Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada arkadaslar ozellikle dizustu icin soruyorum.ati ekran karti surucusunu son surum olarak yukleyip oyunlarda ekranin kenarlarindaki siyahligi cozebilen var mi?

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

7600 RTM midir? cevabına yanıt:

http://haswindows7rtmed.com/

NOT: illegal indirme linki ,materyal yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 14 Temmuz 2009; 16:27:44 >
  • activator bile çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

activator bile çıkmış

hangisinin x64 mü x86 mı. x86ysa x86 ne ara düştü internete. düştüyse nasıl haberim olmaz. ama x86 yok. ozamn x64.

aga nolyuoo ya ben uzaklaşıyorum 2 gün kadar yoksa kötüyüm ben
  • Halen 7100 sürümünü kullanıyorum 7600'da 7600 RTM'de RTM Ne fark varki bu kadar merak edıyorsunuz çok çok farklı bır işletim sistemi çıkmayacak sonucta.
  • 7600 32 Bitte Var Nette Ama Halen Durumu Hakkında Bilgim Yok Downloadu Durdurdum..Son Haberler Yüzünden..

Aktivator 32 ve 64 İçinde Nette Var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 14 Temmuz 2009; 17:28:41 >
  • 32 bit ile 64 bit arasındaki dezavantajlar neler ?

amd athlon xp 64 işlemcim var.
  • hocam 32 bit nasıl buuldun ya 2 gündür arıyorum hiçbişey yok nette
  • şu an 7600 64 biti kurmuş bulunmaktayım. Benim eski 7264 ün lisansı mındar olmuştu upgrade yapınca 30 gün baştan başladı. Ayrıca 32 bit isteyenler neden 32 bitte bu kadar ısrar ediyorlar anlamış değilim. ne istiyorsunuz 64 bitten yahu? sizin yüzünüzden 64 bit standartlaşamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

şu an 7600 64 biti kurmuş bulunmaktayım. Benim eski 7264 ün lisansı mındar olmuştu upgrade yapınca 30 gün baştan başladı. Ayrıca 32 bit isteyenler neden 32 bitte bu kadar ısrar ediyorlar anlamış değilim. ne istiyorsunuz 64 bitten yahu? sizin yüzünüzden 64 bit standartlaşamıyor

standart olsun isteriz hocam bilgisayarın driverları windows 7 ye göre bile zor var kaldıki 64 bit

bu arada 64 bit windows 7 ye vista driveri kurulur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

quote:

şu an 7600 64 biti kurmuş bulunmaktayım. Benim eski 7264 ün lisansı mındar olmuştu upgrade yapınca 30 gün baştan başladı. Ayrıca 32 bit isteyenler neden 32 bitte bu kadar ısrar ediyorlar anlamış değilim. ne istiyorsunuz 64 bitten yahu? sizin yüzünüzden 64 bit standartlaşamıyor

standart olsun isteriz hocam bilgisayarın driverları windows 7 ye göre bile zor var kaldıki 64 bit

bu arada 64 bit windows 7 ye vista driveri kurulur mu ?

vista driverları bazen oluyor. bazı driverları da windows 7 kendisi update yoluyla bulup yüklüuyor. örneğin: benim canon yazıcı driverı ve logitech webcam driverı
  • @badboy39 biraz sakin ol çok heycan yapıyosun kardeş Okadar ay beklemişsin 1-2 gün daha bekleyiver ne olacakYakında herşey kesinleşecek zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

@badboy39 biraz sakin ol çok heycan yapıyosun kardeş Okadar ay beklemişsin 1-2 gün daha bekleyiver ne olacakYakında herşey kesinleşecek zaten

tamam ama microsoft cidden çileden çıkartır adamı abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

super cevap:))))))))

bu arada arkadaslar ozellikle dizustu icin soruyorum.ati ekran karti surucusunu son surum olarak yukleyip oyunlarda ekranin kenarlarindaki siyahligi cozebilen var mi?

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

7600 RTM midir? cevabına yanıt:

http://haswindows7rtmed.com/

NOT: illegal indirme linki ,materyal yoktur.

okuduklarından ne anladın da süper cevap konusuna vardın çözemedim :)
  • quote:

7600 32 Bitte Var Nette Ama Halen Durumu Hakkında Bilgim Yok Downloadu Durdurdum..Son Haberler Yüzünden..

acaba nerde var ben bulamadım da bi pm atarsan sevinirim
  • en ıyıysı bı kac gun daha beklemek
  • Sonunda ben de Windows 7 yükledim. 7600 sürümünü indirip kurdum. Şu ana kadar problem yok bakalım driverleri yüklemeye başladığımda noolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blind Evil

Sonunda ben de Windows 7 yükledim. 7600 sürümünü indirip kurdum. Şu ana kadar problem yok bakalım driverleri yüklemeye başladığımda noolcak

Arkadaşım 64 bit versiyonunumu kurdun sanırım daha 32 bitlik versiyon düşmedi nte değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adogs

quote:

7600 32 Bitte Var Nette Ama Halen Durumu Hakkında Bilgim Yok Downloadu Durdurdum..Son Haberler Yüzünden..

aktivator kullanmayın. sağ alt köşedeki deneme kopyası yazısı geri geldi. ayrıca da önce kullandığımda da bu windows kopyası orjiinal değil falan demişti. bakalım şimdi ne olacak?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adogs

quote:

aktivator kullanmayın. sağ alt köşedeki deneme kopyası yazısı geri geldi. ayrıca da önce kullandığımda da bu windows kopyası orjiinal değil falan demişti. bakalım şimdi ne olacak?

Activatorler genelde RC keylerini kullandıkları için deneme kopyası yazması normal :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

quote:

Orjinalden alıntı: Blind Evil

Sonunda ben de Windows 7 yükledim. 7600 sürümünü indirip kurdum. Şu ana kadar problem yok bakalım driverleri yüklemeye başladığımda noolcak

Arkadaşım 64 bit versiyonunumu kurdun sanırım daha 32 bitlik versiyon düşmedi nte değilmi ?

32 bitlik versiyon torrente düştü ama rapid vs oralarda olmayabilir tam bilmiyorum. Birkaç saatlik tecrübemle Windows 7 nin mükemmel bir işletim sistemi olduğunu söyleyebilirim.

Ama gelin görün ki ufak bir problem yüzünden vita yükledim Programları kurarken CPU-Z denk geldi bastım kurdum. Çalıştırdım işlemci çarpanı 12 gözüküyor. Yani hız 1,6 GHz civarı birşeydi Hemen asusun driver cd sini çıkardım taktım bilgisayara birde ne göreyim... Vista driverlerı Win 7 de çalışmıyor diye bir hata verdi. Asusun siteye girdim baktım 350 mb program. Yarım saatte gelir dedim indirmeye başladım. Hız 5 Kbps den yukarı çıkmıyordu. Sinirlendim vista kurdum Driver vs tam olarak hazırlayayım tekrardan Win 7 kuracağım. Ama bu sefer donanımlı olacağım Sizde yüklerken bunlara dikkat edin ufak tefek bir problem ama insanı sinir etmeye yetiyo da artıyo bile

EDIT: XP kullanmaktan teknolojinin getirdiği faydaları görmez olduğuma gülüyorum. Windows un güç tasarrufu için çarpan düşürdüğünü unutmuşum. Eksik sürücüleri indirip bu gece yada yarın tekrar windows 7 kurucam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blind Evil -- 15 Temmuz 2009; 1:18:08 >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.