Şimdi Ara

Windows 7 Starter mı ? Windows 7 Ultimate mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
32.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung N150 1 GB RAM - 160 GB HDD - Modelinden kullanıyorum.(Netbook)

Starter yüklü geldi ama ultimate geçmek istiyorum. Forumda okudugum kadarıyla Sarj süresi kısalır diyorlar ultimate ye geçersem gerçekten kısalır mı ? Birde hangisi daha performans verir Starter mi Ultimate mi ?

İnce ayrıntılarına kadar yazarsanız çok sevinirim iyi geceler iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthesia` -- 6 Haziran 2010; 0:30:34 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

up
    ekran kartın tümleşik,aero kullanamazsın zaten,ramin 1 gb. olduğu için bir getirisi olmaz.Bence Starter ile yola devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

ekran kartın tümleşik,aero kullanamazsın zaten,ramin 1 gb. olduğu için bir getirisi olmaz.Bence Starter ile yola devam edin.

Alıntıları Göster
    bence starter arkadaşın dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

bence starter arkadaşın dediği gibi

Alıntıları Göster
    Ultimate yükledim.. Bakalım ne olacak..
  • quote:

Ultimate yükledim.. Bakalım ne olacak..

Alıntıları Göster
    boşuna harddisk dolacak sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Alıntıları Göster
    benim pc de 2 gb ram 512 mb ekran kartı var windows 7 ultimate kursam nasıl olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Alıntıları Göster
    1Gb ram ile ultimate tam performans çalışmıyor.Zaten masaüstünde beklemede 700-800mb civarı ram yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codest

1Gb ram ile ultimate tam performans çalışmıyor.Zaten masaüstünde beklemede 700-800mb civarı ram yiyor.

Starter da çok dandik ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Codest

Starter da çok dandik ama

Alıntıları Göster
    eğer pc kasılmasın bana sadece normal işletim sistemi olsun zati pc fazla da yorulsun istemiyorsan starter dan daha da hafif olanlarını kullan derim ... Arkadaşlarım kullanıyor öneririm Lite edition gibi Nettbook için olan sürümler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

eğer pc kasılmasın bana sadece normal işletim sistemi olsun zati pc fazla da yorulsun istemiyorsan starter dan daha da hafif olanlarını kullan derim ... Arkadaşlarım kullanıyor öneririm Lite edition gibi Nettbook için olan sürümler ...

Alıntıları Göster
    home basic ve üstüne servis ayarlarıyla en verimli şekilde kullanabilirsin, bir netbookta ultimate kullanmanın hiçbir anlamı yok, starter gerçekten çok basit kalıyor
  • quote:

netteki netbook edition diye geçen sürümler windows 7 nin deneme sürümleri üzerinden oynanarak yapılan sürümler, ayrıca servis ayarlarını ve arkada çalışan programları düzenlemekten başka birşey yapıldığı yok o sürümlerde, aynı xp nin de senelerce yok black edition yok bilmem ne edition diye çöplük şeklinde oluşturulan sürümleri gibi, bu yüzden en güzeli temiz bir kurulum yapıp ayarları kendi girmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

netteki netbook edition diye geçen sürümler windows 7 nin deneme sürümleri üzerinden oynanarak yapılan sürümler, ayrıca servis ayarlarını ve arkada çalışan programları düzenlemekten başka birşey yapıldığı yok o sürümlerde, aynı xp nin de senelerce yok black edition yok bilmem ne edition diye çöplük şeklinde oluşturulan sürümleri gibi, bu yüzden en güzeli temiz bir kurulum yapıp ayarları kendi girmektir

Alıntıları Göster
    boyut olarak farkı çok çok az ultimate deki tema ve duvar kağıdı desteği oldukça önemli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

boyut olarak farkı çok çok az ultimate deki tema ve duvar kağıdı desteği oldukça önemli bence.

Kesinlikle tema ve duvar kağıdı benim için önemli şeyler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Kesinlikle tema ve duvar kağıdı benim için önemli şeyler..

Alıntıları Göster
    xp kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

xp kur.

XP de görsellik 0 hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

xp kur.

XP de görsellik 0 hocam

Alıntıları Göster
    netbookta görsellikten kastın duvar kağıdıysa starter da da değiştirebiliyorsun zaten, ama aero falan dersen hiç bitmeyen fan sesine ve nerdeyse yarı yarıya düşen batarya gücüne katlanmak zorundasın, tabi bir de zaten kısıtlı gücü olan netbookların aero açıkken oluşturduğu performans düşüklüğü de var, sonuçta kendin denemeden tatmin olamazsın, xp zaten kurma xp kesinlikle windows 7 den yavaş kalıyor

• quote:

netbookta görsellikten kastın duvar kağıdıysa starter da da değiştirebiliyorsun zaten, ama aero falan dersen hiç bitmeyen fan sesine ve nerdeyse yarı yarıya düşen batarya gücüne katlanmak zorundasın, tabi bir de zaten kısıtlı gücü olan netbookların aero açıkken oluşturduğu performans düşüklüğü de var, sonuçta kendin denemeden tatmin olamazsın, xp zaten kurma xp kesinlikle windows 7 den yavaş kalıyor

Hocam anlamadan bilmeden insanları yanlış yönlendirme. Mesajlarını editle lütfen.
  • quote:

quote:

Hocam anlamadan bilmeden insanları yanlış yönlendirme. Mesajlarını editle lütfen.

windows 7 nin her sürümünü betaları çıktığından beri senin o kullandığın samsung da dahil farklı 8 model olmak üzere en az 20 netbooka kurdum (normal pc ve notebookları saymıyorum), hepsinin işlemci kullanımı pil sürelerini üşenmedim test ettim hem windows 7 sürümleri arasında hem de xp ile farklarını, emin ol senin ne kadar birşeyden anladığın yoksa ben o kadar biliyorum bu netbooklarda windows 7 nasıl olur

hadi ben anlamıyorum, hiç mi oturup araştırmazsın nette tonla test var karşılaştırma var, her yerde bas bas bağırıyorlar aero işlemcinin anasını ağlatıyor pil dayanmıyor diye, bunu da mı göremedin? 20 kere hangisi olur nasıl kurarım diye sorana kadar bir zahmet yarım saat sürmeyen kurulumu yapsaydın da kendin görseydin nasıl oluyor

ha bilmediğimi iddia ettiğin şey duvar kağıdı değiştirmekse yaz google a windows 7 starter duvar kağıdı değiştirmek diye görürsün değiştiriliyor mu değiştirilmiyor mu...

bu yüzden insanları bilmeden yanlış yönlendirmem ben sen hiç dert etme

• quote:

quote:

quote:

windows 7 nin her sürümünü betaları çıktığından beri senin o kullandığın samsung da dahil farklı 8 model olmak üzere en az 20 netbooka kurdum (normal pc ve notebookları saymıyorum), hepsinin işlemci kullanımı pil sürelerini üşenmedim test ettim hem windows 7 sürümleri arasında hem de xp ile farklarını, emin ol senin ne kadar birşeyden anladığın yoksa ben o kadar biliyorum bu netbooklarda windows 7 nasıl olur

hadi ben anlamıyorum, hiç mi oturup araştırmazsın nette tonla test var karşılaştırma var, her yerde bas bas bağırıyorlar aero işlemcinin anasını ağlatıyor pil dayanmıyor diye, bunu da mı göremedin? 20 kere hangisi olur nasıl kurarım diye sorana kadar bir zahmet yarım saat sürmeyen kurulumu yapsaydın da kendin görseydin nasıl oluyor

ha bilmediğimi iddia ettiğin şey duvar kağıdı değiştirmekse yaz google a windows 7 starter duvar kağıdı değiştirmek diye görürsün değiştiriliyor mu değiştirilmiyor mu...

bu yüzden insanları bilmeden yanlış yönlendirmem ben sen hiç dert etme

Alıntıları Göster
    Windows 7 Home Premium yada Profesional yukle.
    Starter çok basit
    Ultimate de fazla gelir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.