Turknet başımıza yeni Ttnet oldu
Merhaba arkadaşlar fi tarihinden beri bu forumlardayım. İnternet ile alakalı eylemlerin bu forumdan başladığı dönemleri biliyorum.
Turknet, millenicom gibi firmalar bu hareketler sayesinde kendilerine yer buldular ve alternatif sundular insanlara (sağolsunlar)
Fakat son yıllarda (özellikle son aylarda) kalite düştü, hız düştü, müşteri hizmetleri namına ortada hiçbirşey kalmadı. Fiyatlar ise tüm bu olumsuzluklara rağmen ödün vermeden yükselmeye devam etti.
Turknet bu ay içinde internetimi kesmişti (3-4 gün) hiçbir muhatap bulamamıştım. İnternet geldiğinde ise kademeli olarak hızımı yarı yarıya düşürdüler. Bunu habersiz bir şekilde yaptılar. Yani bu işlere meraklı mbps nedir, ping nedir bilemeseniz çokta farketmezsiniz. Ben yıllardır 100mbps parası ödüyorum 80/90 arası da kabul edilebilir pinglerle alabiliyordum.
1 aydır bu durumla ilgili hiçbir iyileşme olmadı ''ilgileniyoruz'' yalanı dışında tek bir adım atılmadı. İşin kötü tarafı bu hafta karar vermiştim yeni ISS geçecektim fakat bu seferde bulunduğum mahalle seçeneklerden kaldırılmıştı.
Sanki ttnet, Turknet adı ile tekrar hortlamış gibi hissediyorum ben. Ya da hepsi ortak hareket ediyor insanları silkeleme konusunda. Ben bu firmadan nasıl kurtulacağım ? Millenicom geçmeyi düşünüyorum ama başvuruda bulunduğum sokak gözükmüyor.
SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR ............
Yeni ISS önerilerinizi bekliyorum. Hattım rahatlıkla 100mbps destekliyor.
Turknet kalitesizliği
|
|
Gürültü Kirliliği
İşlemci sabit ghz sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
|
Mevcut Harddiskler 4k Oynatırmı ?
|
HG531s Firmware
|
g3258 dahili grafik performansı ?
|
Windows 10 Çözemediğim update problemi
Bu sıcaklıklar gerçeği yansıtıyormu ?
Meslek: Serbest
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.137
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 43.883 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.443 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware