Şimdi Ara

windows 10 un tam bir cop olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • microsoft daha once bu denli cop bir windows surumu cikartmamisti. isletim sistemi kullaniciya birakin beta alfa seklinde sunuluyor ve guncellestirmeler yeterince test edilmeden kullanicinin bilgisayarina yukleniyor gorusundeyim kullanicilar bir nevi beta tester yapiliyor

    sadece bu degil windows 10 ile gelen donanim suruculeri de problemli ve windows un otomatik yukledigi aygit suruculeri duzgun calismiyor isletim sisteminde bir kararlilik stabilite de yok

    ssd li bir i5 sistemde bile yavas calisiyor bu surumu 4 farkli bilgisayarda denedim ve sayfalar dolusu sacma sapan durum yazabilirim hele ki i5 sistemi oyle bir hale getirdi ki microsofta soverek formatladim ve windows 7 yukledim

    su an icin en iyi secenek windows 7 olarak gozukuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 23 Şubat 2019; 10:55:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk çıktığı beta sürecinden beri kullanıyorum. Uzunca olacak ama maddeler halinde yazayım.

    Sistem;

    Amd fx6300 , MSI R9 380 - 8GB DDR3 RAM -120 GB SSD

    1. Donanım seçiyor. zamanında GTS 450 vardı. bu kart işimi görüyordu. Windows 8 ve 8.1 , hatta Agustos 2016'ya kadar çıkan tüm windows 10 sürümlerinde sorunsuz çalışıyordu.
    Kasım 2016 ile birlikte yeni Windows 10 yapısıyla beraber, sorunlar çıkmaya başladı(explorer.exe) hataları. kaçtane imaj denedim, sıfırdan kurulumlar denedim, belli aralıklarla yapılan güncel iso'larıda denedim hep aynı sorunlar. Klasör adlandıramıyor, "belgeler "içine dosya attığım zaman sistem göçüyordu, el mecbur ekran kartı değiştirdim sorunlar giderildi.

    Sürücü veya donanım hatası değildi, güncel sürücüleri Windows 10 destekliyordu.

    2.Saçma sapan arayüz.
    Olmaz olsun böyle yapı. Yahu senin "Modern UI" adlı bu arayüzün tutmadı. Mobilde tutunamadığın arayüzü ne diye bilgisayar kullanıcılarına dayatıyorsun? kendi tabletlerinde kullanırsan kullan.

    Bilgisayar kullanıyorsam, bilgisayar için işetim sistemi ararım. Yanında eşartiyon olarak verilen Tablet sistemini istemiyorum gereksiz yük bindiriyor ve kaynak tüketiyor. Tükettiği kaynağı karşılamak içinse "aero" da dahil olmak üzere tüm görsel yapıyı kaldırıyorsun.

    3- Entegrasyon sorunu
    Hadi dayattın bari entegre et misal "AYARLAR" diye menü var çoğu işlev yok, ordan Ek Ayarlar" diye sekme var oraya gönderiyor ordan "denetim masası"na
    EE ordan oraya göndereceksin sonunda iş "Denetim Masası"nda bitecse ne diye "AYARLAR" var?

    Hadi bunu geç. Ben bu" modern (!) " uygulamaları ne diye masaustüne atamıyorum. "CANLI KUTUCUKLAR" masaüstüne aktaramıyorum. Zamanında Gadgets ile yapılanı ne diye Modern uygulamalarda yapamıyorum?


    4- Görsel Tasarım

    Yukarıda da değindim başlı başına rezalet. icon seçimi berbat gerçek anlamda tema desteği dahi yok(duvar kağıdı demiyorum tema diyorum).
    Bügün android telefonlarda bile binlerce tema çeşidi ,icon launcher vs hepsi var.

    sen aramasanda ben görsellik ararım arkadaş. Ben "Aero" ararım,"şeffaf tasarım" ararım, "2014 yılında tanıtımda gösterilen o"geçiş efektlerini" ararım, tema isterim bunları mağazanda toplamak çok mu zor?
    Kullanıcılar zevksiz ise benim suçum mu?

    Sen bu duruma Vista ve 7'de çok güzel çözüm getirmiştin oysaki. "Basic"," premium","ultimate" diye. "Basic" kullanan kişiselleştirme olmadığı hatta "starter" diye sürümde duvar kağıdı bile değişmiyordu Ne diye hepten kaldırdın ?

    Bakın sistem eski olabilir. Bu sisteme;

    Windows XP(Modifiyeli)
    Windows 7
    Windows Vista SP1(modifiyeli)

    Linux Mint
    Kubuntu
    Elementary OS.

    Macos High SIERRA(hachintosh) kurdum, kullandım bazılarını hala kullanıyorum.

    İçlerinde sadece 1 tanesinde surround ses sisteminde sorun yaşıyorum hangi işletim sisteminde olduğunu tahmin edin? bingo evet Windows 10'da hani şu ekşicilerin "gezegenin en iyi işletim sistemi" dedikleri Windows 10'da.

    Ulan XP XP , 2001 yılında çıkan XP, bu bile takır takır çalışıyor, 5.1 kanaldan bangır bangır ses veriyor.
    Yav geç hachintosh temelden desteklemiyor, sağına soluna kernel mod, kext yaparak işlemci patch ile çalışan bu sistemde bile takır takır çalışıyor surround.

    Ama beyefendimiz haşmetli Windows 10'umuzda 5.1 kanala sesi doğru yayamıyor. Misal oyun açtın oyun içi diyaloglarda , ara videolarda müzik vs çıkıyor, ancak karakter sesleri gelmiyor, ses yankılanıyor dağıtılamıyor/kanalize edilemiyor.

    Film açıyorusn ses yankılanıyor.Bazı uydulardan ses gelmiyor. Haşmetli microsoft tr'ye sorulmuş çözüm "format atın".Ulan atıyoruz format yemiyor.Yine aynı sürücüleri kaldırdım40 takla attım. Forumları didik didik ettim çözüm yok. Allah'tan cihaz'da surrouhnd ses modifikasyonu devre dışı bırakan tuş var, Windows 10'a geçince mecburen kapatıyorum. çıldırıtyor yeminle.


    Senin sorun yaşamaman bu sistemin ne kadar boktan olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Sayamayacağın kadar donanım ile çalışıyorum Windows Me'de dahil görmüş görebilecğeim en boktan işletim sistemidir.
    Çöplüktür ve geleceği yoktur. Microsoft ne kadar inkar etsede mecburen 2020'li yıllara Windows 10 ile devam etmeyecektir.

    Ayrıca SSD demişler. ulan SSD'yi 70 yaşındaki emmiye taksam Huseyin Bold olup koşar. SSD ile bir sistemin yavaş çalışma ihtimali yok. Sen düşük donımda verimliysen başarılısındır demektir.
    Kullan bakalım heleki 5200 rpm'lik leptopda bak bakalım Windows10'da neler oluyor.
    Bizzat karşılaştırmışlar Windows 7 ile Windows 10 ssd'li karşılaştırınca Windows 7, ssd'i kılpayıda olsa daha verimli kullanıyordu. Sitede videosu vardı hatta(kopyala/yapıştır ,okuma hızı)

    Bana birisi izah etsin Windows 10'un yapıp diğerlerini yapamadığı elle tutulur ne var? popilist yaklaşımlar, bunca reklam ,zorla dayatma müşterilerini etkilemiş her yerde müridleri türemiş.

    Vakti zamanında Vista 'için kullanıcı araştırması yaptılar ismini vermeden insanlara "Yeni bir işletim sistemi yaptıklarını ve nasıl olduğunu" sordular 10 kullanıcının 8'inden geçer not aldı ve beğendiklerini söyledi. . Ancak ortada yeni bir işletim sistemi yoktu , kullandıkları sistemin Windows Vista olduğunu söyleyip trollediler

    "Adın çıkacagına canın çıksın" lafı gerçek olunca
    Vista SP 3 adı altında çıkacak işletim sistemini Windows 7 olarak piyasaya sürdüler
    Microsoft , windows işinden yeterince para kazanamamaya başlamış olacakki umursamıyor , Önce Bilgisayardan anlamayan bir CEO getirdiler,Adamın eğitimi önce elektrik mühendisliği ardından 2 yıl işletme , işletim sisteminin olgunlaşma adımlarından zerre haberi yok sanıyorki her 6 ayda bir yeni bir işletim sistemi çıkartmak iyi birşey , buna kasarken de sistemi hallaç pamuğuna çeviriyor , Ergonomi nedir diye sorsan bir ülkenin şehri der.
    Bu özelliği sağa alalım yok sola alalım yok kaldıralım ... resmen yazılım işine yani başlamış acemi ergen tavırları,elbette bunda ucuz işçilik önemli bir faktör mesela CEO hintli olduğu için işletim sistemini hintli taşeronlara kodlattırıyor. Görünen o ki İlk çıkarttıkları sürüm farklı bir taşeron firmaya aitti ve adamlar daha profesyoneldi, sonradan muhtemelen daha ucuz bir hintli taşeron firmayla anlaştılar ve XP zamanında fixlenmiş hatalar dahi geri geldi, millet anlamadığı için bir güzel yutturdular. Birde kendilerine bildirilen ciddi sayılabilecek hataların hiçbirini fixlemediler. (Belkide fixleyemediler). Windows 10 - dokunmatik ekranlara göre dizayn edilmiş bir sistemdir ee kaç kişide dokunmatik ekranlı cihaz var ? normal laptop veya masaüstü bilgisayarı olup windows 10 iyi diyen adam , muhtemeldirki kullandığı tarayıcı arayüzünü işletim sistemi sanıyor. Uzun lafın kısası Windows 10 halen BETA dır nezaman stabil sürüm çıkar bilemiyorum tahminim O hintli CEO kovulduğu zaman.
  • Windows 10 sadece 10 gün kullanıp bu kullanılmaz deyip bana Windows 8.1 e downgrade yaptıran bir sistemdir. Sürekli güncelleme politikasından vazgeçmeliler. İnsanlar vakti olduğu zaman güncelleme yapmalı Windows istediği zaman değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Windows 10 19H1 1903 18343.1 kullanıyorum 1809 a göre çok daha performanslı tepki süresi çok hızlanmış. anlamsız kasmalarda yok. herhangi bir hatada görmedim sanırım bu sefer 19h1 yamasıyla baya iyi işler çıkaracaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    Yeni Windows 10 19H1 1903 18343.1 kullanıyorum 1809 a göre çok daha performanslı tepki süresi çok hızlanmış. anlamsız kasmalarda yok. herhangi bir hatada görmedim sanırım bu sefer 19h1 yamasıyla baya iyi işler çıkaracaklar.
    windows 10 arabirimi de çok karışık ve lüzumsuz ayrıntı içeriyor. windows 7 deki sadelik yok. windows 10 windows 7 gibi sade bir işletim sistemi olmalıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zehir tukuren kobra

    windows 10 arabirimi de çok karışık ve lüzumsuz ayrıntı içeriyor. windows 7 deki sadelik yok. windows 10 windows 7 gibi sade bir işletim sistemi olmalıydı

    Alıntıları Göster
    windows 10 arabirimi windows 7 den çok daha basit ve sade. windows 7 kurdum dün tahammül bile edemedim. perofrmans konusuna gelince windows 7 performansta biraz geri kalıyor. win7 bazı oyunlarda performans yüksek gibi gözüksede bu aslında win7 nin oyunları dx 10 ve dx 9 modunda açtığından dolayı görüntünün berbat olmasını sağlayarak perofrmansı arttırıyor. win7 nin tek artısı şeffaf aero teması başka hiçbir artısı yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    windows 10 arabirimi windows 7 den çok daha basit ve sade. windows 7 kurdum dün tahammül bile edemedim. perofrmans konusuna gelince windows 7 performansta biraz geri kalıyor. win7 bazı oyunlarda performans yüksek gibi gözüksede bu aslında win7 nin oyunları dx 10 ve dx 9 modunda açtığından dolayı görüntünün berbat olmasını sağlayarak perofrmansı arttırıyor. win7 nin tek artısı şeffaf aero teması başka hiçbir artısı yok.

    Alıntıları Göster
    ben bilgisayarda oyun oynamadığım için o kısmı beni ilgilendirmiyor aslında tabii ki yeni çıkan daha çok destek alan kullanılır normalde adamlar direct x i de yeni ekran kartlarının sürücülerini filan da windows 10 a yazarlar milleti windows 10 a geçirtmek için fakat windows 10 berbat ötesi olduğu için ve pc de oyun da oynamadığımdan mecburen windows 7 kullanıyorum. eğer windows 7 olmasaydı ubuntu filan kullanırdım herhalde


    bu arada windows 10 arabirim karışık değil demişsiniz denetim masasından farklı bir ayar yeri filan daha var. bazı ayarlar denetim masasından yapılıyorken bazı ayarlar diğer kısımdan falan yapılıyor. yeni start menü de çok karışık ve kullanışsız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 27 Şubat 2019; 20:6:20 >




  • bazen başlat menüsü bile takılıyor 1 kerede açılmıyor.
  • Microsoft klasik Windows arayüzünden kurtulmak istiyor. Çağa ayak uydurmak. Denetim Masası'nı kaldırmak yerine Ayarlar'ı getirmek. Tıpkı Android'de olduğu gibi. Daha çok dokunmatik arabirime uygun hareket etmek istiyor fakat bu istenilen bir durum değil. Taktik değiştirdiler. Windows 8 de direk bunu bize dayattılar. Vista gibi fiyasko olunca Windows 10 ile başlat menüsünü tekrardan sisteme koyarak gönül aldılar. Strateji çok güzel. Direk ana sürümde yeniliği sağlamak yerine ufak ufak güncellemeler ile insanlara yenilikleri sunuyorlar. Ben klasik Windows taraftarıyım. Bence mobil platform ile bilgisayar platformu arasında bir fark olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece arayüze ve event log'a bakarak bile iğrenmenizin mümkün olduğu bir işletim sistemi ne yazık ki. Xp bile bundan daha kullanıcı dostuydu yemin ederim. En azından donunuza kadar Microsoft'a kişisel veri göndermiyor, saçma sapan ve aslında hata bile olmayan fantazi log hataları kaydetmiyor ve kendi kendine sistem kaynaklarını keyfi şekilde sömürmüyordu bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mart 2019; 0:46:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Sadece arayüze ve event log'a bakarak bile iğrenmenizin mümkün olduğu bir işletim sistemi ne yazık ki. Xp bile bundan daha kullanıcı dostuydu yemin ederim. En azından donunuza kadar Microsoft'a kişisel veri göndermiyor, saçma sapan ve aslında hata bile olmayan fantazi log hataları kaydetmiyor ve kendi kendine sistem kaynaklarını keyfi şekilde sömürmüyordu bu kadar.
    evet ve ayrica karsilastigim en sacma durumlardan birisi de suydu

    simdi sistemi diyelim bu aksam kapattim ertesi sabah actigimda windows 10 boot logo ssd li makinede 3 dk kendi kendine birseyler yapiyor verbose filan yok logo var ne yaptigini bilmiyorum ama o halka donuyor da donuyor. sonra cihazi kapatiyorum birkac saat sonra acildiginda gayet normal iste 5 10 sn de boot ediyor. sonra aksam yine bir bakmisim boot logo da yine kendi kendine birseyler yapiyor

    update msconfig den kapali antivirus yok dosya sistemi saglam kendi kendine neden uc dort dakika bekliyor ne yapiyor anlamadim

    yarin birgun mesela windows 7 ye browser destegi kesilse direkt en sade sekliyle debian 9 kurarim yine de windows 10 kullanmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 2 Mart 2019; 17:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    windows 10 en hızlı açılan işletim sistemi. daha bir kere bile öyle bir sorunla karşılaşmadım hiçbir pc de. kesin windows 10 un ilk yada eski sürümünü yükleyip ona göre karar vermişssiniz. ben windows me kullanırken windows xp için tarihin en berbat ve yavaş işletim sistemi ilan etmişlerdi sonradan kral oldu. windows 7 yede çok sövdüler ilk başta sonradan oda kral oldu. hiçbiri direk 10 numara olarak çıkmadı. windows 10 un aero eksiği haricinde en ufak bir sorunu bile yok diğerleri kullanıcıların bilgisizliğinden kaynaklanıyor.
  • not surum 1809 iso dan temiz kurulum yapmistim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 3 Mart 2019; 7:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetim masası yerine ayarlar diye bişiy getirdi ama nihai olarak ayarları yapabilmek için yine winxp-7-8 vs deki arayüzlere giriş yapıyorsun en sonunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Denetim masası yerine ayarlar diye bişiy getirdi ama nihai olarak ayarları yapabilmek için yine winxp-7-8 vs deki arayüzlere giriş yapıyorsun en sonunda.
    işte tamamlanmamış ama halen geliştirilmekte olan işletim sistemini kullanıcıya sunuyorlar o ayarlar kısmı ilerde tek merkez olacak ama milyonlarca insan bedavadan beta tester olmuş oluyor. bunu neden kabul edeyim ki ben bu konuda gönüllü olmadım dolayısıyla adamların beta işletim sistemini alıp bilgisayarıma yüklemem

    ben mac os i uzun süre imac mid 2011 de de kullandım ama donanımda kronik sorunlar vardı ön camdan içeriye doğru kendi kendine buğulanma yapma (tasarım hatası) optik sürücünün 6 ay da pert olması, ekranı yeterince keskin bulmamam upgrade imkanlarının fazla olmaması yerleşik monitoru ufak bulmam (27 inç olan gereksiz pahalıydı) vs gibi sebeplerden satıp tekrar pc ye döndüm tabii satarken iyi para etti. 5 senelik cihazı meraklısına 2150 tl ye sattım kendim 5 sene önce 3000 tl ye almıştım. pc de de microsoft sorunu var sorunsuz sistem yok ama windows 10 bence hepten yanlış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 7 Mart 2019; 13:26:10 >




  • Win 10 beğenmemeniz bu işletim sistemini çöp yapmaz sadece sizin sevmediğiniz ve kullanmadığınız anlamına gelir. Win7 Xp vs hepsi geri de kaldı ve gelişen teknolojiye standartlara ayak uyduramaz hale geldi. W10 gayet stabil ve hızlı bir işletim sistemi. İ5 4590 işlemci gtx 1070 ekran kartı 16gb DDR3 Ram ve 128gb SanDisk ssd ile sorunsuz kullanıyorum. Yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım. Elbette yaşanabilir ben yaşamadım diye kimse yaşamayacak değil ancak bu W10 sürekli gelişiyor farklilasiyor. Buna bile saygı duymak gerek.
    Şu her bilginizi izliyor diyenler Chrome kullanıp laf etmesinler ya da her hangi bir programı. Bu çağda İnternet ortamında ki alışkanlıklarınızı kaydetmeyen mecra mı kaldı? Hem sizin askılı atletle mangal başında ki fotoğrafınızı ne yapsın Microsoft? İşin şakası bir yana benim özelim varsa İnternette işi yok bu kısmını firmalar büyük kurumlar düşünsün. Ben bir dizi film oyun varsa office işim yapar çıkarım neyimi takip ediyorsa etsin. 2014 den beri insider olarak kullanıyorum ve gelişimi muhteşem bir işletim sistemi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Win 10 beğenmemeniz bu işletim sistemini çöp yapmaz sadece sizin sevmediğiniz ve kullanmadığınız anlamına gelir. Win7 Xp vs hepsi geri de kaldı ve gelişen teknolojiye standartlara ayak uyduramaz hale geldi. W10 gayet stabil ve hızlı bir işletim sistemi. İ5 4590 işlemci gtx 1070 ekran kartı 16gb DDR3 Ram ve 128gb SanDisk ssd ile sorunsuz kullanıyorum. Yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım. Elbette yaşanabilir ben yaşamadım diye kimse yaşamayacak değil ancak bu W10 sürekli gelişiyor farklilasiyor. Buna bile saygı duymak gerek.
    Şu her bilginizi izliyor diyenler Chrome kullanıp laf etmesinler ya da her hangi bir programı. Bu çağda İnternet ortamında ki alışkanlıklarınızı kaydetmeyen mecra mı kaldı? Hem sizin askılı atletle mangal başında ki fotoğrafınızı ne yapsın Microsoft? İşin şakası bir yana benim özelim varsa İnternette işi yok bu kısmını firmalar büyük kurumlar düşünsün. Ben bir dizi film oyun varsa office işim yapar çıkarım neyimi takip ediyorsa etsin. 2014 den beri insider olarak kullanıyorum ve gelişimi muhteşem bir işletim sistemi.
    gelisiyor farklilasiyor ama her kullaniciya guya final surum adi altinda beta kalitesinde sunulup hatalar bu sekilde gideriliyor bunu uygun bulmuyorum bu yuzden de subjektif olarak degil genel manada herkes icin coptur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 7 Mart 2019; 18:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    yalnız gizlilik konusuna gelince windows 7 ve 8.1 de çok fazla casusluk yapıyor windows 10 biraz hafif kalır.https://donanimgunlugu.com/microsoft-casusluk-yapiyor-81006
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    yalnız gizlilik konusuna gelince windows 7 ve 8.1 de çok fazla casusluk yapıyor windows 10 biraz hafif kalır.https://donanimgunlugu.com/microsoft-casusluk-yapiyor-81006
    hocam bizim fanilali mangal basi fotografimiz microsoftun ne isine yarar demisti birisi katiliyorum

    yine de windowslu sistemden kredi karti filan kullanmamak lazim windows sistemlere trojan filan bulastiriyorlardi eskiden simdi de yapiyorlardir illa ki gercekten cok kolay bir sekilde tum bilgilere ulasabilirler eger sistemde zararli bir yazilim mevcutsa bunu da rastgele taratarak bulurlar mangal fotografi olmasa bile kredi kartini araklayabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 8 Mart 2019; 13:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    aslında bu casusluk olayı fotoları felan depolamak için değil. 1 milyar insanın keyloggerını zaten okumaya kimsenin ömrü yetmez. bu casusluk olayı daha çok gizlilik ilkesindede yazdığı gibi en çok hangi microsoft programını kullanıyorsun programda en çok kullandığın özellik nedir bu tarz bilgileri derleyip birleştiriyor örneğin bugune kadar en çok kullanıcıların geneli neyi kullandı bunu tespit etmeye çalışıyorlar.media center fazla kullanılmadıysa bunu sonraki işletim sisteminde kaldırıyorlar yada adını değiştirip geliştirip tekrar koyuyorlar. ama arama kutusuna yazdığımız şeylerde depolanıyor tabi. bunuda microsofttan önce chrome yapıyor zaten. yinede aero temasını sevdiğim için win7 kurdum. arada bir değiştirmek iyi oluyor. %100 gizlilik zaten mümkün değil ne kullanırsan kullan.




  • Ayrıca UWD diye bir şey çıktı. Artık driverlar sadece exe dosyası çalıştırılarak yükleniyor. Pratik olsa da bunun bir dezavantajı var. Tam olarak nelerin yüklendiğini bilemiyorsun. Sonuçta o exe dosyası sadece driverları yüklemiyor. Beraberinde bazı çöp programları da yükleyebiliyor. O yüzden ben hep inf dosyasını göstererek yüklerim, en azından ne yüklediğimi bilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.