Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Blind Evil editte yazmasaydın ben söyleyecektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: al-ozaria

Arkadaşlar windows 7 sürümleri hakkında pek bilgim yok kafam karıştı forumda, ben ilk defa windows 7 indireceğim biri bana türkçe yaması olan ve 64 bit (4gb ram destekleyen) ideal sürümünün hangisi olduğunu söyleyebilir mi? Bu arada bu RTM sürümünün türkçe yaması bir kaç aya çıkmaz değil mi?

ya beyler çok abes bi sorumu sordum deneyimlerinize yönelik hani, herhangi bir stabil windows 7 (64 bit) türkçe destekli sürümü önerebilecek bir allahın kulu yokmu yada özelden linkini atacak :( .
  • Hehe şimdi de Win 7 kurmak zor geliyo. Bütün driverlerini indirdim hepsi beta

@ al-ozaria
    Win 7 nin şu an tr paketiyle birlikte 7264 versiyonu var. Tr dil paketi forumda mevcut, iso sunuda torrent sitelerinde bulabilirsin. 7600 ün Tr dil paketide kısa sürede çıkar herhalde. Çünkü en yeni versiyon 7600 daha 2 gün önce çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blind Evil -- 15 Temmuz 2009; 2:01:06 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar windows 7 sürümleri hakkında pek bilgim yok kafam karıştı forumda, ben ilk defa windows 7 indireceğim biri bana türkçe yaması olan ve 64 bit (4gb ram destekleyen) ideal sürümünün hangisi olduğunu söyleyebilir mi? Bu arada bu RTM sürümünün türkçe yaması bir kaç aya çıkmaz değil mi?

ya beyler çok abes bi sorumu sordum deneyimlerinize yönelik hani, herhangi bir stabil windows 7 (64 bit) türkçe destekli sürümü önerebilecek bir allahın kulu yokmu yada özelden linkini atacak :( .

bir kaç gün bekleseniz bu sırada sayfaları okusanız bayâ birşey kaparsınız
  • hala bekliyoz mu yokmu bi kesinlik yeni haber
  • arkadaşlar son durum nedir RTM olayında ?
    bizim çinli ne diyor bu işe ?
  • iddaya var mısınız 100. sy da çıkıcak son sürüm:D
  • "We are close, but have not yet signed off on Windows 7. When we RTM you will most certainly hear it here. As we’ve said all along, we will RTM Windows 7 when it’s ready. As previously stated, we expect Windows 7 to RTM in the 2nd half of July."

microsof teamda yazan mesaj:yani,

biz daha imzayı atmadık kapanış için,tahmin ediyoruz ki temmuzun ikinci yarısında çıkacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

"We are close, but have not yet signed off on Windows 7. When we RTM you will most certainly hear it here. As we’ve said all along, we will RTM Windows 7 when it’s ready. As previously stated, we expect Windows 7 to RTM in the 2nd half of July."

microsof teamda yazan mesaj:yani,

biz daha imzayı atmadık kapanış için,tahmin ediyoruz ki temmuzun ikinci yarısında çıkacaktır..

Türkçesi:

"RTM hakkında birçok dedikodu yapılıyor. Bu aşamaya çok yakınız; fakat Windows 7'ye son imzayı (sign off) atmış değiliz. RTM sürüme ulaştığımızda muhtemelen bundan haberiniz olacak. Şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi Windows 7, hazır olduğunda nihai aşamaya geçiş yapacak. Önceden belirttiğimiz gibi Windows 7 RTM'yi temmuzun ikinci yarısında tamamlamayı planlıyoruz"
  • 7600 imzalamamışlar. üzerinde son bir değişiklik yapılabilir yada yapılmadan imzalanabilir falan diyorlardı.

haftasonuna kadar beklemek lazım belki ozaman bişeyler yaparlar.
  • demmeki agustosu bulabılır..
  • Microsoft blog yazarı LeBlanc, Windows Team blog'da yaptığı açıklamada Windows 7 RTM hakkında birinci ağızdan bilgiler verdi.

LeBlanc yaptığı açıklamada şunları söyledi: "RTM hakkında birçok dedikodu yapılıyor. Bu aşamaya çok yakınız; fakat Windows 7'ye son imzayı (sign off) atmış değiliz. RTM sürüme ulaştığımızda muhtemelen bundan haberiniz olacak. Şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi Windows 7, hazır olduğunda nihai aşamaya geçiş yapacak. Önceden belirttiğimiz gibi Windows 7 RTM'yi temmuzun ikinci yarısında tamamlamayı planlıyoruz."

Ayrıca LeBlanc internete sızan Build 7600 hakkında da yorum yaptı ve sadece bir sürümün sızmasının, RTM gibi bir kilometre taşına ulaşılmış olunduğu anlamına gelmediğini belirtti.

Bir önceki haberimizde de dile getirdiğimiz gibi internete sızan 7.7600.16384.090710-1945 nolu derlemede ufak çapta değişiklikler yapılıp yan derleme numarası (16384) değişime uğrayabilir. RTM gibi bir kilometre taşında ana derleme numarası (7600) kadar yan derleme numarası da önemlidir.
  • WZOR'dan haber:

6.1.7600.16385.win7_rtm.090713-1255 - very, very possible FINAL RTM build
  • Bir "very, very possible" versiyonumuz eksikti, o da oldu! Bakalım bundan sonra ne gelecek.

"Öz RTM"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 15 Temmuz 2009; 14:58:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Bir "very, very possible" versiyonumuz eksikti, o da oldu! Bakalım bundan sonra ne gelecek.

"Öz RTM"

bundan sonra " ultra very, very possible" gelir herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Bir "very, very possible" versiyonumuz eksikti, o da oldu! Bakalım bundan sonra ne gelecek.

"Öz RTM"

Gerçekten komedi bir durum
  • extra possible version temmuzun son haftasında çıkacakmış
  • Arkadaşlar şuan microsoft un sitesinden 64 bit 7100 olarak indiriyorum.

Lakin kafama takılan birşey oldu bendeki sistem özelikleri

amd 2100x64x2

ati 256 mb ekran kartı modelini hatırlayamıyorum.

ve düşüşndüğüm yer 1.5 gb ram

sadece kurup bir zaman denemek istiyorum tabi memnun kalırsak devam ederiz:)

işlemci ve ekran kurtarıyor lakin 64 bit için sistem gereksinimleri 2 gb ram demişler sizce kurulum sırasında sorun yaratırmı.
  • söyledik kac sayfa önce indirmeyin hemen diye :)
  • RTM nin 64 bit versiyonu çıkmış malum yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.