Şimdi Ara

VW Phaeton'mu yoksa BMW 7.45'mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bence S classe yi görmezden gelme bu sınıfın üstadı odur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

@funkmaster

Ozaman kimse Toureag ta almasın X5 varken ML varken hatta Cayenne ile aynı yapıyı taşıyorken ?
    Neden Acura alanlar Lexus alanlar kendilerini toyota veya honda almış gibi hissetmiyorlar ? Üreten firma aynı iken ? Eminim Phaeton başka marka adı altında üretilseydi fikirleriniz farklı olurdu 7 serisine S sınıfına rakip bir araç iken siz buna VW amblemi taşıyor diye kötü dememelisiniz çünkü bu araca haksızlık olur

o zaman neden mercedes gibi bir otomobilin 0 ı 180 bin € ya satılıyorken vw phaeton 120 bin €'ya satılıyor? demek ki en büyük haksızlığı sürekli milletin kazıkçı diye tabir ettiği doğuş oto yapıyor, üstelik vw'in kendinden farklı olarak bir sürü markası var, o kadar lüks araçtan anlıyorsa onların ismi altında lüks araç üretsin, ayrıca içine bakınca phaeton'un ne seviye bir otomobil olduğu anlaşılıyor; mesela direksiyon...

Araç iyide olsa taşıdığı amblem büyük önem taşıyor. Mecburen böyle bir fiyat politikasi izliyorlar. Basit bir örnek vermem gerekirse Nissan GT-R Porsche 911 i ve birçok superspor'u dizegetiren bir model Neden yarı fiyatına satılıyor ? Marka imajından dolayı. Bu GTR ın kotu oldugu anlamına mı geliyor sizce ? Nasıl cevap hayır ise Phaeton da öyle

Saçmalığın daniskası

• Düşünmeksizin 7 serisi, bazen üreticiler sadece "Bakın bizde yapıyoruz" demek için bir sınıfa ait araç üretiyorlar. Dahil oldukları tüketim kitlesine bakınca da sırıtıyor. Phaeton benim için öyle gözüken bir araç. Eğer VW-AUDI grubu düşünülüyorsa tercih S8 yada S8L olmalıdır. Bu segmnetin tartışmasız galibi ise kesinlikle MB "S" serisi.
  • kesinlikle bmw derim.

bmw ile vw karşılaştırılır mı ? cevap hayır tabiki.

s klas a bakabilirsin ya da a6 ya da a8 ama vw değil;olmamalı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

ilk okudugum zaman daha neler tepkisi verdim icimden.

Ne topici acan arkadasa nede Phaeton'u onerenlere kizamiyorum.

Enazından Jetta ile 3 serisi kiyaslanmiyor.

Birbirine nazarimda olmasa bile muaddil araclar kiyaslanmis.

Buda bir gelismedir. Phaeton iyi veya kotudur demiyorum burdaki tercihim bir BMW kullanıcısı olarak

Ne Phaeton ne A8 nede bir 7 serisi olurdu.

Bu sınıfta alinacak birtek arac varsa oda Mercedes S CLasstır

sonuna kadar haklısın, gel de bunu Ceramony'e anlat

Markalar bazı insaların ruhuna işleyebiliyor.

Adam Renault manyagı ise Vel-Satis onun için mercedesten bile kalitelidir. Bu konuda yapılabilecek soylenebilecek bişey yok

Bardağın dolu yanı yok ama görmek istedigim zaman enazından mantıklı modellerin birbirleri ile kıyaslandığını gördüm.

Tamam amenna tercih meselesidir saygı duyarım ancak o da bir yere kadar.

Arkadaş marka imajının onemli olmadıgını araç daha iyi ise alınabileceğini söylemiş mantıklı bir yaklaşım ancak daha iyi oldugu da soylenemez

Belkide aracın bilmediğimiz yönleri vardır göz önünde bir model olmadığı için bilemiyorum

T.G Bey bu konuda bilgi verir diye tahmin ediyorum. Yinede önünde VW amlemi taşıyorken iyi olması zor bir ihtimal

• quote:

quote:

quote:

Buda bir gelismedir. Phaeton iyi veya kotudur demiyorum burdaki tercihim bir BMW kullanıcısı olarak

sonuna kadar haklısın, gel de bunu Ceramony'e anlat

Markalar bazı insaların ruhuna işleyebiliyor.

Adam Renault manyagı ise Vel-Satis onun için mercedesten bile kalitelidir. Bu konuda yapılabilecek soylenebilecek bişey yok

Bardağın dolu yanı yok ama görmek istedigim zaman enazından mantıklı modellerin birbirleri ile kıyaslandığını gördüm.

Tamam amenna tercih meselesidir saygı duyarım ancak o da bir yere kadar.

Arkadaş marka imajının onemli olmadıgını araç daha iyi ise alınabileceğini söylemiş mantıklı bir yaklaşım ancak daha iyi oldugu da soylenemez

Belkide aracın bilmediğimiz yönleri vardır göz önünde bir model olmadığı için bilemiyorum

T.G Bey bu konuda bilgi verir diye tahmin ediyorum. Yinede önünde VW amlemi taşıyorken iyi olması zor bir ihtimal

Olurmu canım öyle.

TG nezninde VW her sınıfın lideridir. Hatta bir alt sınıf araçları bir üst sınıflar ile yarışır.

Bkz: jetta>yeni c serisi passat>bmw 5..

• Bırakalımda premium sınıfta bir arabayı premium bir marka yapsın.

Bir tanıdığımda 2003 7.30d vardı o da 2.el almıştı bu arabyı satalı yaklaşık bir 5 ay oluyor ve devamlı olarak 2 sene bindi bu araca 2 sene boyunca da hiç bir problem çıkarmadı arabasınıda öve öve bitiremiyordu.Bu sınıfta mercedes bmw den başkasına bakılmamalı bence.
  • dün fuara gittim mercedeslere filan baktım içine filan oturdum yani ayrı bi dünya bence mercedes bende S modeli derim
  • Benim anladığım kadarıyla kullanılacak araç şoförle kullanılması düşünülen bir prestij aracı olmayacak.Şahsen kendi kullanacağı bir üst segment olacak.Bu bağlamda düşünülürse 45000 euro ya çok az kmli bir Phaeton kullanıcı ihtiyacını fazlalıkla karşılayabilir.Ben 7.45 ya da S class araçların şoförsüz kullanılmasına kıl oluyorum yakışmıyo bence ama Phaeton kullanılır sırıtmaz.Ben Phaetonu alsın binsin derim şahsi kanaatim.
  • Bu iki seçenek arasından 7 serisi, bunların dışında önerim Mercedes S sınıfı
  • quote:

daha ne denir
  • Phaeton'a lafım yok, ama ilanda ki not neden alınmaması gerektiğini yeterince açıklıyor..

TÜRKİYE'DE SADECE 3 ADET OLAN EMSALSİZ ARAÇ.

Bu araç sorun çıkartmasa bile bir kaza veya parça değişimi durumunda oldukça fazla vakit kaybedebilirsiniz
  • s classs tabiki, bu sınıfta rakipsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2007

Benim anladığım kadarıyla kullanılacak araç şoförle kullanılması düşünülen bir prestij aracı olmayacak.Şahsen kendi kullanacağı bir üst segment olacak.Bu bağlamda düşünülürse 45000 euro ya çok az kmli bir Phaeton kullanıcı ihtiyacını fazlalıkla karşılayabilir.Ben 7.45 ya da S class araçların şoförsüz kullanılmasına kıl oluyorum yakışmıyo bence ama Phaeton kullanılır sırıtmaz.Ben Phaetonu alsın binsin derim şahsi kanaatim.

Birtane adam gibi yorum çıktı sonunda
  • Binbir geceyi izlemedin mi, Onur efendi 7 serisini kendi kullanıyor genelde,
    40 lı yaşlarda iyi eğitim almış bir patronun çoğunlukla aracını kendisinin kullanması oldukça medeni görünüyor. Kıl olacak bir durum yok, herhalde ilkokul mezunu müteahitlere şoför daha çok yakışıyor sana göre...

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2007

Benim anladığım kadarıyla kullanılacak araç şoförle kullanılması düşünülen bir prestij aracı olmayacak.Şahsen kendi kullanacağı bir üst segment olacak.Bu bağlamda düşünülürse 45000 euro ya çok az kmli bir Phaeton kullanıcı ihtiyacını fazlalıkla karşılayabilir.Ben 7.45 ya da S class araçların şoförsüz kullanılmasına kıl oluyorum yakışmıyo bence ama Phaeton kullanılır sırıtmaz.Ben Phaetonu alsın binsin derim şahsi kanaatim.

• s baydiysa cls olur. cok parasi varsa 1950-1960 alsin.

bmw neymis kardesim apaci arabasi onlar.

http://www.ritzsite.net/300SL/1955_Mercedes_300_SLR_coupe_f3q.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubd -- 17 Ekim 2008; 8:46:02 >
  • 7 seriside apaçi olduya ne diyim artık

fuarda yeni 7 serisini bir inceleyin tam apaçilik valla büyük ekranı var fln süper

e36 kasa apaçilerin eline geçti diye koca BMW markası apaçi oldu ya....
    sadece size değil yazdığım böyle önerilerde çok görüyorum bmw apaçi işi fln filan....
  • Pheaton düşünmeden alın tank gibi araç VW...Vw ultimate araba yapamaz mı...bu nokianın 8800 yapamaması gibi bişi...alakası yok...

Vw lupo da üretir...9bin euroya...pheatonda üretir 100.000 euroya...bu markayı hazmedemeyen insalarımız var...

Evet eskiden halkın arabası imiş...ama hala haklın arabası...ülkemizde Doğuş getirdiği için türkiyede parası olan halkın arabası konumunda...
  • w12 phaeton inanılmaz bir araç zaten alacak kişi kendisi kullanacak bu durumda performans önemli.745 az değildir ama 12 silindirin tadı farklı olur.ancak aradaki farkı 240 km/h'ten sonra anlarsınız.aslında karşılaştırma yapmak da doğru değil hangimiz bu araçları hepsini birden karşılaştırcak durumdayız.bu kadar pahalı ve teknoloji olarak üst seviye araçlar hakkında yorum yaparken abartmasak iyi olur.phaeton alan adama neden phaeton aldın demek mantıksız olur sanki golf alıyor.mesela gözlerimizi kapatsalar önce s500'e binsek biraz yolculuk yapsak sonra aynı yolculuğu phaeton ile yapsak aradaki farkı anlamamız bile mümkün değilken.phaeton adam değil gibi yorumlar mantıksız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.