Şimdi Ara

Windows 8.1 kurmak isteyen 2 dk durmasın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak etme, Windows 8.1'i gerekli programlarla kendi istediğim şekilde kullanmaktayım çok şükür. Sen asıl soruma yanıt versen lafı dolandıracağına; "Başlat menüsünü kullanıp kullanmayacağımı sana ya da Microsoft'a mı soracağım?"

Orijinalden alıntı: Father Torque

Merak etme, Windows 8.1'i gerekli programlarla kendi istediğim şekilde kullanmaktayım çok şükür. Sen asıl soruma yanıt versen lafı dolandıracağına; "Başlat menüsünü kullanıp kullanmayacağımı sana ya da Microsoft'a mı soracağım?"

Soracaksın desem başın göğe mi erecek ne kullanırsan kullana ama sen ve senin gibilerin bu şu yok bu yok vs söylemleri yüzünden mis gibi işletim sisteminden korkan bir kitle oluştu. Metro arayüzünün pratikliği göremeden işletim sistemini kaldıran insanlar var. Çünkü sen ve senin gibiler sürekli şikayet ediyor.
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Soracaksın desem başın göğe mi erecek ne kullanırsan kullana ama sen ve senin gibilerin bu şu yok bu yok vs söylemleri yüzünden mis gibi işletim sisteminden korkan bir kitle oluştu. Metro arayüzünün pratikliği göremeden işletim sistemini kaldıran insanlar var. Çünkü sen ve senin gibiler sürekli şikayet ediyor.

şikayet edeceğiz tabi bu işletim sistemleri yanlız senin gibi ileri zekalar için yapılmıyor

• Windows 8 ve 8.1'i beğenmeme rağmen kullanamıyorum. Ses kartımın driverı olmasına rağmen yazılımını kullanamıyorum(uyumsuz) Raid performansı kötü doğru düzgün driver yok. Bu iki sebepten dolayı hala Win7'deyim.
  • Başlat menüsü fazla abartılıyor gibi.Zaten eklenti bile çıktı ve kendi adıma onu kullanmıyorum çünkü orjinalliğini bozuyor.İlk başlarda benimde hoşuma gitmezdi ama alışmaya başladım ve hoşuma gitmeye başladı.Başka oyunlardada test ettim fps artışını gördüm.İlk başlarda sorunlu aktivasyonlar nedeniyle sorunlar yaşıyordum ama son çıkan aktivasyonlarla baya düzeldi.Aylar önce olan 29 tl lik kampanyadan keşke faydalanıp orjinal alsaydım.Şu anki düşüncem olsaydı kesin alırdım.Diyeceğim fazla ön yargılı yaklaşmayın.Hiç olmazsa 1-2 hafta alışmaya çalışın farkını hissetin.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 3.2. millenium faciası için dalaşmayın ayırmam... winzort 8 son satılan windows olacak...

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

şikayet edeceğiz tabi bu işletim sistemleri yanlız senin gibi ileri zekalar için yapılmıyor

Zekanı geliştirmeye çalış. Zor ama denemelisin
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?

• Ben bu 8 e hiç alışamadım hiç te sevmedim o yüzden laptoptaki Win8 ide silip win7 ultimate kurdum gayet mutluyuz
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Kardeşim kullanımı çok basit. Yapışıp kalmayın bir şeye. Adamlar değiştirir sende hesap soramazsın bu kadar basit.
    Adımın ilk iki harfi kişiliğim kadar Öz...
  • Multi monitör kulananlar mutlaka denesinler. Çok güzel oluyor, en basit örnek:

http://img14.imageshack.us/img14/3735/2w0i.jpg
    AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Windows 8.1 piyasada ki en güzel ve stabil OSdir.

sallamaaaaaaaaaaa

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ben bu 8 e hiç alışamadım hiç te sevmedim o yüzden laptoptaki Win8 ide silip win7 ultimate kurdum gayet mutluyuz

Vista silip XP kuran zihniyetten ne farkın kaldı şimdi Kris

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ben bu 8 e hiç alışamadım hiç te sevmedim o yüzden laptoptaki Win8 ide silip win7 ultimate kurdum gayet mutluyuz

Vista silip XP kuran zihniyetten ne farkın kaldı şimdi Kris

Alışamadım yahu ne yapayım alışamadım bir türlü ama bu kadar fazla fark var ise denemekte lazım ozaman
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Windows 8.1 piyasada ki en güzel ve stabil OSdir.

sallamaaaaaaaaaaa

Gayette sallamıyorum.
    sorunsuz olarak creative ses kartı kullanabilne var mı ? son bir yama gelmiş ama sorunlar düzeldi mi ?
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Ben kullanıyorum şu anda. Hala sıkıntılı işletim sistemi. İnternete bağlı olduğu halde lan kablosu takılı değil gözüküyor. Mağazada arama yerine gelip bişeyler aramaya çalışınca dire atıyor ordan. Açılış kapanış çok hızlı diyorlar ama win 7 den pek farkı yok. Kısaca beğenmedim ben. Win 8 hayal kırıklığına uğratmıştı buda öyle. Sanırım yakın zamanda win7 ye geri dönerim. Bu sistemle içim rahat etmiyor nedense her an sorun çıkabilir hissiyatı yaratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

windows 8.1 2i kurmuştum iyi hoş ama program ekle kaldrı'dan program kaldırma sorunları yaşamıştım.
    creative ses kartımda yaşadığım sorunlar da cabası mecburen win 7 ye döndüm.
    şimdi win 8.1 çok güzel stabil diyenlere soruyorum program ekle kaldır'daki sorun devam ediyor mu ?
    sorunsuz olarak creative ses kartı kullanabilne var mı ? son bir yama gelmiş ama sorunlar düzeldi mi ?

Program ekle kaldırdaki sorun nedir? Ben çok sayıda program ekledim kaldırdım bir sorunla karşılaşmadım.

Creative Sound Blaster Zx kullanıyorum sorunsuz ayrıca.

Fakat Creative esk ekran kartlarına tam adam gibi Windows 8 desteği sunmuyor.

XFI Titanium kullanıyordum Win8 ile ilk başta ve bazı şeyler çalışıyor bazıları çalışmıyordu. Suç burda Creative de.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.