Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DXVA deneyen oldu mu acaba? Deneyen varsa Vista ile arasında bir performans farkı oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FirstClass

DXVA deneyen oldu mu acaba? Deneyen varsa Vista ile arasında bir performans farkı oluyormu?

build 7100 kullanıyorum DXVA gayet iyi çalışıyor ..
  • 16385 x86 en-us sızmış durumda ve çinli eleman dvdnin içeriğini vermiş.Herkes iso yapmak için uğraşıyor şu an
  • hayatımda kimseye o çinliye gıcık olduğum kadar olmadım gene yapmış gıcıklığını ya
    rtm olduğunu da sanmıyorum ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 16 Temmuz 2009; 20:04:33 >
  • windows 7 ye nokta konuldu,bundan sonra build geleceğini sanmıyorum 16385 rtm finaldir bence...

bide şu çinli gıcık ett iyice,rusların sesi kesildi,çinliler dağıtıyo dünyaya artık

adamlar 30 megabit bağlantıya sahip bide beğenmiyorlar yaa,ulan telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 16 Temmuz 2009; 20:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

16385 x86 en-us sızmış durumda ve çinli eleman dvdnin içeriğini vermiş.Herkes iso yapmak için uğraşıyor şu an

16385

bu sanırım very very possible RTM oluyor??! gerçek rtm yani.

o mu?
  • Herşeye inanmayın 7264 ISO'larında da RTM yazıyordu
  • evet ama onlarda very very possible final rtm yazmıyordu
  • 16385 x86 düştü
  • laptop taki fn tuşları çalışmıyor.. Bir çözüm bulan var mı? Benim laptop samsung Q310
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

laptop taki fn tuşları çalışmıyor.. Bir çözüm bulan var mı? Benim laptop samsung Q310

FN tuşları çalıştırmak için Samsung sitesinden kendi laptop'ını bul. Driver'larından bitanesi FN kısayolları içindir. Kolay gelsin
  • Arkadaşlar 16385 'in 64 bit olanı yokmu hala 16384 ün 64 bitini indirdim buraya girdim 16385 çıkmış very very possible Nekadar sıkıntılı bir iş bu. 16385 ' in 64 bit'i çıktıysa link verebilirmisiniz. Benim baktığım warezlerde x86 sı var sadece
  • Arkadaşlar hafta sonuna kadar bekleyin!!Henüz win 7 imzalanmadı Final Rtm versiyonu multilanguage olarak çıkacak Türkçe'de dahil!
    Demedi demeyin sonra
  • artık 16385 rtm mi ? sonu ne zaman gelicek bu işin
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

laptop taki fn tuşları çalışmıyor.. Bir çözüm bulan var mı? Benim laptop samsung Q310

FN tuşları çalıştırmak için Samsung sitesinden kendi laptop'ını bul. Driver'larından bitanesi FN kısayolları içindir. Kolay gelsin

iyi de samsung un sitesinde windows 7 64bit için driver yok ki..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

iyi de samsung un sitesinde windows 7 64bit için driver yok ki..

Vista 64 bit için olanını indirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

Arkadaşlar hafta sonuna kadar bekleyin!!Henüz win 7 imzalanmadı Final Rtm versiyonu multilanguage olarak çıkacak Türkçe'de dahil!
    Demedi demeyin sonra

multilanguage olarak çıkmış zaten x86 sı şu an ortalardax64 yok henüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

Arkadaşlar hafta sonuna kadar bekleyin!!Henüz win 7 imzalanmadı Final Rtm versiyonu multilanguage olarak çıkacak Türkçe'de dahil!
    Demedi demeyin sonra

multi language çıkmadı sadece ingilizce ve çince var ayrı ayrı.. siz nerde gördünüz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

Demedi demeyin sonra

bende chipin forumunda okudum. birisi asıl rtm haftasonu çıkacak ve multil. olacak yazmış altında da şuan gezenlerin gerçek rtm olduğunu söyleyen başka bir mesaj vardı. kime inanacağımızı şaşırdık. sonuçta gerçek tarihinden çok daha önce çıkıyo ama bence gerçek tarihinde çıkanı direkt rtm değil mi şüphesi olmadan indirmek daha iyi. böyle ne çıkacağı belli değil...
  • Maalesef vista 64bit sürücülerini de vermemişler. Hatta global sitesinden falan da baktım yok. Samsung gibi bir firma vista 64 bit sürücülerini nasıl olurda hazırlamaz. çok sinir bir durum. Neyse yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Ben sanırım tekrar vistaya döneceğim. Sürücüler hazırlanınca tekrar win 7 yüklerim. Çünkü gerçekten hızlı çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.