peki korsan kullanım için bi önlem sözkonusumu korsan kulananlar için önerilirmi.
orjinal win7 home basic kullanıyorum.1 aydır sp1 kullanıyorum zaten.bu neyin güncellemesidir anlamadım.dh de download linki paylaşılmıştı ana sayfada. beta mıydı ???
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
orjinal win7 home basic kullanıyorum.1 aydır sp1 kullanıyorum zaten.bu neyin güncellemesidir anlamadım.dh de download linki paylaşılmıştı ana sayfada. beta mıydı ???
O linkler Microsoft'tan değildi.
+kasayı yan yatırmak lazım ;)
Bu SP1 korsan kullanıcılar için kuruluma izin vermeyecek.Çünkü SP1 kurulum sırasında orjinallik doğrulaması yapması gerekiyor.Orjinal olmayan Windowsları da bu sırada bulup Aha buldum seni korsan Windows diyecektir :) Orjinal olanlar rahat olsun.
yama yuklemesi bile ayri dert.
bu ne sıkıntı orjinal zaten yüklemiyo bu zıggım
Xp kullanırken sp paketleri yüklemelerde hiç bu kadar uğraşmazdım. Bu ne teferruat böyle
quote:
Orijinalden alıntı: yelkowan
Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Turkish) Gelene kadar beklemedeyim çıktı an indirip temiz bir kurulum yapacağım en iyisi bu şekilde oluyor kesinlikle herkese bu şekilde tavsiye ediyorum. Direkt sp1 entegreli Windows 7 DVDsi.
Nerden bulduysan pm me :=)
quote:
Orijinalden alıntı: benben2009
arkadaşlar sizde de oluyormu herhangi bir haberi açtıgınızda pencerenin takılması
pencere takılması internet explorardan olyor google chrome yükleyince düzelicek
quote:
Orijinalden alıntı: berkaylive pencere takılması internet explorardan olyor google chrome yükleyince düzelicek
Internet Explorer kullanmıyorum, Kullanmam da, Kullananı da Sevmem.
Firefox4_11 kullanıyorum. Ve takılıyor. Betikten yanıt alınamıyor diyor. Ben de sonlandır diyorum.
Arkadaşlar ben dün indirdim zamunda dan.4.65 gb win7 sp1.Başka indiren var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
Bu SP1 korsan kullanıcılar için kuruluma izin vermeyecek.Çünkü SP1 kurulum sırasında orjinallik doğrulaması yapması gerekiyor.Orjinal olmayan Windowsları da bu sırada bulup Aha buldum seni korsan Windows diyecektir :) Orjinal olanlar rahat olsun.
kb971033 yüklemedikten sonra hiç bir sorun yok :) tabii aynı yamayı başka bir kod ile sunmazlarsa :) ben kopya kullanıyorum çokda rahatım :D:D
hiç alakası yok bu tarz şeylere. Yormayın kendizini program kurar gibi kurun. Bilgisayara nası bir program yükleniyorsa öylece yükleyin kasmayın kendinizi:) Yedek falan ne gerek ya:)
Bu kadar büyütmeye gerek yok. SP1 işte. Daha önceki windowslarda her önüme geleni yüklüyordum, biri de demedi ki "yaparken şunlara dikkat et" diye.
Windows Update'e düşse de indirsek.
Arkadaslar ben sadece orjinallerin kullanabileceği bir sistem olacağına inanmıyorum illa ki bı açık bırakırlar ve bunu da özellikle bırakırlar nedeni ise mac gibi olmamak :) Yani bütün pazar payını kaybetmeyi Microsoft bence göze alamaz herkes mac niye kurmuyor paralı oldugundan ve pc de tam performans verememesinden dolayı ama Windows mac gibi olursa Microsoft artık bı ara yaptıgı cep telefonu isine atılmak zorunda kalır :) ne kadar başarılı oldugunuda herkes biliyor
ben 1 haftadır final buildini kullanıyorum 2 gün sonra piyasaya çıkıyor...peh
yaw bişi soracam bu msdn'deki sp1'ler hep ingilizce, bu türkçe windowslara yüklenirken bir sorun yaşanıyormu? multilang yada turkish yokmu msdn'de?
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
yaw bişi soracam bu msdn'deki sp1'ler hep ingilizce, bu türkçe windowslara yüklenirken bir sorun yaşanıyormu? multilang yada turkish yokmu msdn'de?
ne gerek var istersen windows updateden sonradan turkishi indirebilirsin bir wi,ndows update herşeye yeter valaa