ilac patlıyor yada patlamıyor demek yanlıs. herkesin ilacına gore degişiyor.forumlarda patlayan win7 ler icin konular acılıyor. genel durum ise bios modlu olan ilaclar patlamıyor.
sp1 in hic bir artısını görmedim henuz.tam tersi işlemci kullanımı ve hardisk kullanımı arttı. bu arada sp1 i yukledikten sonra disk temizlemeye yapmayı unutmayın.en az 3 gb yer acılıyor.
birde sp1 guncellemeyi yaptıktan sonraki restartta görev yoneticisini acarsanız arka fonda .net framework optimizasyon gibi bir exe nin işlemciyi sömürdügünü göreceksiniz.en az 15-20dk arka fonda kasmaya devam ediyor bu exe.ben gereksiz oldugunu düsünerek "hizmetler"den kapattım .net frameworku.
quote:
Orijinalden alıntı: yorfa
ilac patlıyor yada patlamıyor demek yanlıs. herkesin ilacına gore degişiyor.forumlarda patlayan win7 ler icin konular acılıyor. genel durum ise bios modlu olan ilaclar patlamıyor.
sp1 in hic bir artısını görmedim henuz.tam tersi işlemci kullanımı ve hardisk kullanımı arttı. bu arada sp1 i yukledikten sonra disk temizlemeye yapmayı unutmayın.en az 3 gb yer acılıyor.
birde sp1 guncellemeyi yaptıktan sonraki restartta görev yoneticisini acarsanız arka fonda .net framework optimizasyon gibi bir exe nin işlemciyi sömürdügünü göreceksiniz.en az 15-20dk arka fonda kasmaya devam ediyor bu exe.ben gereksiz oldugunu düsünerek "hizmetler"den kapattım .net frameworku.
Sonuna kadar katılıyorum. Fakat ben hiçbir şey yapmadığım halde yer açıldı harddiskte.
Ben SP1 yükleyemiyorum şöyle bir problem alıyorum. Nedeni ne olabilir?
Depolama alanı yok diyor. Harddiskde fazla boş yer olmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco Depolama alanı yok diyor. Harddiskde fazla boş yer olmayabilir.
70 gb boş yer var :) disk temizleme bile yaptım.
Ben anca bu kadar sonuç çıkarabildim. :D
quote:
Orijinalden alıntı: Hypérion
7 filan yalan win xp sp2 akarrr
Sen tarih öncesinden kalma işletim sistemi ile devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Ben anca bu kadar sonuç çıkarabildim. :D
Son çare olarak yükleme dillerini kaldırdım ve işe yaradı.. Bir sürü dil yüklemiştim.
HEm de windows etkileştirme yazısı da bozulmadı. Tekrar ilaç vermek zounda kalmayacağım
quote:
Sen şuna bilgisayarım XP'yi bile zor kaldırıyor windows7'yi nasıl kurayım desene.
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
quote:
Sen tarih öncesinden kalma işletim sistemi ile devam et.
Kesinlikle katılıyorum.
Xp'de kötü değil ama artık eskidi bea.
dnzbzkn@hotmail.com
Raver kardeş adresime msdn linkini atarsan çok minnettar olurum sana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme