Şimdi Ara

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
26.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C siliniyor mu arkadaşlar yükleyeceğim şimdi SP 1 i.
  • Win 7'nızı önceden güncel tutuysanız 88 mb çıkması normaldır.

@lazloo, C'yi silmiyoru yükleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 22 Şubat 2011; 20:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Win 7'nızı önceden güncel tutuysanız 88 mb çıkması normaldır.

@lazloo, C'yi silmiyoru yükleyebilirsin

Tamam. Sağol. Bende de 61.7 MB çıktı. Ama tüm güncellemeleri daha önce yapılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

C siliniyor mu arkadaşlar yükleyeceğim şimdi SP 1 i.

Güncelleştirme paketi olduğu için Windows'un üzerine yüklüyor. C'deki bilgilerde herhangi bir kayıp vs. yaşamazsın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Win 7'nızı önceden güncel tutuysanız 88 mb çıkması normaldır.

Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 22 Şubat 2011; 21:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Güncelleştirme paketi olduğu için Windows'un üzerine yüklüyor. C'deki bilgilerde herhangi bir kayıp vs. yaşamazsın yani.

Tamamdır. Sağol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Tamamdır. Sağol.

Rica ederim.

• Download Center'dan indirmeye çalışıyorum ama %27 (546 MB)'de takılı kalıyor hep :/ Yani indiremiyorum :/
  • gerek yok bu işlemlerle kim uğraşıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Download Center'dan indirmeye çalışıyorum ama %27 (546 MB)'de takılı kalıyor hep :/ Yani indiremiyorum :/

bende de %75 de takılıyo sonra hata veriyo
    bir de orj yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

yaw benim anlamadığım birşey var.. bu sp1 bütün güncellemeleri içerecek diyor, e zaten ben bütün güncellemeleri düzenli olarak yaptım şu an hiç bir güncelleme yok yapmam gereken , sp1 madem bu güncellemeleri içeriyor ben neden tekrar hepsini kurayım ki biri bana açıklasın.??

zaten windows update üzerinden sp i kurarsanız boyutu 80 mb a kadar düşüyor. yüklü olan güncellemeri kurmuyor bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

yaw benim anlamadığım birşey var.. bu sp1 bütün güncellemeleri içerecek diyor, e zaten ben bütün güncellemeleri düzenli olarak yaptım şu an hiç bir güncelleme yok yapmam gereken , sp1 madem bu güncellemeleri içeriyor ben neden tekrar hepsini kurayım ki biri bana açıklasın.??

zaten windows update üzerinden sp i kurarsanız boyutu 80 mb a kadar düşüyor. yüklü olan güncellemeri kurmuyor bilgisayar.

O zaman geriye kalan bu 80 Mb ne? Hadi beyler hayırlı uğurlu olsun. Sanki bir işe yaramayacakmışa benziyor ama hadi neyse. Zaten Microsoft herzaman bir işi yapmış olmak için yapar. Safi rüzgar p......g(k)

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

• ya arkadaslar %60 a kadar gelıyor sonra hata verıyor sebebını bılen var mı acaba
  • Yükleyecektim, okuduktan sonra vazgeçtim.
  • Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

şükür kavuşturana msdn elimde.
  • hata veren arkadaslar ben sureklı 60 da kalıyordu her hata verısınde tekrar dene dedım bu ıslemı en az 10 kere yaptım yavas yavas yapıyor suan %70 ı bıttı gene hata verdı ama ben ısrarla devam et dedım sımdı gene ılerlıyor hata veren arkadaslar bu sekılde yapabılır
  • %53 de bende de hata verdi tekrar dene yaptım şuan %60 da kaldı daha ileri gitmiyor :)
  • bitti çok şükür 900 mb diyorlardı 90 mb la bitti nasıl oluyor.
  • raver güncelleme ile mi indirdin?
    quote:

Orijinalden alıntı: raver

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

şükür kavuşturana msdn elimde.
  • Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.