|
Bildirim

|
Win11 zaten heryonuyle Win10 dan yavas calisiyor dosya gezgini hizli calissa ne olur.Ayrica bitmekbilmeyen hatalari ve aciklari da cabasi.
|
|
AMD ryzen 7 5700u 16gb ram laptopu mahvetti bu 11. Fanlar hiç susmuyor islemci boşta bile 80 90 derecelere vuruyor. Hayır yani bilgisayarı bu kadar delirtecek ne yapabilirsin arka planda. Win 11in kendisi virüs gibi çalışıyor başka virüse gerek yok. İllallah ettirdi 10a döndüm sepserin sıfır fan sesi. 3 saatte biten batarya 7 8 saate çıktı.
|
|
Sırf şunun için bile kullanılmaz ya.
|
|
Sistemi iyi olanlar muhtemelen çok sorun yaşamıyor. Ama atıyorum 8gb ramlı daha düşük işlemcilerle asıl fark ortaya çıkıyor bence.
Benim pc 11 destekliyor. Ellenmemiş w10 kurarsam boşta 2gb ram gidiyor, w11 de 3 üstü gidiyor. Zafen var 8gb ram. Bide apu ekran kartı alıyor biraz ee bana ne kaldı :) |
|
Çok fazla veri topluyor arkada. Sistem ne kadar güçlü olsa da etki ediyor bu. O&O ShutUp10++ ile bir sürü şeyi kapatıyorum ben. Ciddi manada veri transferi ile uğraşıyorlar. Linux kullanacağım da işte şu oyun işini çözse keşke. Her seferinde OS değişmek zor oluyor.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 29 Kasım 2025; 14:53:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Windows 11'e artık geçilir mi? |
|
|
|
|
|
windows 11 in neyi düzgün çalıştı ki |