Şimdi Ara

Windows 8.1 kurmak isteyen 2 dk durmasın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RaúL

Uzun zamandır konuyu takip edemedim win8.1 isosunu indirmiştim, bir arkadaşımız 8i durdurup 8.1 indirme taktiğiyle ( tam hatırlamıyorum). Elimde şu an kullandığım win8 orjinal keyi var , sıfırdan kurulum yapmak istiyorum ne yapmam gerek? Genel key bulman gerek diye yorumlar okudum da.

evet o kesif bana ait, ben onu bi konumda paylasmıstım, baska bi arkadas o konuyu okuyup yeni konu acmıstı, yardım gerekirse burdayız....

buyur orjinal konu burda http://forum.donanimhaber.com/m_82828773/tm.htm

Orijinalden alıntı: root_echo

eyvallah özelden link gönderebilirzsizn

bak bunlar viruslu, ama calısan versiyon,
    sana onerim neti kapat, anti virusu kapat, w8.1pro orjinallestir , pc tam virus taramasından gecir, sonra nete baglan,
    simdi sen hangi linki istiyorsun, w8.1 mi ofis mi
    not:bütün sorumluluk sana ait,
    calısıp calısmadıgını test edebilirsin, benimgibi sanal makina kur , ona w8.1pro kur, orjinallestir, tecrübe olur....
  • Win 8.1 iso ile bir şekilde kurdum ilk key istediğinde netten bulduğum şu keyi girdim XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB .Bu kısma kadar sorun yok fakat kurulumdan sonra windowsu etkinleştir diyip kendi win8 keyimi girmek istediğimde hata veriyor. Bir de sağ alt köşede build 9600 yazıyor. Hadi yazı neyse de etkinleşmemesi orjinal keyle canımı sıktı bununla ilgili bir şey de bulamadım
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Win 8.1 iso ile bir şekilde kurdum ilk key istediğinde netten bulduğum şu keyi girdim XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB .Bu kısma kadar sorun yok fakat kurulumdan sonra windowsu etkinleştir diyip kendi win8 keyimi girmek istediğimde hata veriyor. Bir de sağ alt köşede build 9600 yazıyor. Hadi yazı neyse de etkinleşmemesi orjinal keyle canımı sıktı bununla ilgili bir şey de bulamadım

key dogru, bende bunu kullanarak w8.1pro 64bit kurdum, kurulum biter bitmez, hicbirsey yuklemeden (update felan), aktivasyon islemine gectim, aktivasyon sayfasından yeni key gir kısmına orjinal w8pro keyimi girdim, kabul etti ve orjinallesti, sende bu adımları izle belki olur (aslında olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Kasım 2013; 23:31:31 >
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
  • RaúL kullanıcısına yanıt
    yok iyi eglenceler,
    bende 2 windows kurulu w7 ve w8, w8.1 proyu kullanmıyorum ve onermiyorum, sen istedigin icin anlattım....
  • Güzel noktaya değinmişsin. Bende inanıyorum ki microsoft istese tek bir tane korsan bile kullandırtmaz. Bu işlerin arkasında danışıklı döğüş var. Ben şahsım adına sistemin orjinal olmasını seviyorum fakat etrafımda korsan kullanan onlarca insan var. Ve bunların çoğuda online oyunlara para bayılıyor :)) Belki de microsoft ile ekran kartı firmaları, büyük oyun firmaları arasında gizli bir antlaşma bile vardır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 19 Kasım 2013; 10:31:01 >
  • MS gibi yazılım devi Korsan kullandırmak istemese masaüstünü kilitler, sürücü kurdurmaz , belli aralıklar sisteme Restart çakar bunları yapmak MS içi zor olmasa gerek işte o zamanda insanlar açık kaynak farklı işletim sistemlerine yönelir. Arz talebi yaratır oyun yapımcıları OpenGL oyunları sunmaya başlar ki MS ogl bitirmek için DX hazırladı , Valve'nin yapmak istediği'de bu SteamOS ile oyuncuları ve yapımcıları Linuxe çekmek
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Zaten oyunlarda performans anlamında sıkıntı yaşadım, şimdi w8 e geri dönüyorum
  • 1 yıl w8 , 1 ayda w8.1 kullandım , w8 idare ediyor fakat w8.1 de stabilite problemleri daha fazla ve masaüstü skype vs yüklenmiyor , çoğunluk olarak metro arayüzünü kullanmaya mecbur bırakıyor ve çoğu şeyindede buglar var en sonunda w7 ye döndüm.Masaüstü için en iyisi sanırım şimdilik w7.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.