Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: livingston

Arkadaşlar şuan microsoft un sitesinden 64 bit 7100 olarak indiriyorum.

Lakin kafama takılan birşey oldu bendeki sistem özelikleri

amd 2100x64x2

ati 256 mb ekran kartı modelini hatırlayamıyorum.

ve düşüşndüğüm yer 1.5 gb ram

sadece kurup bir zaman denemek istiyorum tabi memnun kalırsak devam ederiz:)

işlemci ve ekran kurtarıyor lakin 64 bit için sistem gereksinimleri 2 gb ram demişler sizce kurulum sırasında sorun yaratırmı.

Dostum o sisteme niye 64 bit indiriyorsun anlamadım :S
  • quote:

evet sabırsızlıkla windows 7yi bekleyenler windows 7 rtm şu anda bitmiş durumda ve bu bilgi bir lenova çalışanı tarafından doğrulandı.12 saat önce son surumun bittiği gelen bilgiler arasında.Windows 7 Multitouch özelliği de hazır durumda.Bu bilgiyi internete sızdıranda microsoft major ortaklarından birisi...Surum no ise aynen şu şekilde :

7600.16385.win7_rtm.090713-1255 is build!

7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
    SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
    SIZE: 2,501,894,144Byte

7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
    SIZE: 3,224,686,592Byte

http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-son-nokta-kondu_t117425.html

Hadi hayırlısı, beklemedeyiz
  • neyse bunuda indirek madem bi format daha atarız
  • Bu soruya böyle bir cevap beklemiyordum doğrusu.
    Sistemde win 7 kaldırmayacak birşey göremiyorum
    tek sorun yaratacak olan şey (oda yaratırsa) ram onunda çözümü var.

aşşağıda belirttiğim gibi denemek için indiriyorum şuan en rahat indirebileceğim sürüm microsoftun sitesindeki 7100 oldu
    kurar denerim beğenirsem daha geniş bir zamanda son sürümü indirir onunla devam ederim ;)

Bu systemde benim göremeyipte senin gördüğün eksiklik nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

amd 2100x64x2

işlemci ve ekran kurtarıyor lakin 64 bit için sistem gereksinimleri 2 gb ram demişler sizce kurulum sırasında sorun yaratırmı.

• very possible nedir ya
    Bu arada arkadaşlar bu son çıkan yeni sürüm de final rtm değil..Final rtm Temmuzun 2.yarısı multilanguage oalrak çıkacakmış..Biraz daha beklemenizi öneriyorum

quote:

Bu gün çıkan 7600 16385 final RTM değil, arkadaşında dediği gibi final RTM Temmuz'un ikinci yarınsında imzalanacak ve multilangue olarak çıkacak, Türkçe de dahil olmak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 15 Temmuz 2009; 22:48:39 >
  • quote:

Bu soruya böyle bir cevap beklemiyordum doğrusu.

aşşağıda belirttiğim gibi denemek için indiriyorum şuan en rahat indirebileceğim sürüm microsoftun sitesindeki 7100 oldu
    kurar denerim beğenirsem daha geniş bir zamanda son sürümü indirir onunla devam ederim ;)

quote:

quote:

amd 2100x64x2

Windows 7 kuramazsınız demedim neden 64 bit versiyonunu kuruyorsunuz dedim 32 bit versiyonunu kurmanız sizin için daha iyi olacaktır manasına getirmeye çalıştım ama anlayamamışsınız sanırım
  • Sanırım yanlış anlaşılma oldu:)

64 bit kurmamın sebebi sadece merak.
    bu güne kadar 32 bit dışına çıkmadım o nedenle 64 biti denemek istedim.
    7100 kurmanın nedeni ise eski olmasına rağmen en azından Türkce dil paketi mevcut.
    yükleme bitmek üzere kısamet olursa yarın kuracağım lakin soruma henüz cevap veren olmadı bu tür bir deneyimi olan birileri yokmu aramızda?

1.5 gb ram ile win 7 kurulumu gerçekleşirmi?

(edit) win7 32 bitide indirmeye başladım:) Ne olur ne olmaz

quote:

quote:

Bu soruya böyle bir cevap beklemiyordum doğrusu.

quote:

quote:

amd 2100x64x2

Windows 7 kuramazsınız demedim neden 64 bit versiyonunu kuruyorsunuz dedim 32 bit versiyonunu kurmanız sizin için daha iyi olacaktır manasına getirmeye çalıştım ama anlayamamışsınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livingston -- 16 Temmuz 2009; 0:10:43 >
  • Arkadaşlar en az 3GB raminiz varsa, ve kullandığınız kritik programlardan sorun çıkaran bir program yoksa, 64bit kullanmanız mantıklıdır... Daha önce bir test vermiştim Windows 7'de 32 & 64 karşılaştırması yapan. 64bit'te bütün programlar biraz daha hızlı çalışır. (32bit'lik programlar bile.)
  • quote:

Sanırım yanlış anlaşılma oldu:)

7100 kurmanın nedeni ise eski olmasına rağmen en azından Türkce dil paketi mevcut.
    yükleme bitmek üzere kısamet olursa yarın kuracağım lakin soruma henüz cevap veren olmadı bu tür bir deneyimi olan birileri yokmu aramızda?

1 GB ram ile win 7 kurdum. Gayet güzel çalışıyor.
  • Bende 7600 sürümünü kurdum... 64 bitlik ve 32 bitlik programların hesini çalıştırıyor. 32 bitlik programlar için program files(x86) diye bir klasöre atıyor ilk başta kıllandım ama hangi programı kurarsam kurayım hiçbir problem olmadı. Daha önce XP 32 bit kullanıyordum ve ondan daha hızlı olduğunu söyleyebilirim...
  • arkadaşım hangisini kurduğunuda belirtirsen memnun olurum 32 bit/ 64 bit?

şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda 64 bit iişletim systemi 32 bit proğramlarda herhangi bir sorun çıkarmayacağını düşündürdüyor.

bunun yanı sıra bazı arkadaşlar istisnai proğramlarda sorun yaşadıklarını belirtirken diğer taraftan 32 bit proğramlar 64 bitte sorunsz hatta daha hızlı çalışıyor sorun bitlerden değil işletim systeminin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sesleri yükselmekte.

En iyisi kurup bizzat deneyim etmek.

quote:

Orjinalden alıntı: cinoali

quote:

Sanırım yanlış anlaşılma oldu:)

1 GB ram ile win 7 kurdum. Gayet güzel çalışıyor.

• 64 bit kurdum windows 7 yi. Bugüne kadar hep 32 bit kullandım bende... Zaten sorun çıkartan 64 bit işletim sistemi olarak sadece Xp yi duydum denemedim ama deneyen ve lanet eden çok arkadaşım var 64 bit XP ye. Vista 64 bitlik sürümde hiç böyle bir problem duymadım aksine çoğu kişi 32 bitlik versiyondan daha iyi ve hızlı diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blind Evil

64 bit kurdum windows 7 yi. Bugüne kadar hep 32 bit kullandım bende... Zaten sorun çıkartan 64 bit işletim sistemi olarak sadece Xp yi duydum denemedim ama deneyen ve lanet eden çok arkadaşım var 64 bit XP ye. Vista 64 bitlik sürümde hiç böyle bir problem duymadım aksine çoğu kişi 32 bitlik versiyondan daha iyi ve hızlı diyor.

xpnin 64 bitlik versiyonu unutulan bir windowstur. sp3 bile çıkarılmamıştır 64bit xp için driver desteği zaten ölü durumda ancak vista ve win7 de 64 bit desteği sorunu yok...
  • Win 7 RTM Build 7600 x86 CN DVD-GETLINUXROX bende bu surumu cektım yanlız bu surumun turkcesı felan varmı.. bu surum cıncemıdır.. tam bır netlık var mı
  • 7600 Kurdum daha önce 7100 kullanıyordum 7100 den tek farkı türkçe yok birde balık yok
  • O balık neyi temsil ediyordu ilerleyen sürümlerde niye çektiler hâlâ merak içerisindeyim:)

Türkce olsun 2 geri versiyon olsun kanaatindeyim:)

Ne zaman 7100 e geri dönüyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: murats123

7600 Kurdum daha önce 7100 kullanıyordum 7100 den tek farkı türkçe yok birde balık yok
  • 2b ram olan sisteme 64bit kursam nasıl olur? işlemci ve ekran kartı baya saglam
  • quote:

O balık neyi temsil ediyordu ilerleyen sürümlerde niye çektiler hâlâ merak içerisindeyim:)

O balığın gerçek adı "Betta" dır ve Windows 7 beta sürümlerinde beta olduğunu temsil ediyordu.Beta dönemi bitti, kaldırdılar

quote:

Orjinalden alıntı: ender

Win 7 RTM Build 7600 x86 CN DVD-GETLINUXROX bende bu surumu cektım yanlız bu surumun turkcesı felan varmı.. bu surum cıncemıdır.. tam bır netlık var mı

Evet çince.
  • Evet arkadaşlar şuan 64 bit win 7 kurdum.

İlk deneyimlerimi yazmak iserdim lakin henüz bir deneyim yok direk siteye girdim

systemi 1.5 gb ram ile yani systeme ram takviyesi yapmadan kurdum ve şuan i.e açık 580 mb kullanıyor gözüküyor.

gerekli yüklemeleri yaptıktan sonra performan ülçmlerine başlayacağım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

RTM x64 torrent linki olan varmı elinde saglam bazıları virus lüymüş sorunsuz link arsa elinizde PM atarsanız sevinirim.

wzorun sitesindeki linkten indirebilirsin

wzorda 7600 linki yokki sadece sürüm noları var. x64 16385 nete çince sızmış ve linkler var. 32 bitte ise hala ses yok.

wzorda free torrent linkleri var 32 bit içinse minin0vaya bi bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 16 Temmuz 2009; 16:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.