Bildirim
VW Phaeton
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer dediğin gibi ucuzsa al.Sonuçta oooo birrrr foksfagın. das oto. Pasat'ın büyüüğüü...
Özetle gerçekten ucuza bulduysan vergi de sorun değilse al arkadaşım ne diyelim. -
sadece uygun fiyatı için alınır -
BMW Mercedes Audi ile karşılaştırılırmı karşılaştırılmazmı bilemem ama fena arabada değil hani -
Evet ben de Phaeton'un inanılmaz uygun fiyatta dod'da ve diğer sitelerde ilanlarını görüyorum. Ucuzluğun sebebi büyük ihtimalle aşırı yakıt sarfiyatı diye düşünüyorum ve bir de MTV. -
Aşırı yakıt sarfiyatıda öbürleri "su"mu yakıyo sanki?Tutulmaması piyasada nadir olması parça sıkıntısı endişesi tabi aslında almanyadan gelmeyecek parçası olmamalı artık devir değişti 2 3 güne gelmesi lazım herşeyinin.Ucuzda değil satıldığı fiyata bmw 735 bile bulunuyor 2004 model civarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 30 Mart 2009; 11:24:32 > -
Sakın alma arkadaşım...!!! Git başka birşey al. Hem senin, hem bizim huzurumuz bozulmaz. -
halkın gözünde imajı yüzünden tutulmuyor bu araç. adı değişik olsada şişirilmiş bir passat gibi göründüğünden kimse passat a o kadar para vermek istemiyor. -
s class'tan şaşma -
Bmw 7 nin fiyatlarından çok farklı değil galiba...Ben olsam 7 serisi alırım...
S in fiyatlarını bilmiyorum ama mersonun 2. eli kuvvetli olduğu için genelde daha düşük modele denk gelir diye düşünüyorum... -
ikinci eli uygun fakat bence bira daha bekle camrylerin ikinci ellerine bak veya başka seçenekler 7serisi gibi biraz daha bekle -
s serisi ve 7 sersiniden şaşma -
s ve 7 serisinden sonra gelecek en iyi araç bence ne toyota camry ne de başka bi araçlada kıyaslanmaz S>7serisi>phaeton -
PHAETON satışları düşük kaldığından ve bu mesele VOLKSWAGEN için prestij ve gurur meslesi haline getirildiğinden zemini parke ve duvarları camdan olan "Cam Fabrika"da boş kalan kapasiteyi kullanmak için ayrıca VOLKSWAGEN'e ait olan BENTLEY marka araçlar da üretilmektedir.
6-8-12 silindir V ve W benzinli ve 6-10 silindir V ve W dizel motorlarla sunuluyor.
-
şu ilanlara bakın phaeton 7.45den daha pahalı daha ucuz değil
http://www.araba.com/1714731.html
http://www.sahibinden.com/2003_phaeton_v6-02WQQaXQQ12656900WQQpXQQdisplayitem
-
quote:
Orjinalden alıntı: quiet_dead
şu ilanlara bakın phaeton 7.45den daha pahalı daha ucuz değil
http://www.araba.com/1714731.html
http://www.sahibinden.com/2003_phaeton_v6-02WQQaXQQ12656900WQQpXQQdisplayitem
Evet, ama aşağıdaki PHAETON da MA (Misafir Araç) Plâkâlı.
Tek diğer ilandaki FAYTON da 70.000 € (!)
- ARACTA VERGI BORCU VEYA HACIZ YOKTUR. TEMIZ KAGIDI HEMEN ALINABILINIR.
- BUTUN BAKIMLARI VE 60.000 BAKIMI DAHIL ACARLAR SERVISINDE YAPILDI. 60,000 KM BAKIMI 515 YTL TUTTU, FATURASI ARACTADIR. ARAC HAKKINDA ISTENIRSE SEVIS SEFI SENOL BEYDEN BILGI ALINABILINIR… TEL : 0533 813 85 35
- ARACIN KIS LASTIKLERI GECEN SENE 2,500 YTL ALINMIS SADECE 4500 KM KULLANILMISTIR. ( ULUDAG VE KARTALKAYA SEYAHATLERINDE)… ISTENDIGI TAKDIRDE 1,750 YTL YE SATILIR.
- ARAC 29 AGUSTOS 2008 DE PASTA-CILA YAPILDI (SONAX)
KISACA OZELLIKLER: ARAC EL YAPIMI, BEJ RENGINDE VIENNA (OZEL)HAKIKI DERI KOLTUK, ON VE ARKA KOLTUKLARDA ISITMA, ON KOLTUKLAR HAFIZALI, 6 LI CD CHANGER, BOSE SES SISTEMI (16 HOPERLOR), YAN PERDELER, ELEKTRIKLI ARKA PERDE, 4 ZONE KLIMA, DIREKSIYON ISITMASI, FONKSIYONEL DIREKSIYON, BI-XENON FARLAR, FAR YIKAMA, ELEKTRIKLI - ISITMALI AYNALAR, KARARAN IC VE YAN AYNALAR, SUNROOF, OTOMATIK (ELEKTRIKLI ) BAGAJ, ON VE ARKA PARK SENSORLERI, KADEMELI SISPANSIYON AYARI, KADEMELI ARAC YUKSELTME VE ALCALTMA AYARI, TV- NAVIGASYON EKRANI ( KARTI YOKTUR), ANAHTARSIZ CALISTIRMA, ANAHTARDAN SURUCU TANIMA FONKSIYONU, LASTIK BASINC SENSORU, VS VS VS VS..... OLDUKCA DOLU BIR ARACTIR.....
TEKNIK OZELLIKLER: 2998 CC - 225 BG - DEVAMLI 4 X 4 ( KISIN AYNEN JEEP GIBI DAĞA GIDEBILIRSINIZ)..... 13 LITRE /100KM SEHIR ICIN DIESEL TUKETIMI VARDIR. SEHIRLER ARASI 8 LITRE /100 KM . BANDROLU 1,651 YTL ORTALAMA BAKIM UCRETI 850 YTL CIVARINDADIR.. ERELDEN OCAK 2006 CIKISLIDIR...SIFIR FIYATI EURO 124.500.- DUR. ARAC AUDI A8 (PHAETONLA AYNI FABRIKADA AYNI BANTTAN CIKIYOR AMA PHAETON EL YAPIMIDIR AUDI ISE FABRIKASYONDUR), BMW 7 SERISI, MERCEDES S CLASS ILE AYNI KLASMANDADIR.
AYRICA SEHIRICINDE YAKIT TUKETIM ORNEKLERI, PHAETON V6 3.2 BENZINLI(18LT/100KM) - PHAETON V10 5.0TDI(21 LT/100KM) VE PHAETON W12 6.0 BENZINLI (29LT/100 KM) MODELLERINDE YAKIT DURUMLARINI VE YILLIK BANDROLLERIDE DUSUNMEK GEREKLI!!!!!!! ARABA OLDUKCA TEMIZDIR... TUM BAKIMLARI ACARLARDA YAPILMISTIR.
SAG ARKA CAMURLUKTA VE KAPIDA HAFIF SURTMEDEN DOLAYI CIZIKLERDEN DOLAYI BOYA VARDIR. FOTOLARI ELIMDE, ISTERSENIZ CIZIKLERIN KUCUKLUGUNU GOSTEREBILIRIM
FIYAT EURO 70,000 DUR. 1.30 PARITEDEN AMERIKAN DOLARI DA KABUL OLUR. ARAYIN KONUSALIM
-
ya o sizin yazdığınız ilanda arabanın kendi resimleri bile yok googledan aratmış çıkan resimleri koymuş oraya -
Yanlız arkadaşlar bmw 7.45 mtv oranı daha yüksek phaetondan ki araç makyajsız kasa bide ayrıca phaetonun donanımı gayet iyi gözüküyor diğerleri gibi çok aşırıya kaçan opsiyon donanım listeside yok daha dolu bi araç -
bende onu diyecem kim nerde ucuza görmüş benim gördüklerim hep çok pahalı -
quote:
Orjinalden alıntı: GTO_325
Merhaba Arkadaşlar Sizce İkinci El Vw Phaeton 3.0 tdi Araç Almak Mantıklımı Araç Biliyosunuz S Class- 7 Serisi- A8 Gibi Araçlara Rakip Bi Model Sizce Alınmalımı Çünkü İkinci El Fiyatları Gayet Uygun Fikir ve Görüşlerinizi Bekliyorum.
Bir tanıdığımda var ve sanırım satmayı düşünüyor.Motor hacmi ve fiyatı hakkında bilgim yok ama öğrenirim isterseniz.Düşünürseniz özelden yazabilirsiniz.
Benzer içerikler
- tata indica 1.4 tdi
- en sorunsuz otomatik suv
- senetle araba alınır mı
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- koleos 1.3 tce yorum
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X