Şimdi Ara

VW Phaeton'mu yoksa BMW 7.45'mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence çok ön yargılı davranıyosunuz vw artık gerçekten kalıtelı araç uretıyo kendım kullandığım için iyi biliyorum vw toureg touran golf ve eos marka araçlarını kullandım uzun yıllardır bu araçları kullanıyorum ailemızdekılerın hepsinın altında vw vardır açıkcası vw ii bır marka vw phaeton bence iyi bir tercih vw nı ıncelersenız bıraz anlarsınız gırın bakın derım audı a8 ile vw phaeton düşünün derim bmw den daha iyi ve kalıtelı arac yaptığına ben şahidim vw tek tercihim ikiside alman ama audi porche bentley skoda seat bunlara bakarsanız vw motorunu kullanıyorlar "tdı" "tsı" "fsı" "tfsı" bunlar hep vw nın motoru ve vw den 10 bın euro daha pahalıdırlar bunun farkıda vw nın moturunun kullanılması ayrıca şunuda iletiyim vw audı skoda seat bugatti scanıe krone mıller porche bentley 2-3 tane daha var aklıma gelmıyo bu araçlar vw nın dır ve yedek parçaları yıne vw nın dır kısacası ben ve 70 kişilik ailemız vw cı ben ön yargılı davranmam ama tum aile otomobilde birinci tercih olarak vw der 3 tane yeğenın çok buyuk kaza geçirdi ve hepsi sağ çıktılar otobondan kapışırken golf polo ve golf gtı hepsi birbirine gırdıler ve burunları bıle kanamadı amcamın kızı passatla takla attı 4 ay önce kolu kırıldı şimdi sapa sağlam arabalara ne oldu dersınız 1 ayda tertemız 0 ıle değiştirildi araba alıcaksan vw den yada audı den alın derım ama ben sevmem onları dersen mercedese de gidebilirsin ama yinede 3 büyükler AUDI VOLKSWAGEN MERCEDES alıcaksan bunları alıcaksın bmw ler sorun yarattığını da bılıyorum bende de bmw kullandım ve uzulerek söyluyorum sakat kaldım o araba yuzunden hayatta olduğuma bınlerce şükür ediyorum bmw ile uzun yolda 120 km hız yapıyodum 120 ile 200 gidip gelıyodum bmw nın motoruda çok iyi ama guvenlı değil tırın altına gırdım frenleri çok sakattı arabanın gırdım arabda 6 tane hava yastığı var hiçbiri açılmadı yegenlerımın arabası amcamın kzının arabası o kadar guvenlıydıkı kurtuldular bmw ortalıkda gezmesın ben bmw yım arabamda çok bakımlıydı 8 aylık bı arabaydı 0 araba ne oldu arabaya çöpluktedır herhalde ön yargılı olmayın bence yıne ben bmw yı sevıyorum bende sevıyorum fordu ma guvenlıkde önemle o bmw yuzunden benim şimdi ayağım yok protez kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kaantouran

arkadaşlar bence çok ön yargılı davranıyosunuz vw artık gerçekten kalıtelı araç uretıyo kendım kullandığım için iyi biliyorum vw toureg touran golf ve eos marka araçlarını kullandım uzun yıllardır bu araçları kullanıyorum ailemızdekılerın hepsinın altında vw vardır açıkcası vw ii bır marka vw phaeton bence iyi bir tercih vw nı ıncelersenız bıraz anlarsınız gırın bakın derım audı a8 ile vw phaeton düşünün derim bmw den daha iyi ve kalıtelı arac yaptığına ben şahidim vw tek tercihim ikiside alman ama audi porche bentley skoda seat bunlara bakarsanız vw motorunu kullanıyorlar "tdı" "tsı" "fsı" "tfsı" bunlar hep vw nın motoru ve vw den 10 bın euro daha pahalıdırlar bunun farkıda vw nın moturunun kullanılması ayrıca şunuda iletiyim vw audı skoda seat bugatti scanıe krone mıller porche bentley 2-3 tane daha var aklıma gelmıyo bu araçlar vw nın dır ve yedek parçaları yıne vw nın dır kısacası ben ve 70 kişilik ailemız vw cı ben ön yargılı davranmam ama tum aile otomobilde birinci tercih olarak vw der 3 tane yeğenın çok buyuk kaza geçirdi ve hepsi sağ çıktılar otobondan kapışırken golf polo ve golf gtı hepsi birbirine gırdıler ve burunları bıle kanamadı amcamın kızı passatla takla attı 4 ay önce kolu kırıldı şimdi sapa sağlam arabalara ne oldu dersınız 1 ayda tertemız 0 ıle değiştirildi araba alıcaksan vw den yada audı den alın derım ama ben sevmem onları dersen mercedese de gidebilirsin ama yinede 3 büyükler AUDI VOLKSWAGEN MERCEDES alıcaksan bunları alıcaksın bmw ler sorun yarattığını da bılıyorum bende de bmw kullandım ve uzulerek söyluyorum sakat kaldım o araba yuzunden hayatta olduğuma bınlerce şükür ediyorum bmw ile uzun yolda 120 km hız yapıyodum 120 ile 200 gidip gelıyodum bmw nın motoruda çok iyi ama guvenlı değil tırın altına gırdım frenleri çok sakattı arabanın gırdım arabda 6 tane hava yastığı var hiçbiri açılmadı yegenlerımın arabası amcamın kzının arabası o kadar guvenlıydıkı kurtuldular bmw ortalıkda gezmesın ben bmw yım arabamda çok bakımlıydı 8 aylık bı arabaydı 0 araba ne oldu arabaya çöpluktedır herhalde ön yargılı olmayın bence yıne ben bmw yı sevıyorum bende sevıyorum fordu ma guvenlıkde önemle o bmw yuzunden benim şimdi ayağım yok protez kullanıyorum

hmmmmmmmmmmm
    bu forumu seviyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Honda Legend'a bir göz atın derim.

yok artık ali sami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 12 Aralık 2008; 1:22:09 >
  • quote:

arkadaşlar bence çok ön yargılı davranıyosunuz vw artık gerçekten kalıtelı araç uretıyo kendım kullandığım için iyi biliyorum vw toureg touran golf ve eos marka araçlarını kullandım uzun yıllardır bu araçları kullanıyorum ailemızdekılerın hepsinın altında vw vardır açıkcası vw ii bır marka vw phaeton bence iyi bir tercih vw nı ıncelersenız bıraz anlarsınız gırın bakın derım audı a8 ile vw phaeton düşünün derim bmw den daha iyi ve kalıtelı arac yaptığına ben şahidim vw tek tercihim ikiside alman ama audi porche bentley skoda seat bunlara bakarsanız vw motorunu kullanıyorlar "tdı" "tsı" "fsı" "tfsı" bunlar hep vw nın motoru ve vw den 10 bın euro daha pahalıdırlar bunun farkıda vw nın moturunun kullanılması ayrıca şunuda iletiyim vw audı skoda seat bugatti scanıe krone mıller porche bentley 2-3 tane daha var aklıma gelmıyo bu araçlar vw nın dır ve yedek parçaları yıne vw nın dır kısacası ben ve 70 kişilik ailemız vw cı ben ön yargılı davranmam ama tum aile otomobilde birinci tercih olarak vw der 3 tane yeğenın çok buyuk kaza geçirdi ve hepsi sağ çıktılar otobondan kapışırken golf polo ve golf gtı hepsi birbirine gırdıler ve burunları bıle kanamadı amcamın kızı passatla takla attı 4 ay önce kolu kırıldı şimdi sapa sağlam arabalara ne oldu dersınız 1 ayda tertemız 0 ıle değiştirildi araba alıcaksan vw den yada audı den alın derım ama ben sevmem onları dersen mercedese de gidebilirsin ama yinede 3 büyükler AUDI VOLKSWAGEN MERCEDES alıcaksan bunları alıcaksın bmw ler sorun yarattığını da bılıyorum bende de bmw kullandım ve uzulerek söyluyorum sakat kaldım o araba yuzunden hayatta olduğuma bınlerce şükür ediyorum bmw ile uzun yolda 120 km hız yapıyodum 120 ile 200 gidip gelıyodum bmw nın motoruda çok iyi ama guvenlı değil tırın altına gırdım frenleri çok sakattı arabanın gırdım arabda 6 tane hava yastığı var hiçbiri açılmadı yegenlerımın arabası amcamın kzının arabası o kadar guvenlıydıkı kurtuldular bmw ortalıkda gezmesın ben bmw yım arabamda çok bakımlıydı 8 aylık bı arabaydı 0 araba ne oldu arabaya çöpluktedır herhalde ön yargılı olmayın bence yıne ben bmw yı sevıyorum bende sevıyorum fordu ma guvenlıkde önemle o bmw yuzunden benim şimdi ayağım yok protez kullanıyorum

Tırın altına girdin ve yaşıyorsun.

Allah'ın sevdiği bir kulmuşsun eğer anlattığın doğruysa...

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Tırın altına girdin ve yaşıyorsun.

Allah'ın sevdiği bir kulmuşsun eğer anlattığın doğruysa...

anlattıkları doğruysa ortalama hızı 200 civarı olan çok şanslı bir arkadaşımız katıldı foruma...
    ama bu hızla devam ederse trafikte kötü anları olabilir bence biran önce kendini yavaşlatması gerek...

güzel örnekler değil bunlar

2006 da açılan başlığa geçen ay yazdığı cevabı arkadaşımızın..
    vallah arkadaşlar almanlar bu işi cidden çok iyi biliyorlar vw alman markasıdır.volkswagen her gun motor seçeneği sunmaktadır kullanıcılarına ve motorları çok daha güçlüdur (bende 4 senedır volkswagen var 1.6 fsı ve 4 senedır performansı aynı 2008 vectra ile kapıştım o kalkana kadar ben 2. ışıktaydım)fsı motoru diğer motorlardan daha güçlü ekonomık ve sürüş keyfi kusursuz benım arkadaşımda toyota avensıs d4 var arabayı ilk başta kavrayamadım sonradan alıştım ama hızlanması benımkı gıbı değildi toyota dan iyi bir performans beklerdım bırde geçen gun test aracı sürdüm 2009 vectra 1.9 arabanın motorumu açılmamıştı herhalde trafiğe çıktığımda araba kalkmıyodu araba ile 250 km fln yaptıktan sonra arabada değişiklikler oldu motoru çok ses çıkartmaya başladı eksozundan daha fazla duman çıkmaya başladı hemen servise göturdum arabanın motoru aşınmış allah aşkına 0 bı araba ile 250 km hız yaptınızda olurmu böle şey uretım hatsından kaynaklanabılır.ama size TAVSİYEM HER ZAMAN VOLKSWAGEN DİR HER KEZE GÖRE BIR VOLKSWAGEN VARDIR...

• @Whisper911

Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bu arkadaşın anlattıkları bana pek inandırıcı gelmedi.

Ben bekle-gör politikası izleme taraftarıyım.
  • quote:

@Whisper911

Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bu arkadaşın anlattıkları bana pek inandırıcı gelmedi.

bende pek inanmadım
    anlattıkları inanası değildir belki ondandır

bende bekleyip görme taraftarıyım
    ama forum sağlam bir Cetta cı kazandı o kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

@Whisper911

bende pek inanmadım
    anlattıkları inanası değildir belki ondandır

bende bekleyip görme taraftarıyım
    ama forum sağlam bir Cetta cı kazandı o kesin

Kral Cetta

Ama bu arkadaş kalıcı olabilir mi biraz şüpheliyim. Fake olmasın?

• inş fake değildir
    bence değil maziye bakınca
    yeni imzalar geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

inş fake değildir
    bence değil maziye bakınca
    yeni imzalar geliyor

Bu ara işler kesat, sen de biliyorsun. Ama bakalım, belki bir hareketlenme olur...

• olcak olucak
  • Açıkçası VW Phaeton alacağıma gidip Audi A6 alırdım...A8 demiyorum çünkü bence A8'in A6'dan çok ciddi artıları yok...dolayısıyla o kadar fark vermeye değmez...ama makam arabası olarak kullanacaksa durum farklı tabi

Bmw 7 ve Mercedes S serisi gerçekten çok farklı ve üstün özellikleri olan araçlar...ama her ikisinin de yeni kasası varken eski kasa bir araca o kadar para ver(e)mezdim

Bence arkadaşınız seçeneklerine Audi'yi de eklemeli
  • BMW dramı okudum..

keşke mahkemeye verseydin BMW A.G'yi belki sadaka niyetine bişeyler koparırdın protez ayagınla.

• 7 serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

BMW dramı okudum..

keşke mahkemeye verseydin BMW A.G'yi belki sadaka niyetine bişeyler koparırdın protez ayagınla.

zaten tazmınat davası açtım kazandım da diğer arkadaşlar ınanmamış olabılırler ama o kaza gercektı arkadaşlar bmw lerın motou olsun görunumu olsun super çok çabuk hızlanıyolar guvenlık açısında iyi olmadığını söylıyebılırım bıde bu bıraz şans işi bı çk kişi inandırı gelmedıyse umrumda bıle değil ben o kazayı yaşadım eed hala yaşıyorum ama ayağım sakatlandı 200 ile 120 arası gıdıp gelıyodum 200 ile grmedım kamyonun arkasına BMW A.G den yuklu mıktarda para almıştım 2003 senedınde

• 2006 da açılan başlığa geçen ay yazdığı cevabı arkadaşımızın..
    vallah arkadaşlar almanlar bu işi cidden çok iyi biliyorlar vw alman markasıdır.volkswagen her gun motor seçeneği sunmaktadır kullanıcılarına ve motorları çok daha güçlüdur (bende 4 senedır volkswagen var 1.6 fsı ve 4 senedır performansı aynı 2008 vectra ile kapıştım o kalkana kadar ben 2. ışıktaydım)fsı motoru diğer motorlardan daha güçlü ekonomık ve sürüş keyfi kusursuz benım arkadaşımda toyota avensıs d4 var arabayı ilk başta kavrayamadım sonradan alıştım ama hızlanması benımkı gıbı değildi toyota dan iyi bir performans beklerdım bırde geçen gun test aracı sürdüm 2009 vectra 1.9 arabanın motorumu açılmamıştı herhalde trafiğe çıktığımda araba kalkmıyodu araba ile 250 km fln yaptıktan sonra arabada değişiklikler oldu motoru çok ses çıkartmaya başladı eksozundan daha fazla duman çıkmaya başladı hemen servise göturdum arabanın motoru aşınmış allah aşkına 0 bı araba ile 250 km hız yaptınızda olurmu böle şey uretım hatsından kaynaklanabılır.ama size TAVSİYEM HER ZAMAN VOLKSWAGEN DİR HER KEZE GÖRE BIR VOLKSWAGEN VARDIR...

eed buda benım başımdan gecen bı olay başka bır foruma yazmıştım sanırım...arkadaşlar bıde mercedes s serısı var oda çok guzel olduğunu duydum s500 long gerçekten gusel bır arac autoshow da da gördum onu bambaşaka bı araba lise arkadşımın babası almış bındım ıcıne araba rahat ve temde serı bır şekılde 200 e çıkıyo ayrıca diğer yaılarıda okudum 200 ile gırmedım tırın altına 120 gıbı gırdım oda gayet normal bı hız bmw ıcın almanyada kı otobana gıdın o otobanın keyfını surun derım gecen guun belgeselı vardı ehlıyetı alanlar arabalarıyla dırek ordakı otobana gıdıyorlarmış hız sınırı 180 mış

• Bu işlerde tecrübe konuşur.Daha vw 'nin ilk üst sınıf arabası phaeton.Nasıl oluyorda phaeton yıllardır üst sınıf araba üreten mercedes audi bmw den daha iyi oluyor anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

Bu işlerde tecrübe konuşur.Daha vw 'nin ilk üst sınıf arabası phaeton.Nasıl oluyorda phaeton yıllardır üst sınıf araba üreten mercedes audi bmw den daha iyi oluyor anlamış değilim.

BURDA ZATEN VW NIN TECRUBESI VAR ONU INKAR ETMEYIN ZATEN BIZ DEMIYORUZKI PHAETON DAHA İYİ AUDI A8 ILE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA MOTORLAR AYNI TEKNIK ÖZELLIKLER AYNI ŞASESİ DIŞ GÖRUNUMU FARKLI MERCEDES TE DE ÖYLE MERCEDES FARKLI BIR MOTOR TEKNOLOJISI KULLANIYO A8 İLE PHETONU A BAKARSANIZ MOTORLAR "TFSI" "TDI" DIR SONUÇTA BUNLAR ALMAN ARABASI ARKADAŞLAR AMA ARKADAŞIMIZ VERDIĞI LINK DE BEN PHAETON DERIM DAHA BAKIMLI BENCE VE ÇOBANOĞLU FARKI ILE PHAETON ILK UST SINIF ARABASI OLABILIR AMA NEREYSE 5 SENEDIR URETIYO PHEATON U VW NIN VE MERCEDESIN TURKIYE YE GELMEYEN MODELLERI VE MOTOR SECENEKLERIDE VAR

• bence fosfos fosfogen her turlu karsilastirmada favorimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

bence fosfos fosfogen her turlu karsilastirmada favorimdir

polo ve mercedes s serisi karşılaştırmasında favorin mi?

gerçi jetta bmwlerden ve mersolardan daha iyi çıkmıştı karşılaştırmalarda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.