Binbaşı
24 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Uzun zamandır HSBC kullanıyorum arkadaşlar kartımı yenilediler ama bununla birlikte limitide sıfırladılar kart geleli 1 aydan fazla oldu ve hala halledemediler bende direk iptal ettirdim ve başka bankadan alacağım kredi kartı. Siz hangi bankanın kartını kullanıyorsunuz yada hangisi daha iyidir ? Aklımda bonus var onu almayı düşünüyorum ama sizinde düşünceleriniz alabilirmiyim .
Merhabalar arkadaşlar 4.000 tl hazır durumda ama ne alsam karar veremiyorum. Aşşağıdaki ilanla görüştüm, bakıp alıcaktım ama adam telefonlarımı açmıyor artık. Eskişehirde oturuyorum sizin önerebileceğiniz marka modeller varmı acaba bütçeme uygun ? İlgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler (:

http://www.sahibinden.c...-kecisi-148734558/detay
Merhabalar arkadaşlar 4.000 tl hazır durumda ama ne alsam karar veremiyorum. Aşşağıdaki ilanla görüştüm, bakıp alıcaktım ama adam telefonlarımı açmıyor artık. Eskişehirde oturuyorum sizin önerebileceğiniz marka modeller varmı acaba bütçeme uygun ? İlgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler (:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-temiz-dag-kecisi-148734558/detay
Merhaba arkadaşlar şu anda bisikletim var onun için garaja ihtiyaç duymuyorum, evime çıkartıyorum sürekli ama 4 gün sonra falan motor alacağım ve garaja ihtiyacım olacak haliyle. Apartman sahibi ile görüştüm garaja bir şey sokamazsınız diyor ve bu konudada ısrarlı. Apartman garajı ortak kullanıma açık değilmi ? Adamın yaptığı yasal bir şeymi yani. " Hayır vermiyorum garajı kullanamazsınız " mantığı. O garajda benimde hakkım yok mu ? Bilen birileri yada daha önce böyle bir şeyle karşılaşan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar samsung'un 32" 200 hz 3D model tvsini alıp monitör olarak kullanmayı düşünüyorum. Oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım, yaşarsam ne gibi sıkıntılar yaşarım. Bilgisi olan yardım edebilirmi acaba ?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7, 8 ay önce falan video yüklemek istediğimde bana bir uyarı vermişti bende sıkıntı oldu herhalde deyip 3, 5 kez tekrar denedim aynı videoyu yüklemeyi. Meğerse telif hakkı dolayından yüklemiyormuş ve artık hiç video yükleyemiyorum. Bu nekadar sürer kalıcımıdır yada kaldırmanın bir yolu varmıdır bilen biri lütfen söyleyebilirmi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum (:
Merhaba arkadaşlar aksiyon sporları kapsamında bir film festivali var. Bende buraya kendi videomu yükledim. Yarışma facebook üzerinden çalışıyor. Altta linkini verdiğim videoya girip sağ tarafta facebook ile giriş yap butonuna bastıkdan sonra beğen butonuna basabilirseniz çok sevinirim. Tabiki gerçekten beğendiyseniz. Şimdiden tüm DH ailesine çok teşekkür ederim (:

https://www.hareketcek.com.tr/Video/147/gurur-nkr-2012---parkour-free-running
Merhaba arkadaşlar zombi moduna online bir şekilde giremiyorum ben. Wainting for other players diyor ve her seferinde girmiyor. Girer diye baya bir bekledim ancak sonundada hata veriyor. Sizdede böyle bir şey yapıyormu acaba ? Ve çözümü nedir bilen varmı ?

NOT : Oyun orjinal
Merhaba arkadaşlar. Ankara tren garındaki büfeden çikolatalı süt ve bir fırt çektiğimde ekşimiş tad geldi agzima ve yogurt gibi olmustu süt. Son kullanma baktım daha gecmemisti. Adama göturdum bozuk oldugunu soyledim, biraz baktı ve onun yerine istedigim cayi verdi, verdi ama söylenmeye basladi agzınizin tadi bozuk falan diye. bende sütün tadina bakarmisiniz dedim. hayir bakmam beni ustundeki tarıh ilgilendırir dedi ve bir sure tartiştik boyle. urunu geri istedim ilgili yere göturup sikayet etmek icin ama geri vermeyi reddetti. nasıl bir kafasi var bilmiyorum ama gercekten cok sasirdim. size soracagım ise bu büfeyi nereye sikayet edebilirim?
Merhaba arkadaşlar cihazımı daha yeni fw yaptırdım oyunu tam açarken update soruyor hayır diyince oyunu açmıyor. Bu update'e izin versem fw bozulurmu acaba ?

Edit : Daha önce max payne 3 update yapmıştı
Hakkında
Meslek: Öğrenci(BESYO)
Forum İmzası:
Games for Windows Live ID: gunukur
Steam ID : RONSPY
Battlefield Bad Company 2 : RONSPY
Battlefield 3 : GUNSPY
Forum İkinci El İmzası:
Referans: @free-4 - Yazıcı - Ekran Kartı, @selimsel - Ses Sistemi, @toggy06 - Play Station 2, @EmRycL - Digital Fotoğraf Makinası (Sony DSC H5), @n-geen - Elektro Gitar (İbanez), [[surkel]] - psp, @Cnk26 - LCD Monitör, @yawan - Anakart

------------------------------------------

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız yada yerimiz yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş ve en büyük buhranımız hayatlarımız.
Hakkımda:
Games for Windows Live ID: gunukur
Steam ID : RONSPY
Battlefield Bad Company 2 : RONSPY
Battlefield 3 : GUNSPY

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.260
İkinci El Bölümü Mesajları: 107
Konularının görüntülenme sayısı: 378.728 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.