Şimdi Ara

W140 Mercedes Benz S 320 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle belirteyim bahsi geçen araç alınmayacak. Sadece bu arabaya olan bir ilgim var küçüklükten beri o yüzden hem sohbet muhabbet ortamı oluşsun hem de merak edilenler cevaplansın diye böyle bir konu açmak istedim. Bu aracı kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ? Bu araç yürür mü yakıtı zorlar mı parçası bulunmaz bulunan da çok pahalı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski W140 S500 sahibi olarak yazayım. Tabi satalı uzun bir sure oldu.

İnanılmaz zevkli arac. Parçası uygun. W140 diye gruplar var. Yurtdışından uyguna bulunmayacak parçası bile geliyor. S500 ün sehir içi yakıtı 1.2₺ idi. Benzinde binilmeyecek kadar yakan araçlar. 2 tonun üzerinde. Bizimki bakımlıydı km düşüktü.Akü şarj dinamosu ve elektrikli arka koltuk haricinde problem yaşatmadı. 94 altı olanlar makyajsız 300SEL 500SEL diye geciyor ve 4 ileri. 95 üstü olanlar S kasa diye geciyor ve 5 ileri.

S320 yerine S500 bakın benzinde binecekseniz direk S600 bakın. S600 ayrı bişey

• 2000 yılında 95 model s320 miz vardı gri renk ısıtmalı deri koltuk falandı. Şu anda piyasada sağlıklı olanı kalmamıştır çünkü yolda gördüklerim hep yamuk gidiyor önü arkası sarkmış vaziyette, birde çok fena yakıyor İstabul-Edirne arası nerdeyse 1 depo indiriyordu. Yedek parçaları o zaman için çok fena pahalıydı oyle parçacılardan falanda bulunmuyordu özellikle elektronik aksamlarda direk servise gitmek gerekiyordu çünkü dışarda anlayan yoktu artık can yakmaya başlayınca çıkartmıştık elden.
  • Bu tip arabaları almak değil yürütmek meseledir. Normal biniciyim her yere bu arabayla gidip gelirim diyen varsa ya benzinlik satın almalı ya da bir şirkette ceo statüsünde falan olmalı,sabit gelirli veya standart bir esnafın bineceği araçlar değiller.
  • İlk defa bir soru trollenmemiş gayet guzel cevaplar verilmiş. Bende diğer arkadaşlara katılıyorum bu tür araçların işletme maliyetleri yüksek. Alım fiyatlarına bakacak olursak pek çok eski luks araç alınabilir fiyatlarda ama sonrası önemli asıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Eski W140 S500 sahibi olarak yazayım. Tabi satalı uzun bir sure oldu.

İnanılmaz zevkli arac. Parçası uygun. W140 diye gruplar var. Yurtdışından uyguna bulunmayacak parçası bile geliyor. S500 ün sehir içi yakıtı 1.2₺ idi. Benzinde binilmeyecek kadar yakan araçlar. 2 tonun üzerinde. Bizimki bakımlıydı km düşüktü.Akü şarj dinamosu ve elektrikli arka koltuk haricinde problem yaşatmadı. 94 altı olanlar makyajsız 300SEL 500SEL diye geciyor ve 4 ileri. 95 üstü olanlar S kasa diye geciyor ve 5 ileri.

S320 yerine S500 bakın benzinde binecekseniz direk S600 bakın. S600 ayrı bişey

Hocam o S600 herhalde anca Ali Ağaoğlu falan biner. O kasa S600 12 silindirdi yanlış hatırlamıyorsam.

• AO A kullanıcısına yanıt
    2.500-3.000 TL maaş alan birisi S600 e biniyor hocam.W140 grubundan bir arkadaş. Km de 1-1.5 Lira yakıyor.Hafta sonları biniyorsan sıkıntı yok. Senin sigara paran benimde S600 e benzin param. Motor olarak arıza çıkarmayan araçlar zaten. Elektronik arızalar çıkarabiliyor,onlarda masraf ama üzmez yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 series M vs Peugeot 508
    geçen yıl açıldı
    Audi A4 ve BMW 320
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Valla Tüp takmıştır herhal yoksa zaten depo 80+10 du diye hatırlıyorum bizim s320 nin yani bir depo günümüze göre 450 TL ye doluyor oda 500km götürür. Aslında bizim aracıda pert eden oto sanayideki nalbant ustalardı Peder servistekilere kızıp ona buna götürdü aracı, bir daha iflah olmadı ardı arkası kesilmeyen elektronik arızalar başlamıştı.
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Hayır tüplü değil. Zaten LPG dönüşümü V12 motor için çok külfetli ve masraflı. Son gördüğümde hala benzinde biniyordu, sadece hafta sonları.

Ustasını iyi bulmak lazım.Almışken boyasız ve en dolusunu bulup almak lazım.İlerde klasik olup iyi para edecek.
    Şunda boya olmasaydı almıştım şimdiye.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-emsalsiz-temizlikte-exclusive-paket-s600-donanimi-410165207/detay

• Dönemine göre gerçekten muazzam bir araçtır W140.

• Aracın düzgününü bulur alırsanız hiç de öyle yürütme maliyeti yüksek değildir. Araç düzgün ise kolay kolay sorun çıkarmaz. En az 4-5 arkadaşımda vardı. Halen temiz ve düzgününü bulsak alırız. Şu an çok düzgün birkaç tana var Ankara piyasasında. Fakat düzgün olanlara 75-100 bin gibi rakamlar isteniyor. O kadar para vereceksem de gider W211 alırım. 50 bin civarına kadar temiz bulsam bugün alırım.

Daha önce S320 ve S600 kullandım, ama hergün de bindiğimiz bir araçtı. Kasislerden ve çukurlardan geçerken ses bile duymazsınız.
  • adamlar 96 bine s class a binsin

biz 70 binden başlayan fiyatlarla corolla reklamları izleyelim televizyonda

W140 Mercedes Benz S 320 Almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Mart 2017; 16:22:29 >
  • Temizini bulmak çok zor. Parçası zor da olsa bulunur ama düzgün ustasını bulmak zor. İstanbul'da bu aracı yürütmek kısmen mümkün. Diğer şehirlerde zor.

Çok güzel bir araçtır kendisi.
  • quote:

Hayır tüplü değil. Zaten LPG dönüşümü V12 motor için çok külfetli ve masraflı. Son gördüğümde hala benzinde biniyordu, sadece hafta sonları.

Ustasını iyi bulmak lazım.Almışken boyasız ve en dolusunu bulup almak lazım.İlerde klasik olup iyi para edecek.
    Şunda boya olmasaydı almıştım şimdiye.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-emsalsiz-temizlikte-exclusive-paket-s600-donanimi-410165207/detay

Döşemeler tertemiz , donanım olarak özel bir araba eğer imkanınız varsa alın . Sonuçta 22 yaşında araba her ne kadar özel de olsa boyası olması gayet normal

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Baştan toplama hocam bu arac. İçi döşemeleri filan komple yapılmış. Biraz daha uyguna verse düşünürüm ama 47.000 lira yazan var boyasız S500 e.

• merak ettiğim bir konu...
    her zaman seveceğim bir araç.
    takipteyim :)
  • quote:

Baştan toplama hocam bu arac. İçi döşemeleri filan komple yapılmış. Biraz daha uyguna verse düşünürüm ama 47.000 lira yazan var boyasız S500 e.

Hocam aslında 2. Sahibinden orjinal asker subay arabası düşse bir tane şöyle temizinden . Az kilometre binilmiş koltukları hâlâ ilk günki gibi

Kriter arttıkça fiyatta artıyor bu sefer w211 kasa fiyatina denk geliyor 95-96 model araçlar

• Biz w124 kasa e serisini yürütmekte zorlandik arkadaslar davulun sesi dışardan hoş geliyor.

Kolay kolay sorun çıkarmaz ama Mercedes'i bilen Mercedes gibi kullanan arabasına değer veren hasta arkadaşlardan almak lazım. Her tarafı yan sanayi saçma parcalarla dolu sapan adamlarin elinden geçmiş bir Mercedes alırsanız vay halimize . Öyle 2, 3 bin TL masraf ile morali bozulacak adam hiç bulaşmasın. Ya da kuruş kuruş benzin hesaplıyorsaniz bulaşmayın mutsuz olursunuz.

Ama tabi sürerken yıldızı görmek de ayrı bir keyiftir peder beyi başka arabaya bindiremiyoruz w210 ile devam ediyoruz :)

• Fanteziye gerek yok , hadi w220 olsa bir nebze diyeceğim ama .
  • Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Oyle temizini bulmak zor. Temiz olanlara da fahis fiyat cekiyorlar. W211 de efsane. O da düşünülebilir ama 50-60 bandına temiz 211 bulunmaz. 211 yerine 220 S kasa da bakılabilir. Airmaticler problemli. Diğer elektrik aksamlari pek problem çıkarmıyor. Ben kendime 220 S500 bakıyordum. Motor blokları aluminyum oldugu icin vazgeçtim.Rektefiye durumunda aluminyum blok rektefiye olmuyor. Sıfırı takman Laz'ım. O da çok çok para S320 de beni kesmiyor. S350 de pahalı geliyor.

Alternatif olarak W163 ML350,ML55 bakabilirsin. ML55 kullandım kısa süre. Boyun kıran cinsten ve gerçekten konforlu Yalnız ML55 in blok ta aluminyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 17 Mart 2017; 7:51:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.