Şimdi Ara

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
26.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daha önce ortaya atılan iddialar doğrulandı ve Windows 7 için hazırlanan Hizmet Paketi 1 (SP1) güncellemesinin 22 Şubat'ta genel kullanıma sunulacağı açıklandı. Micrososft tarafından11 Şubat itibariyle sistem üreticilerine sağlanmaya başlanan Hizmet Paketi 1 güncellemesi, üç gün önce MSDN ve TechNet üyelerine de sunulmuştu.

22 Şubat'tan itibaren kullanıcıların Microsoft Download Center veya Windows Update üzerinden ulaşabileceği Hizmet Paketi 1, imzalandığı tarihe kadar çıkan tüm Windows 7 güncellemelerini içermekle birlikte özellikle Windows Server 2008 R2 için sanallaştırma teknolojisine yönelik bir takım önemli yenilikler de getiriyor.

Microsoft, Windows 7 Hizmet Paketi 1 güncellemesi yapacakları için bazı önemli tavsiyelerde bulunuyor;

- Hizmet Paketi 1 güncellemesi yapmadan önce bilgisayarınızın yedeğini alın, önemli dosyalarınızı harici bir diske, optik sürücüye veya ağ sürücüsüne yedekleyin.

- Bilgisayarınızın en güncel sürücülere sahip olduğundan emin olun.

- Bilgisayarınızda virüs veya kötü amaçlı uygulama olmadığından emin olun.

- Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, kurulumu bilgisayarınız şebeke hattına bağlıyken yapın zira piliniz kurulum için yeterli süreyi sunmayabilir.

- Hizmet Paketi 1 kurulumu bittikten sonra bilgisayarın yeniden başlatılması gerektiğinden kurulum öncesinde açık programları kapatın ve dosyalarınızı kaydedin.

- Kurulum öncesinde depolama sürücünüzü kontrol edin ve gerektiğinde Disk Cleanup (Disk Temizle) uygulaması ile gereksiz/geçici dosyaları silerek yer açın.

Disk alanı konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılar, Hizmet Paketi 1 kurulumu bittikten sonra, Disk Cleanup uygulaması içerisinde yer alan "Clean up system files" kısmından "Service Pack Backup Files" kısmını seçerek kurulum esnasında gerekli olan dosyaları silerek daha fazla depolama alanı da elde edebilirler.

• Bunu kurarken C siliniyor mu?
  • ohoo bir sp için bilgisayarın altını üstüne mi getirecez
  • bu kadar uğraşcağıma format atıp sıfırdan kurarım :)
  • Benim bir sorum olacaktı bu sp ile windows lisasnlı kullanıcıları enayi yerine koymaya devam mı edecek yoksa crack lere karşı bir çalışması varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxartistxxx

Benim bir sorum olacaktı bu sp ile windows lisasnlı kullanıcıları enayi yerine koymaya devam mı edecek yoksa crack lere karşı bir çalışması varmı ?

büyük ihtimalle kb971033 ü içerecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

ohoo bir sp için bilgisayarın altını üstüne mi getirecez

Aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabaya binmeden önce 4 lastiğinizide kontrol edin.
    Bütün kapıların kapantıdığından emin olun
    koltugunuzu ayarlayın.
    dikiz ayanasını ve yan aynaları kontrol edin gerekiyorsa ayarlayın.
    el freni çekili oldugundan emin olun
    vitesi boşa alın, marşa basın
    hareket etmeden önce bütün göstergeleri kontrol edin, sinyal vererek kalkın
    v.s v.s.
    gibi bir yazı olmuş
  • Bende şuan Sp1 yüklü, kurulum sırasında format atmıyor sadece günceleme yapıyor. İşlem sonrası her şeyi eskisi gibi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djxray

Bende şuan Sp1 yüklü, kurulum sırasında format atmıyor sadece günceleme yapıyor. İşlem sonrası her şeyi eskisi gibi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

yükledikten sonra performansta artış oldu mu ?
  • torrentlere düşer sp1 format cdsi alırım bi ara zaten şuan windows updatedeki bütün güncelleştirmeler yükle gerek yok sp1 kurmaya FLAN FİLAN
  • inanmayın arkadaşlar hepsi hikaye, ben sp1 i kurarken oyun oynuyordum laptop'da, tertemizde kurdum...
  • lisans konusunda bir sorun yok kaç zamandır
  • Ben şimdiden kurdum huzurluyum
  • arkadaşlar sizde de oluyormu herhangi bir haberi açtıgınızda pencerenin takılması
  • Evet oluyor. Ekrana yazı falan geliyor. Sonlandır falan da diyor. Uyuz oluyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benben2009

arkadaşlar sizde de oluyormu herhangi bir haberi açtıgınızda pencerenin takılması

ben de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: benben2009

arkadaşlar sizde de oluyormu herhangi bir haberi açtıgınızda pencerenin takılması

Tarayıcıyı değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Arabaya binmeden önce 4 lastiğinizide kontrol edin.
    Bütün kapıların kapantıdığından emin olun
    koltugunuzu ayarlayın.
    dikiz ayanasını ve yan aynaları kontrol edin gerekiyorsa ayarlayın.
    el freni çekili oldugundan emin olun
    vitesi boşa alın, marşa basın
    hareket etmeden önce bütün göstergeleri kontrol edin, sinyal vererek kalkın
    v.s v.s.
    gibi bir yazı olmuş

ne emirlerdi be.. sağa dön---- ileri marş..

• Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Turkish)
    Gelene kadar beklemedeyim çıktı an indirip temiz bir kurulum yapacağım
    en iyisi bu şekilde oluyor kesinlikle herkese bu şekilde tavsiye ediyorum.
    Direkt sp1 entegreli Windows 7 DVDsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 19 Şubat 2011; 22:52:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.