Şimdi Ara

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
26.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan win7 kullanıyorsanız kesinlikle kurmayın.Sistemin sahte win7 olduğu kara bir ekran ile karşılaşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Korsan win7 kullanıyorsanız kesinlikle kurmayın.Sistemin sahte win7 olduğu kara bir ekran ile karşılaşıyorsunuz.

sorun yok kardeş..

quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

lisans konusunda bir sorun yok kaç zamandır
    Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

• quote:

Korsan win7 kullanıyorsanız kesinlikle kurmayın.Sistemin sahte win7 olduğu kara bir ekran ile karşılaşıyorsunuz.

remove wat ne güne duruyo
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

quote:

remove wat ne güne duruyo

BiosMod varken
  • yaw benim anlamadığım birşey var.. bu sp1 bütün güncellemeleri içerecek diyor, e zaten ben bütün güncellemeleri düzenli olarak yaptım şu an hiç bir güncelleme yok yapmam gereken , sp1 madem bu güncellemeleri içeriyor ben neden tekrar hepsini kurayım ki biri bana açıklasın.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

yaw benim anlamadığım birşey var.. bu sp1 bütün güncellemeleri içerecek diyor, e zaten ben bütün güncellemeleri düzenli olarak yaptım şu an hiç bir güncelleme yok yapmam gereken , sp1 madem bu güncellemeleri içeriyor ben neden tekrar hepsini kurayım ki biri bana açıklasın.??

benim de kafama takılan bu valla bütün güncellemeleri düzenli yüklüyoruz buna ne gerek var o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

yaw benim anlamadığım birşey var.. bu sp1 bütün güncellemeleri içerecek diyor, e zaten ben bütün güncellemeleri düzenli olarak yaptım şu an hiç bir güncelleme yok yapmam gereken , sp1 madem bu güncellemeleri içeriyor ben neden tekrar hepsini kurayım ki biri bana açıklasın.??

benim de kafama takılan bu valla bütün güncellemeleri düzenli yüklüyoruz buna ne gerek var o zaman

kendi kendime aynı soruyu sorup duruyorum ama malesef bazı uyuglamalar varki sp yüklü olması şartını koşuyor örnek gta 4 ü oynamak için win xp sp3 lazımdı illaki sp2 vardı bende tüm güncellemelr yüklü idi ama çalışmıyordu oyun..

(gerç iregistryden bir ayarla sistemi sp3 olarak gösterip oynamıştım oyunu ) sonrada formatla sp3 e dönmüştüm

• anladığım kadarıyla bu şey güvenlik için peki performans için benim anlamadığım ne işe yarıyor bu =_0 ?
  • kendisi update yaparken kurar heralde. extra çaba harcamaya niyetim yok
  • şu win7 yi hızlandırsınlar başka birşey istemiyorum, kardeşim win7 deki explorer.exe midir nedir bakıyorum arada bir görev yöneticisinden pc yi açınca 20K bir iki saat sonra 70K önbellekten yiyor. yahu pcde ne çalışıyor arkada bukadar anlamıyorum bi ton şey var yaw. kullandığım şey iki tane chrome,wireless arada bir oyun yani bi yığın şey var arkada çalışan anlamak mümkün değil, diyorum çünkü isteseler süper hızlı yaparlar bu win7 yi mühendisler ama pc işlemci ram sattırmak için yapıyolar böyle, yoksa intel amd nerden ekmek yiyecek değilmi.
  • Eger kb971033 ü ıcerir ve crack yok olursa gider orjinal win 7 alırım ben de...
  • Yarın saat kaçta Microsoft'ta yayınlanır acaba?
  • bu işi iyi bilen biri olarak size şu tavsiyede bulunayım sp1 li msdn tr isonun gelmesine daha var.
    en sağlamı şudur;
    sp1li orjinal ingilizce msdn yi kurun tr dil paketini denetim masasından yükleyin iş bitti.
    tr dil entegreli versiyonlara asla güvenmeyin sorunlu.
    normal 7600 üstüne sp1 kurmayın bu çok daha vahim.
  • Bugün akşam saatlerinde çıkar büyük ihtimalle.Çünkü aramızda bildiğim kadarıyla 7 saat var.Biz daha öndeyiz!
  • Daha MS'e düşmemiş. Herhalde öğleden sonra update te görürüz. Ya da arkadaşın dediği gibi akşam.

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!
  • Performans adına hiç bir şey bulamadım. Sanırım sadece güvenlik için.Ayrıca bu zamana kadar ki güncelleştirmeleri içeriyorsa biraz gereksiz ve erken olmuş.
  • Raver,msdn üzerinden download nasıl yapabiliriz,üyelik istiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.