Şimdi Ara

VW Phaeton'mu yoksa BMW 7.45'mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaantouran

quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

Bu işlerde tecrübe konuşur.Daha vw 'nin ilk üst sınıf arabası phaeton.Nasıl oluyorda phaeton yıllardır üst sınıf araba üreten mercedes audi bmw den daha iyi oluyor anlamış değilim.

BURDA ZATEN VW NIN TECRUBESI VAR ONU INKAR ETMEYIN ZATEN BIZ DEMIYORUZKI PHAETON DAHA İYİ AUDI A8 ILE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA MOTORLAR AYNI TEKNIK ÖZELLIKLER AYNI ŞASESİ DIŞ GÖRUNUMU FARKLI MERCEDES TE DE ÖYLE MERCEDES FARKLI BIR MOTOR TEKNOLOJISI KULLANIYO A8 İLE PHETONU A BAKARSANIZ MOTORLAR "TFSI" "TDI" DIR SONUÇTA BUNLAR ALMAN ARABASI ARKADAŞLAR AMA ARKADAŞIMIZ VERDIĞI LINK DE BEN PHAETON DERIM DAHA BAKIMLI BENCE VE ÇOBANOĞLU FARKI ILE PHAETON ILK UST SINIF ARABASI OLABILIR AMA NEREYSE 5 SENEDIR URETIYO PHEATON U VW NIN VE MERCEDESIN TURKIYE YE GELMEYEN MODELLERI VE MOTOR SECENEKLERIDE VAR

Üstün Görmın Enciniyıring...

Bu cümle için de Almanlara ve Alman teknolojisine hakaret ettiğim anlamını çıkaracak arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 14 Aralık 2008; 19:24:50 >

• quote:

Bu işlerde tecrübe konuşur.Daha vw 'nin ilk üst sınıf arabası phaeton.Nasıl oluyorda phaeton yıllardır üst sınıf araba üreten mercedes audi bmw den daha iyi oluyor anlamış değilim.

ilk cumlenız cumlelerınızın ne anlama geldığını öğretemem herhalde volkswagen e tecrubesının olmadığını mı söylemek ıstıyorsunuz ilk cumlenız ve phaeton ını ezmenız nasıl oluyorda phaeton cumlenız bende dıyorumkı sıze vw nın zatan tecrubesı var ama audı den mercedes ten daha ıı demıyoruzkı audı ile vw aynı görunumu farklı motordan tutun yedek yapçaları ve teknolojısı mercedeste ıyı bır marka onu yuzıllardır bılıyoruz kullandığınız cumlelerı tek tek anlatıcak değilim herhalde sızın kullandığınız kelımeler nerelere gıdıyo onuda bılmıyosanız afedersınız ama sız kıtsınız sanırım vw benım babamın değil benım ailemın değil ama gerektığı yerde ınsanları savunurumda kımse kımsenın hakkını yemesın lutfen vw motor teknolojısınde super bence ve seat skoda audı gıbı araclarda da bu motorlar kullanıyosa ve hepsının mmotoru vw ıse sız burda ınsanların hakkını yıyosunuz vw madem o kadar kötu bır fırma ndn audı vw nın motorunu kullanıyo buna cvp verın

• quote:

Orjinalden alıntı: kaantouran

quote:

indn audı vw nın motorunu kullanıyo buna cvp verın

Çünkü auid ve vw aynı gurubun markaları ve neden herikisi de motor geliştirmek için uğraşssın ki nerden biliyoruz belki de o motorları audi geliştiriyor deneme tahtası olarak golfte falan kullanılıyor daha sonra da audilere takılıyor ?

Ayrıca geçirdiğiniz kaza doğruysa ben de bmw hakkında söyledikleri yabana atılmayacak bir kişiden duyduğum şeyi söyleyeyim; eski kasa 5 serisinde arka tekerler arası mesafeden dolayı yola tutunma problemi olduğunu söylemişti ve 2 tane eski kasa 5 serisi parçalayan birisini de tanıyorum bu söylediklerimi ona söyledi ve kaza yapan şahıs da bunu onayladı. Belki gerçeklik payı yokturama yine de söylemek. Geçmiş olsun size.

• Bu konu tamamen kişisel merak gidermek,forumda muhtemel tartışmalar kavgalar çıkarmak adına açılmış.
    Arkadaşımın babası için felan fistan diyerekten 250-300 milyarlık arabalar öneriye sunulmaz forumda.Alacak adam gider alır ne alacaksa.

Phaeton'la 7 serisine gelince,Vw ne zamandan beri lüks imaj arabası olmuş Pheatonun lafı olmaz 7 serisinin yanında hele ki yeni kasasıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Bu konu tamamen kişisel merak gidermek,forumda muhtemel tartışmalar kavgalar çıkarmak adına açılmış.
    Arkadaşımın babası için felan fistan diyerekten 250-300 milyarlık arabalar öneriye sunulmaz forumda.Alacak adam gider alır ne alacaksa.

Phaeton'la 7 serisine gelince,Vw ne zamandan beri lüks imaj arabası olmuş Pheatonun lafı olmaz 7 serisinin yanında hele ki yeni kasasıyla.

Katılıyorum,bence son nokta budur.
  • Sıfır Phaeton hayatta almam, kasası yenı cıkmıs olsa soyle 18 20 aylık araba olsa ıkıncı elden 20K km ye kadar bır tane alırım 3-4 sene bıner satarım

Ama Phaeton unun yuzu eskıdı kac yasında araba bence alana yazık olur sımdı elınde kalır satamaz duzgun bır fıyata

Omu bumu yorumu yapanlardan kacı bu arabalara bındıde konusuyor ?

Phaeton 7 serısı kadar kalıtelı hatta daha ıyı yapılmıs bır arabadır, topıctekı arkadaslar helalde Phaeton unu uzun Passat sanıyor ama kazın ayagı oyle degıl

Toureg ıle Touran ne kadar benzıyorsa Passat ıle Phaeton okadar benzemekte epey farklılar yanı

Keza ben bu sınıf araba alıcaksam VW logosu tasımak ısterım bu tamamen benım hayata bakısmdan kaynaklanır

Hatta uzaktan Passat sansınlar, warsın ıcınde W12 olsun ben boyle sewiyorum, sıvrılmeyı sewmem

Kısacası Phaeton alınabılıcek bır araba ama cok eskıdı artık yenı kasası gelırse epey zarar edersınız sıfır almayı su anda dusunmem bıle

7 Serısı alıcaksanız onunda yenı kasası gelıcek ama makyaj gıbı bır kasa yanı cook farkı yok cızgılerde bence o sebeple kaybıda az olucaktır

Hayırlısı olsun alıcak arkadasa

• quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Honda Legend'a bir göz atın derim.

yok artık ali sami

beklemiştim böyle bir cevabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

yok artık ali sami

Hondanında bi fanatik kitlesi var forumda

• bmw
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

yok artık ali sami

Hondanında bi fanatik kitlesi var forumda

gerçek fanatik..

• çoğu kişi işi marka fanatikliğine yada kendi tercihine götürmüş...

işin özeti BMW 2002 Model 35000 civarında.. 4500CC

VW 2003 model 40000 de 6000 CC

şimdi fiyat farkı ellbete çok küçümsenecek bişi deil ama biri VW biri BMW...

ve bu araçlara güzel ülkemizde çok güzelde vergiler alıyorlar.. herşeyiyle kıyaslama yapman gerekir.

ama illa bu ikisi ise BMW kesinlikle en mantıklısı gibi duruyor..
  • sıfır alınacaksa tercih meselesi der geçerim ama ikinci el alınacaksa mercedesten gerisi yalandır, anlık heveslerdir.

1 yaşındada 10 yaşındada mercedes mercedestir. makyaj görmüş, kasa değişmiş hiç fark etmez, araba temiz kullanılmışsa kullanıcısını hiç üzmez, yıldızı yeter boşa denmiyor.

pheaton çok iyi bir araba, yolda kullanmadım ama içine binme fırsatım oldu, bu araca passat demek gerçekten haksızlık olur araç tokluğu ve genişliğiyle üst sınıf olduğunu belli ediyor ama bir s class bir 7 serisi varken tercih etmem.

yinede araçlari incelemeden karar vermek doğru olmaz, phaeton un içini canlı gördükten sonra benim fikrim çok değişti, fiyatı uygun olursa kesinlikle tavsiye edilir bir araba ama asıl problem türkiyede bu aracın çok olmaması, yedek parça ve servisi problem olabilir araştırmak gerek.

ayrıca phaeton ikinci elde mudahili bmw ve mercedesten çok daha zor satılacaktır ve değer kaybedecektir.

• Aslında VW Phaeton Bentley Continental ile aynı platformda üretilmiş bir araba. Hatta 250-260 km/s'de giderken içeri aldığı sesinde az olduğu söylenir epey. Yani zaten arabada var bir şeyler, bir düşünülmüşlük vs. Bence es geçilmemeli ama Bmw 7 seriside çok sağlam yol tutuş ve sportiflik olarak 7 serisi ile baş edebilirmi? Bilemem. Ama Phaeton alınacaksa 2. el alınmalı bencede, VW logosuna sahip bir aracı 2. elde elinizden zor çıkarırsınız o segmentte. Çoğu kişi büyük bir Passat gibi algılıyor bu arabayı...

Bu arada baktımda bulamadım Phaeton, ama 2. elde A8'de bakabilirsiniz...

http://www.sahibinden.com/2006_a8_3_0_tdi_quattro_tiptronicWQQaXQQ7395361WQQpXQQdisplayitem&keyword=audi%20a8

Ama ben olsam bunu alırdım...

http://www.sahibinden.com/cadillac_fleetwood_emsalsiz_temizlikte_tamamen_orjinalWQQaXQQ7362103WQQpXQQdisplayitem&keyword=cadillac%20fleetwood

Bu arabada 2 motor seçeneği vardı sanırsam biri Corvette'nin 5.7 litresi idi. Bir tane LS1 bulup takmak lazım bu arabaya 350 Hp, üzerinede bir lpg iyi gider... Aracın kalitesi ama epey iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 15 Aralık 2008; 14:49:20 >

• VW Phaeton derim bunu bir VW ci falan olarak söylemiyorum ama gayet hoş araba özellikleride süper
  • Bu arada sormak istiyorum Phaeton el yapımı deniliyor.Tam olarak net anlayamadım elde montaj mı ?El işçiliğimi nedir tam olarak bilgisi olan varmı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 18 Aralık 2008; 9:55:08 >
  • VW PHAETON alırdım ben olsamO arabanın öle özellikleri varki 3 ayımızı aldı Phaeton konusunu geçmek
  • vw phaeton sayın abdullah gül ün makamaracıydı başbakanken
    mutlaka bir bildiği vardı
    onlar işini bilirler yada doğuş işini iyi biliyor
    ama eski artık

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=102156&cat=180&dt=2008/10/11

Irkçı açıklamalarıyla bilinen Avusturyalı aşırı sağcı lider Joerg Haider, geçirdiği trafik kazası sonucu öldü. Ülkenin güneyindeki Klagenfurt kenti yakınında meydana gelen kazada 58 yaşındaki Joerg Haider’in başında ve göğsündeki yaralar nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Haider’in, Volkswagen marka Phaeton modeli makam aracını çok hızlı kullandığı, aracın kontrolden çıktıktan sonra birkaç takla attığı ve hurdaya döndüğü belirtildi

buda phaetonun fabrikasıymış dresdende ..adamlar sanat yapıyor resmen ..vw fanı değilim ama şu resimler oldukça etkileyici ve saygı uyandırıyor

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1837641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice-cruiser -- 17 Aralık 2008; 18:56:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

açıkçası üzerinde vw yazan bir otomobile 2. el de olsa o kadar para bayılmak bana mantıklı gelmiyor, hani marka takıntısı deyip duruyorsunuz ama alayı çinde üretilen mp3 çalarlar arasından bir seçim yapmıyoruz ki kardeşim, sonuçta 100 milyara da satılsa vw vw'dir ve ben o kadar paranın bir vw'e bağlanmasına sokağa atılan para gözüyle bakarım. zaten aradaki fiyat farkı da durumu belli ediyor.

Volkswagen de Alman Arabası sonuçta.
  • VW nere BMW nere... 7 veya S olurdu tercihim o kadar param olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.