Yarbay
02 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 1200 TL civarı masaüstü pc kurulacak ve pc oyun ağırlıklı olacak monitör de dahil olursa sevinirim bu konuda ve güncel fiyatlarla yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı acaba ?
Selam arkadaşlar bana bir yardımcı olsanız hotmailde aldıgım maillerin saatleri hep 3 saat geri oluyor :S neden acaba vee nereden düzeltilecek bu ayarlar saat ayarlarını bulamadım live kullanıyorum...
ARKADAŞLAR BENDE ASAHİ 8000 S CI MARKALI UYDU VAR VEE BEN NTV DEKİ VE TV8 DEKİ MACLARI IZLEYEMIYORUM KANAL ŞİFRELENİYOR BUNUN İÇİN NE YAPMAM GEREK _?????
Selam arkadaşlar gerçektende müzik ve söz olarak süper bir parçaa artı okuyan arkadaşın da verdiği süper tarzlaa manyaks ötesi bir parça olmuş dinlemenizi tavsiye ediyorum...

Grup adı: Ateş Hırsızı
Parça:Sağır
Grubun Şimdilik Sitesi:Www.myspace.com/ateshirsiziband
Parçanın Sözleri:
Hepimiz mi sağırdık
Bir yalnızlıktı haykırışın
Duymadık hiçbirimiz, duymadık

Denizler senin olsun, gökyüzü sende kalsın
Sonsuzluğa boşalırken son nefesin...

Bembeyaz düşlerimi, Örttüm üzerine
Kapkara nefretim ve pişmanlığımla
Yürüyorum (x2)

Benim olmayan bu ömrü ruhumun yalnızlığıyla Örüyorum...
Yürüyorum (x2)

Hepimiz mi sağırdık
Bir yalnızlıktı haykırışın
Duymadık hiçbirimiz, duymadık

Denizler senin olsun, gökyüzü sende kalsın
Sonsuzluğa boşalırken son nefesin...

Benim olmayan bu ömrü ruhumun yalnızlığıyla Örüyorum (x2)

Ölüyorum...

Parça Download:
http://www.freewebtown.com/batyus/turkce/Ates%20Hirsizi%20-%20Sagir. mp3
Selam arkadaşlar msn den konuşmalarımı kimse takip etmesin diye bu programı kurdum ama programı çalıştırınca msn açılmıyor bu programın ayarları nasıl yapılacak bilen varmı?

Hata Resmi:
http://img259.imageshack.us/img259/3606/hatafa3.jpg
benım pc de sorun neden se tv programı ıle ınternetten tv ızleyemıyorum hazır dıyor ama goruntu cıkmıyor neden acaba ılgılenırsenuız sevinirim sımdıden tesekurler arkadaslar. daha dogrusu acılması ıcın yuklemem gereken program hangısı???
Arkadaşlar bende oyuna girmiyor acaba sizde giriyormu?
Arkadaşlar biliyorum nette her yerde var ama herkez başka başka şeyler yazmış bende burdaki bilgin insanlardan bilgi alayım PLS yardım hangi charactere hangi skiller verilmelidir bunları anlatabilcek biri varmı?(Herkez uzman oldugu characterin skillerini yazarsa süper olacak )
Selam arkadaşlar heralde bu oyunu bilmeyen yoktur. Oyun cd olarak çıkmış durumda hadi bakalım herkeze hayırlı olsun...

XanthiN tarafından düzenlenmiştir
Selam arkadaşlar oyunu kurdum ve gayet normal bir şekilde açıldı yalnız oyunda bir süre sonra ''Game Over'' yaparak oyunu bitiriyor yane hiç bir durum söz konusu değilken bir anda oyun bitiyor...Bu sorunu nasıl çözebilirim????
Hakkında
Meslek: Sağlık Sektörü
İlgi Alanları: Bilgisayar donanım
Sistem ve Tercihleri
TV
LG
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Zotac
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.476
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.788.064 (Bu ay: 702)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.