Barracuda/ Fujitsu SL23T-1 23" 3ms Full HD LED Monitör/ Plantronics Gamecom 380 Gaming Headset/ Steelseries Sensei RAW Frost Blue Gaming Mouse/ Khan Gaming Blacx Mouse Pad/ Steelseries Apex RAW Klavye
  • Yüklenen güncellemeyi biliyorsanız Denetim masası,program ekle kaldır sırasını takip edin açılan sayfada sol üstte yüklü güncelleştirmeler orada yüklenen güncellemeyi bul kaldır.Daha sonra windows update ayarlarını değiştir senin kontrolün altında kurulmasını sağla tekrar geldiğinde güncellemeye sağ tıkla bu güncelemeyi gizle seçeneğini seç bir daha gelmez.

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Yüklenen güncellemeyi biliyorsanız Denetim masası,program ekle kaldır sırasını takip edin açılan sayfada sol üstte yüklü güncelleştirmeler orada yüklenen güncellemeyi bul kaldır.Daha sonra windows update ayarlarını değiştir senin kontrolün altında kurulmasını sağla tekrar geldiğinde güncellemeye sağ tıkla bu güncelemeyi gizle seçeneğini seç bir daha gelmez.

çok teşekkürler sistemi geri yüklediğim için şu an güncelleştirmeyi yükleyecek pcyi kapatınca. sizde böyler bir sorun olmadı mı? güncelleştirmeyi nereden öğreneceğiz bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaklubegibiAdam -- 23 Temmuz 2013; 12:00:16 >
    AMD Phenom II x4 945 3 Ghz/ MSI 785GM-E51/ Sapphire 7870XT/ Kingston 2x2 Gb DDR 3 RAM/ 500 GB WD ve 1 TB SATA 3.0 Segate Barracuda/ Fujitsu SL23T-1 23" 3ms Full HD LED Monitör/ Plantronics Gamecom 380 Gaming Headset/ Steelseries Sensei RAW Frost Blue Gaming Mouse/ Khan Gaming Blacx Mouse Pad/ Steelseries Apex RAW Klavye
  • Geçen ay aldım güncellemeleri 5-6 ayda bir açar alırım genel bir sorun oldumu onu yüklemem seçerim kendi kendine kurulmasına izin vermem,2 senedir mutlu ve mesutuz win7 ultimate ile
    @MaklubegibiAdam

Geçen ay aldım güncellemeleri 5-6 ayda bir açar alırım genel bir sorun oldumu onu yüklemem seçerim kendi kendine kurulmasına izin vermem,2 senedir mutlu ve mesutuz win7 ultimate ile
    @MaklubegibiAdam

windows uptade ayarlarını nereden buluyoruz? bir de zaten daha yüklemediğim kurulmasına izin vermediğim zaman onu kurmayacak bilgisayarı kapayınca değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

quote:

Geçen ay aldım güncellemeleri 5-6 ayda bir açar alırım genel bir sorun oldumu onu yüklemem seçerim kendi kendine kurulmasına izin vermem,2 senedir mutlu ve mesutuz win7 ultimate ile
    @MaklubegibiAdam

windows uptade ayarlarını nereden buluyoruz? bir de zaten daha yüklemediğim kurulmasına izin vermediğim zaman onu kurmayacak bilgisayarı kapayınca değil mi?

Yanıt için geç kaldım özür dilerim,Windows update Başlat,tüm programları açın en üstten harf sırasına göre takip edin göreceksiniz,Ayarlarda ise 4 seçenek var.

1.Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle (önerilen)
    2.Güncelleştirmeleri karşıdan yükle,ancak kurma konusunda kararı bana bırak
    3.Güncelleştirmeleri denetle,ancak karşıdan yükleme ve kurma konusunda kararı bana bırak.
    4.Güncelleştirmeleri hiç bir zaman denetleme (önerilmez) bende bu seçili

3 veya 4 seçerseniz sizden habersiz kurulum yapamaz sizin onay vermeniz gerekir.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.