Şimdi Ara

Windows 8.1 kurmak isteyen 2 dk durmasın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende win 8.1 kuruyorum ama bu windowsun öğrencilere beleş verdiği ''windows embedded 8.1 industry pro'' modelini bakalın ne derece kullanıslı

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • bunun için mi intel hd 4000 ile crysis 2 oynayabiliyorum

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Kapitalist düzen.Bu gene hiçbirşey.Telefon piyasasına baktığımızda en beterini görüyoruz.Binlerce tl değerinde telefonlar çıkıp duruyor.Zamanında apple a laf atıyorduk iphone için samsung olayı iyice abarttı.Boynuz kulağı baya baya geçti.Cidden farkını bariz hissettiriyor.Sağlam bi sp1 ile adam olur.Microsoft asıl 2014 de çıkaracağı windows 9 a odaklanmış durumda.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinal olmasının tek farkı para ödüyor olmanız
    Para ödeyenlerde psikolojik olarak bir fark yaratma çabasında oluyorlar.

Ayrıca çalmamış oluyoruz.

Evet bu da farklı bir rahatlama sebebi

microsoft istese korsan işletim sistemi kullanıdırtmaz net'e baglanıyorsan kaçış yok.. hatta evinize bile daldırır polisi.. onların amacı win7 idi win 8 idi alıştırmak vazgeçilmez yapmak sonra zaten şirketlere haşırt diye sokuyor şirketlerde mecbur alıyor herkes vindows işletim sistemini biliyor diye anlayacağınız para vermeyen çalmıyor verende enayi olmuyor burdada elin yahudisinin malını yüceltmekten başka bişey yaptıgınız yok

• win 7 de sıkıntılar yaşamaya başladım başlangıçta hızdan şikayetçiyim bazen hatalar arıyorum.Bir çok değişik program kullanıyorum şu anda 8.1 yeterli desteğe sahip mi sıkıntı çıkarır mı bana?Y ada sıkıntıları nedir?

+ ve - yönünden değerlendirirseniz sevinirim.
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

quote:

quote:

microsoft istese korsan işletim sistemi kullanıdırtmaz net'e baglanıyorsan kaçış yok.. hatta evinize bile daldırır polisi.. onların amacı win7 idi win 8 idi alıştırmak vazgeçilmez yapmak sonra zaten şirketlere haşırt diye sokuyor şirketlerde mecbur alıyor herkes vindows işletim sistemini biliyor diye anlayacağınız para vermeyen çalmıyor verende enayi olmuyor burdada elin yahudisinin malını yüceltmekten başka bişey yaptıgınız yok

ms'nin yaptigi hani virus atarlar da benim 50 bin zombi makinem var salarim uzerine diye tehdit ederler ya onun gibi bir sey.bu kadar cok win kullanicisi oldugunda direcxt kullanicisi da oluyor otomatik olarak ve gelsin paralar amd nvidia oyun firmalari beles kullanmiyordur ya da bir sekilde bu dx illetinden para kazaniyordur.whql surucu yapiyor windows kompetibil vs marka yani windows sat sat bitmez.ev kullanicisi disindaki ofis vs niye goz actirmiyor sirkette filan kullan yiyorsa ama ev kullanicisina beles hatta bence ms kendi yapip veriyor bence kod mod bisiler cunku ben inanmiyorum win8 kirilmayacak bir sey gibiydi ne oldu da 2 gun once patir patir herkes kirmaya basladi yalandan 300kb exelerle?aktivasyon server var nasil kandiriyorsun hadi onceden win7 offline kiriliyordu.iste bu dx olayi ve windows markasi yuzunden.herkes linux kullansa kim dx11 oyununu yapacam diye milyonlarca dolar harcar ya da dx11 kart yapacam satacam diye ugrasir?

https://ibb.co/JFcsQyQL

• beyler inceleme linkimde pc bilesenlerim yaziyo su an mobilim tekrar yazamiyorum bi bakarmisiniz ben kurabilirmiyim 8? ozellikle anakart problem olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Süpersin.

iARDA ms çalışanı falan sanırım 0 sorun diyor ya sürücü sorunları kesinlikle var arkadaşlar, bazı oyunlarda da sorunlu ayrıca farklı porgramlar kullanıyorsanız tasarım, çizim üzerine onlarda da eksiklikler mevcut. Ama sadece film, internet, müzik maksatlı yükleyecekseniz evet sorunsuz ki o zamanda win 7 den bir artısı kalmaz. Çünkü oyunlarda hala win7 stabilitesine sahip değil. ssd niz varsa bilgisayarınız 3-5 saniye daha erken kapansın açılsın istiyorsanız ve diğer sorunlar umrumda değil diyorsanız win 8.1 tam size göre

Edit: Ülkemizde asgari ücretle çalışan birinin işletim sistemine para vermesi asıl suçtur bana göre. Geliri olupta alanlar korsan kullananlara .ok atmasınlar. Parası olan adam zaten tenezzül etmez cracklerle falan uğraşmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 15 Kasım 2013; 8:22:20 >

• Windows 8.1 stabil ve 7'den hızlı, oyunlarda hiç sorun yaşamadım, Windows 7'den daha iyi bir OS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Kasım 2013; 8:26:14 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Bence de Windows 8.1 Windows 7'den daha iyi. Ama Windows 7 makyajı yapmadan da kullanılmıyor mübarek.

Orijinalden alıntı: Credible Julk

Ben daha kullanışlı buldum W8'i. İnsanlar 15dk ayırıp kullansa zor olmadığını görürler.

İyi güzel de sorun öğrenememek değil alışkanlıklar. Örneğin insanlar yıllardır başlat menüsüne alışmış, şimdi sırf Microsoft mobil ürünlerde de kendine biraz piyasa yapsın diye kırk yıllık alışkanlığımdan neden vazgeçeyim? Ya da neden mobil cihazlarda Aero çok pil harcıyor diye benim masaüstümden kaldırıldı? Yaparsın işletim sisteminde herşeyi seçenekli, isteyen yenisini kullanır, isteyen eski alıştığı halde devam eder. Ama amaç zaten herkesi yeniye alıştırmak olunca böyle zorlamayla da olmuyor işte.

Arkadaş bi tutturmuşsunuz başlat menüsü başlat menüsü. Metro arayüzü çok daha kişiselleştirilebilir ve hızlı çalışıyor. Ayrıca herşeyi kullanıcıya bırakırsa pc den anlamayan kitle ne olacak? Başlat menüsü aşağı başlat menüsü yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 15 Kasım 2013; 8:58:43 >
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Orj Win 7 Ultimate kullanıyorum, kolay kolay terk etmem :)

3D Mark falan umrumda değil :)

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Arkadaş bi tutturmuşsunuz başlat menüsü başlat menüsü. Metro arayüzü çok daha kişiselleştirilebilir ve hızlı çalışıyor. Ayrıca herşeyi kullanıcıya bırakırsa pc den anlamayan kitle ne olacak? Başlat menüsü aşağı başlat menüsü yukarı.

Onun çözümü çok basit, bu program sayesinde.

http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    İstediğim şeyi istediğim zaman kullanırım güzel kardeşim. Başlat menüsünü kullanıp kullanmayacağımı sana ya da Microsoft'a mı soracağım?

Orijinalden alıntı: Father Torque

İstediğim şeyi istediğim zaman kullanırım güzel kardeşim. Başlat menüsünü kullanıp kullanmayacağımı sana ya da Microsoft'a mı soracağım?

Sen win 7 de kal hatta win 95 e dön başlat menüsü çok pratikmiş gibi tavır yapman ne komik. bana pratik tek bir yönünü söylesene?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.