Şimdi Ara

Windows 8.1 kurmak isteyen 2 dk durmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 8.1 kurdum.ama nedense şu başlat butonuna çok alışmışız
    bir türlü alışamadım windows 8 ve 8.1 e bu yüzden.
    bilgisayarı tek hamlede kapatırken şimdi 3-4 hamlede kapatıyorsunuz.
    yada programı tek hamlede açarken şimdi arayıp duruyorsunuz.neden daha basitken zorlaştırma yapılıyor anlayabilmiş değlim.
    win8'den 8.1 güncellemesi yapıyorsanız msi afterburner i silip tekrar kurmanızda yarar var. Ben win8 den 8.1'e güncelleyince adobe illustrator, msi thx audio, corsair link2, geforce experience proğramlarını açamaz olmuştum, hatta pc kilitlenip restart atmak zorunda kalıyordum. Sorunu msi afterburnere silince düzeldiğini sonradan buldum. win 8.1' suç bulmadan önce çalışan proğramlara bakmakta fayda var. afterburner dışında kalan proğramlar düzgün çalıştı.

Bu arada win 7 çalışıpta win8 çalışmayan şeylerden sıkıntı yaşayanlar uyumluluk modunu denemeyi unutmasınlar. Sistem sürücüleri bile bu şekilde yüklenip sorunsuz çalıştırılabiliyor. Misal benim anakartımın win8 desteği yok. Win8 kendi yüklediği driverları yükledikten sonra onboard ses kartı için win7 driverini indirip uyumlukluk modunda çalıştırıp yükledim ve ses kartımın tüm özellikleriyle kullanabiliyorum.
  • ben windows 8 yeni çıkmışdı hemen sahtesini aldım ve üstüne serialını aldım hemen kurdum pc de baya bir performans artışı oldu demekki win 8.1 daha iyimiş şimdi ona geçerim ama nerden indirecem ben

Orijinalden alıntı: born2bemad

Anladım. Ben sorunun büyük ölçüde korsan kullanımdan olduğunu düşünüyorum. Zaten elimizi vicdanımıza koyup düşünürsek korsan sistem kullanarak yapılmış bütün yorumları geçersiz saymak gerekir.
    Ben de 2-3 senelik oyunlar çok henüz bir sorunla karşılaşmadım. Sistemde 50 yi aşkın oyun yüklü. Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor.

Bu arada win 7 çalışıpta win8 çalışmayan şeylerden sıkıntı yaşayanlar uyumluluk modunu denemeyi unutmasınlar. Sistem sürücüleri bile bu şekilde yüklenip sorunsuz çalıştırılabiliyor. Misal benim anakartımın win8 desteği yok. Win8 kendi yüklediği driverları yükledikten sonra onboard ses kartı için win7 driverini indirip uyumlukluk modunda çalıştırıp yükledim ve ses kartımın tüm özellikleriyle kullanabiliyorum.

Korsan olup olmamasıyla alakası yok. Bende korsan kullanıyorum ve sıkıntı yok.

• Credible Julk kullanıcısına yanıt
    Sizde olmaması başkalarında olmayacağı anlamına gelmiyor. Bir kişinin gözlemleri genel hüküm vermek için yetersiz bu konularda. Arkadaşın dediği gibi sistemden sisteme farklılık çıkıyor.

"windows 8 takes too long to" boot, load, shut down diye bütün seçenekler anında çıkıyor bu sorunu yaşayan çok kişi var
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Win8 kullaniyorum.
    8.1 e gecmelimiyim?
    Driver yonunden skinti cekermiyim? Yoksa ayni driverlarmi calisiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayer

bende 8.1 kurdum.ama nedense şu başlat butonuna çok alışmışız
    yada programı tek hamlede açarken şimdi arayıp duruyorsunuz.neden daha basitken zorlaştırma yapılıyor anlayabilmiş değlim.

Kapatma isi gercekten uyuz fakat masaustunde altf4 yapip kapat secmekte bir alternatif

Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad
  • Bende lisanslı windows 8 pro vardı.. gittim üstüne 8.1 yükledim, google.com.tr açılmıyordu google.com açılıyordu.. çok enteresan sorunlarım vardı, bazı siteler çalışmıyor... o kadar uğraştım microsofta da telefon ettim kimse anlamadı sorunu ve ondan sonra lanet ettim formatı bastım 8.0 geri yükledim.. olan o dosya ve programlarıma oldu.. yeminimle kurmam bir daha

Orijinalden alıntı: bayer

bende 8.1 kurdum.ama nedense şu başlat butonuna çok alışmışız

8.1'de duzeltildi bu. Baslat dugmesini sag tiklayinca kapatma secenegi cikiyor.

PARDUS devam
  • Delinin biri kuyuya bir taş atıyor Ben güncel sistemimde gözle görülür bariz (açılıp kapanma dışında ki çokta önemli konular değil 3dk. sonra açılsın ama performanslı olsun günlük kullanımda beklerim ben açılmasını) hiçbir fark görmedim 8.1 ile 7 arasında millet sallayıp duruyor oyunlarda coşuyor falan diye madem böyle ciddi bir iddian var ss'lerle bunu destekle. Win 8 hala birçok sorunu içinde barındırıyor solid kurulumu kaldırması falan işkence fm2013 - 2014 bazen hiç açılmıyor. hala sürücü sıkıntıları mevcut. Windows 7 çok azda olsa daha hantal ama daha sağlam daha sağlıklı ve stabil bir işletim sistemi.

Orijinalden alıntı: FlyingBazinga

amerikanın oyunu bunlar, yeni casusluk modülünü win8 daha hızlı çalıştırıyor veya win7 güncellemelerinde ortaya çıkabilir diye yepyeni bir sistem tasarladılar.

PARDUS devam

NSA nın bütün şifreleme yöntemlerini kırdığını duymadığın belli. Sanki Linux çok güvenli. Adamlar bankacılık sistemini bile hacklemiş sizin gibi çok bilen arkadaşlar atıp tutuyor.
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Windows 8.1 piyasada ki en güzel ve stabil OSdir.

Orijinalden alıntı: iARDAs

Windows 8.1 piyasada ki en güzel ve stabil OSdir.

Masaüstünde öyle olabilir yani basit işlemlerde ... Geneli oyun driver cad-cam kastediyorsan iyi sallamışsın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 14 Kasım 2013; 15:55:38 >
  • Win 8.1 i hddye bf4 performansı için kurdum.Win 7 göre fps olarak ve akıcılık olarak daha iyi ama bariz bir şekilde latency problemi mevcut.Birkaç tweak ile azaltılabilsede şu an için win 7deki kullanım kolaylığı pek sunmuyor.Sürücü desteğinide hiç söylemiyorum.Biraz daha stabilleşirse win 7den geçmek için hiç bir sebep kalmaz ama şu an için biraz daha desteğe ihtiyacı görünüyor.
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Windows 8.1 piyasada ki en güzel ve stabil OSdir.

Masaüstünde öyle olabilir yani basit işlemlerde ... Geneli oyun driver cad-cam kastediyorsan iyi sallamışsın ..

İlla senin gibi tipler olacak dimi forumlarda?

Herşeyi yanlış anlamak için özen gösteren?

Orijinalden alıntı: bonser24

Bf4 sayesinde 8.1 e geçtim ve fps artışı dışında akıcılığa kavuştum.Dedim acaba 3dmark da falan ne fark olacak diye 3dmark11 i test ettim ve ağzım açık kaldı resmen.Windows7 de P score da Graphics score 13920 iken Windows 8.1 de 16260 aldı.X score da ise 3875 den 4239 a çıktı.

★WİN8-8.1 (ANA KONU) - SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR ★

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

Windows 8.1 kurmak isteyen 2 dk durmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Win 8.1 i hddye bf4 performansı için kurdum.Win 7 göre fps olarak ve akıcılık olarak daha iyi ama bariz bir şekilde latency problemi mevcut.Birkaç tweak ile azaltılabilsede şu an için win 7deki kullanım kolaylığı pek sunmuyor.Sürücü desteğinide hiç söylemiyorum.Biraz daha stabilleşirse win 7den geçmek için hiç bir sebep kalmaz ama şu an için biraz daha desteğe ihtiyacı görünüyor.

Hocam bu latency nedir?
    Birde bu oyunlari kurarken misal dx9 kur secenegi geliyor.
    Pcde dx11 var ise 9 kurmaya gerek varmi?
    Mafia 2 ve cod ghost oyundan atiyor :S
    Bf4 de atiyor arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.