Şimdi Ara

VW Phaeton (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bmw mercedes audi neden c sınıfı sedan araç üretmiyorlar o sınıfta hiç araçları yok direk d sınıfından başlıyorlar?
  • Bunlar pazarlama, arz-talep, maliyet, marka imajı gibi konular. Yani PRcı, işletmeci ve iktisatçıların bileceği işler.

Ya da en kolayı, MB, BMW ya da MB yönetim kurullarından birer adam bulup sormak lazım.

Her marka her segmentte araç üretecek diye bir kural yok. Fiat, Renault, Peugeot gibi markalar küçük şehir araçları ile çok başarılıdır, ama diğer yandan Alfa Romeo da MPV üretmez.
  • tabi o konuda haklısınız herkez satabilceği araçlar üretir düşünsenize dacianın e sınıfı araç ürettiğini kim gidipte alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

tabi o konuda haklısınız herkez satabilceği araçlar üretir düşünsenize dacianın e sınıfı araç ürettiğini kim gidipte alır

kaliteli ve uygun olursa alanı çok olur
  • Dostlar bir şey soracağım. Volkswagen Passat CC, E segmenti olmuyor mu? Opel Insignia vs. bunlar E segment değiller mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Phaeton iyi araç aslında özellikle ses yalıtımı konusunda.

E sınıfında bir araç, neye göre iyi? rakiplerine mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Dostlar bir şey soracağım. Volkswagen Passat CC, E segmenti olmuyor mu? Opel Insignia vs. bunlar E segment değiller mi?

d sınıfı c5,mondeo,407,laguna,mercedes c serisi,bmw 3 serisi,alfa romeo 159,audi a4,mazda 6,avensis gibi.
  • Anladım, D sınıfı olmasına rağmen çok lüks görünüyor. İç döşemeleri falan çok beğendim.
  • quote:

Dostlar bir şey soracağım. Volkswagen Passat CC, E segmenti olmuyor mu? Opel Insignia vs. bunlar E segment değiller mi?

Opel İnsignia Vectra'nın yerine konumlandırılan bir modeldir. D sınıfı kabul edilir .Aynı şekilde Passat'da D 'dir. Ama Passat CC E sınıfına burun farkıyla giriyor dersek sanırım yanlış olmaz. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

peki bmw mercedes audi neden c sınıfı sedan araç üretmiyorlar o sınıfta hiç araçları yok direk d sınıfından başlıyorlar?

daha çok lüks segment ve üst düzey insanlara hitap ettigi için konfor ve donım bakımından geniş araçlar üretiyorlar
  • otomobil sınıf sözlüğü yapılsa firmalara onaylatırsa burda üst konu olarak dursa artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

Opel İnsignia Vectra'nın yerine konumlandırılan bir modeldir. D sınıfı kabul edilir .Aynı şekilde Passat'da D 'dir. Ama Passat CC E sınıfına burun farkıyla giriyor dersek sanırım yanlış olmaz. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin lütfen.

İşte ben de bundan söz ediyordum. Passat CC yeni bir model, "CC" olması nedir ne değildir bilmiyorum; ama belki birtakım özellikler kazandırmıştır. Aynı şekilde Opel Insignia için de geçerli. Kabaca kendi açımdan örnek verirsem, normal bir Passat'ı Audi A4'e tercih etmem; fakat Passat CC hem dizayn olsun, hem de iç döşeme olsun, A4'e kesinlikle tercih edebileceğim bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 7 Nisan 2009; 1:38:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

quote:

Phaeton F sınıfındadır,ancak Passat CC E sınıfına girmeye aday olabilir.
  • valla phaeton un v10 tdi motorunun enteresan şekilde hoş bir sesi var.

birde w12 si var o akıllara zarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

her neyse işte neye göre iyi? S serisine mi? 7 serisine mi?
    bunlardan aşağı araçlarlamı kıyaslıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

İşte ben de bundan söz ediyordum. Passat CC yeni bir model, "CC" olması nedir ne değildir bilmiyorum; ama belki birtakım özellikler kazandırmıştır. Aynı şekilde Opel Insignia için de geçerli. Kabaca kendi açımdan örnek verirsem, normal bir Passat'ı Audi A4'e tercih etmem; fakat Passat CC hem dizayn olsun, hem de iç döşeme olsun, A4'e kesinlikle tercih edebileceğim bir model.

passat cc yeni bir sınıf olan spor sedan sınıfına giriyor bu sınıfta mercedes cls bmw 8 gibi araçlar giriyor E sınıfı olmuyor bu araçlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

her neyse işte neye göre iyi? S serisine mi? 7 serisine mi?
    bunlardan aşağı araçlarlamı kıyaslıyorsunuz

Evet S ve 7'ye göre... ( Duyum... )

quote:

Fiat Linea'nın uzunluğu da 4560 mm olduğu için onu da D sınıfına mı koymak gerekiyor sence?

Sınıfı belirleyen tek ölçü uzunluk değildir..

Ona bakacak olursak şimdiki Chevrolet Impala 5 metre...S450'mi rakibi?

• quote:

Bence pek doğru olmaz abi.

Neden dersen, Passat ile aynı şasiyi paylaşıyor. Aks mesafesi D segmenti arabalar kadar. Kalite-donanım-iç hacim olarak E segmenti ile yarışamaz.

Şöyle düşün: E segmentine yakın diyebilmek için bile, Camry, Legend vs arabalar ile kıyaslanabilir olması gerekli. Bir daha düşün bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Bence pek doğru olmaz abi.

Neden dersen, Passat ile aynı şasiyi paylaşıyor. Aks mesafesi D segmenti arabalar kadar. Kalite-donanım-iç hacim olarak E segmenti ile yarışamaz.

Şöyle düşün: E segmentine yakın diyebilmek için bile, Camry, Legend vs arabalar ile kıyaslanabilir olması gerekli. Bir daha düşün bence.

spor sedan olmuyormu peki bu tür araçlar ben öyle duydum ve okudum bir kaç yerde

cls passat cc bmw 8 gibi araçlar

• Tamam ikisi de spor sedan ama CLS ile Passat CC arasında dünyalar kadar fark var. Benzer tek yönleri de ikisinin de arka koltuklarda kısıtlı baş mesafesine sahip olmaları.

Bunun dışında CLS'nin en düşük motoru bile 3.5 litre. Bu dahi yeterli olur farklı dünyaların arabaları olduğu iddiama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.