Şimdi Ara

VW Phaeton'mu yoksa BMW 7.45'mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anchorman

Binbir geceyi izlemedin mi, Onur efendi 7 serisini kendi kullanıyor genelde,
    40 lı yaşlarda iyi eğitim almış bir patronun çoğunlukla aracını kendisinin kullanması oldukça medeni görünüyor. Kıl olacak bir durum yok, herhalde ilkokul mezunu müteahitlere şoför daha çok yakışıyor sana göre...

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2007

Benim anladığım kadarıyla kullanılacak araç şoförle kullanılması düşünülen bir prestij aracı olmayacak.Şahsen kendi kullanacağı bir üst segment olacak.Bu bağlamda düşünülürse 45000 euro ya çok az kmli bir Phaeton kullanıcı ihtiyacını fazlalıkla karşılayabilir.Ben 7.45 ya da S class araçların şoförsüz kullanılmasına kıl oluyorum yakışmıyo bence ama Phaeton kullanılır sırıtmaz.Ben Phaetonu alsın binsin derim şahsi kanaatim.

Yeterince iyi eğitim almış 30 lu yaşlarda biri olarak o kadar param olsa,patron olsam kimse bana 7.45 kullandıramaz şoför kullanırım, ayrıca arabanın içindeki insanın müteahit mi CEO mu eğitim seviyesi ne yüzünden anlamam.Kim olursa olsun 7.45 veya S-Class'ı kendi kullanması bence itici duruyor.Binbirgeceyi izlememem sanırım benim için büyük kayıp olmuş

• 7 serisi alıcak olsam 7.30 d alırdım . hem yakıt hemde vergi ve diger masraflar acısından . gerçi bu araca bınebılıcek adam ne yakıtını nede bandrolunu nede masraflarını dusunur ama genede bırazda duyarlı olmak lazım dıe dusunuyorum . 3000 cc motorunda bu kasaya dusuk kalımıyacagını dusunuyorum . yanı performansdanda mahrum kalınmaz.

bu arada phaeton da cok guzel prestıj lı bı arac ama ben sahsen 7 serisi varken ona bakmazdım herhalde .

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 18 Ekim 2008; 13:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

ilk okudugum zaman daha neler tepkisi verdim icimden.

Ne topici acan arkadasa nede Phaeton'u onerenlere kizamiyorum.

Enazından Jetta ile 3 serisi kiyaslanmiyor.

Birbirine nazarimda olmasa bile muaddil araclar kiyaslanmis.

Buda bir gelismedir. Phaeton iyi veya kotudur demiyorum burdaki tercihim bir BMW kullanıcısı olarak

Ne Phaeton ne A8 nede bir 7 serisi olurdu.

Bu sınıfta alinacak birtek arac varsa oda Mercedes S CLasstır

Hocam öyle diyorsunuz ama fuarda inceledim Bmw'nin yeni 7 serisini bence Mercedes'ten aşağı kalır yanı kalmamış bu kasada, gayet kaliteli bence...

Ama ben şunu öneririm, sorunsuz olacak ve farklı olacak deniyorsa illa...

http://www.arabam.com/ikinciel/detail.aspx?sid=1549037

• @newmonarch

Adam sıfır alacağız demiyor ki..

Yeni 7 serisi gerek teknolojisi gerk alt yapısı ile dengeleri degiştirebilir mi bilemiyorum ancak

Üretim anlayışı gereği mercedesin daha iyi olacagını daha fazla konfor sunacağını dusunuyorum.
  • İki aracın resimlerini inceleyince iç mekan konusunda Phaeton, dışta ise 7.45 daha iyi gözüküyor. Yalnız Phaeton'un arka koltuğu yalnızca iki kişi oturabilecek şekilde dizayn edilmiş. Bence bu önemli bir eksi. Fiyat farkıda azımsanacak nitelikte değil. Eğer Phaeton'u gerçekten beğendilerse ve uzun süreli kullanacaklarsa alınabilir.
  • bu arada yeri gelmişken belirtmekte yarar var...
    yeni 7 serisi mükemmel ötesi olmuş....resimlerden emin olun çok farklı....
    aracın içi dışı her şeyiyle harika......

hele o kapı eşiklerindeki sarı sarı (amber olluyor galiba biraz açığı)aydınlatılmış bmw yazıları harika görünüyor...
    gece düşünemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 17 Ekim 2008; 19:46:15 >
  • Ben olsam hic birini almazdım 120.000 ytl onlara vercegime giderim Mercedes E class sıfır araba alırım hemde yeni kasalarından ne zman gelir bilmiorum ama yakın zamanda gelcegi kesin ...
  • 120.000'e ben sanmıyorum E kasa alınabileceğini, sıfır 5.20d'lere 140.000 çekiyorlar ki Mercedes her zaman pahalı olmuştur.
  • Bakıyorumda vw düşmanları damlamakta gecikmemişler

Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz benim bu kadar param olsa bu tarz bi aracı şöförsüz asla kullanmam

belki alacak kişide öyle yapacaktır orasını bilemem ama şöförsüz kullanmak saçma geliyor bana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Binbir geceyi izlemedin mi, Onur efendi 7 serisini kendi kullanıyor genelde,
    40 lı yaşlarda iyi eğitim almış bir patronun çoğunlukla aracını kendisinin kullanması oldukça medeni görünüyor. Kıl olacak bir durum yok, herhalde ilkokul mezunu müteahitlere şoför daha çok yakışıyor sana göre...

quote:

Benim anladığım kadarıyla kullanılacak araç şoförle kullanılması düşünülen bir prestij aracı olmayacak.Şahsen kendi kullanacağı bir üst segment olacak.Bu bağlamda düşünülürse 45000 euro ya çok az kmli bir Phaeton kullanıcı ihtiyacını fazlalıkla karşılayabilir.Ben 7.45 ya da S class araçların şoförsüz kullanılmasına kıl oluyorum yakışmıyo bence ama Phaeton kullanılır sırıtmaz.Ben Phaetonu alsın binsin derim şahsi kanaatim.

Yeterince iyi eğitim almış 30 lu yaşlarda biri olarak o kadar param olsa,patron olsam kimse bana 7.45 kullandıramaz şoför kullanırım, ayrıca arabanın içindeki insanın müteahit mi CEO mu eğitim seviyesi ne yüzünden anlamam.Kim olursa olsun 7.45 veya S-Class'ı kendi kullanması bence itici duruyor.Binbirgeceyi izlememem sanırım benim için büyük kayıp olmuş

İlk aklıma gelen şöför konusu idi benimde. Sana katılıyorum. Adamın altında L kasa S serisi yada 7 serisi var, kendi kullanıyor. Şöför kullananlar genelde aynı kasanın tek kapı sporunuda alırlar ve onu kendileri kullanır.

• ikisi arasından bmw 7 serisi ama mercedes s ve audi a8 lere de bir bakın
  • Arkadaşlar neden S ve 7 Serisinin şöfor ile kullanma zorunlulugu oldugunu dusunuyorsunuz ?

Babamda uzunca bir sure s350L kullandı onu arka koltugunda gordugumu hatırlamıyorum.

Bakan arabası olmadıgı surece soforle kullanmak abes kacıyor.

Zaten parmaklada gosterırler havasını yesınler tarzında.
  • şoför gibi bi zorunluluk yok bence.böyle bi arabam olsa kullanmak için can atarım şoföre bırakmam
  • phaeton dandik bir otomobil değil. volvo s80'e güzel bir rakip olabilir. Ama Mercedes S serisi varken başka araç düşünmek pek doğru olmaz. En mantıklısı odur. Arıza çıkarmaz, en konforlusudur, en sessizidir. 15 yaşında bile olsa bakımlıysa iç mekanda tık duymazsınız.

Kendimi aracı alacak beyefendinin yerine koydum bir an. Uzun yolda Phaeton'la giderken sadece biraz daha büyük bir Passat'ta gideceğimi biliyorum. Önümdeki amblem, tuttuğum direksiyon hatta yanımdaki otobüsteki yansımam sadece irice bir Passat. Ama S'teyken durum çok farklı. Kafadaki yıldız yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

phaeton dandik bir otomobil değil. volvo s80'e güzel bir rakip olabilir. Ama Mercedes S serisi varken başka araç düşünmek pek doğru olmaz. En mantıklısı odur. Arıza çıkarmaz, en konforlusudur, en sessizidir. 15 yaşında bile olsa bakımlıysa iç mekanda tık duymazsınız.

Kendimi aracı alacak beyefendinin yerine koydum bir an. Uzun yolda Phaeton'la giderken sadece biraz daha büyük bir Passat'ta gideceğimi biliyorum. Önümdeki amblem, tuttuğum direksiyon hatta yanımdaki otobüsteki yansımam sadece irice bir Passat. Ama S'teyken durum çok farklı. Kafadaki yıldız yeter.

daha güzel açıklanamazdı

• Phaeton , Volvo S80'den daha iyi bir arabadır E segmentin üstü bir otomobil Phaeton aslında, özellikleri bunu gösteriyor yani. F ile E arasında.
  • Honda Legend'a bir göz atın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Honda Legend'a bir göz atın derim.

• normalde hiç durmam bmw derdim ama sanki o bmw yıpranmış kmlerine bakmadım ama tercihim vw olrdu....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.